Ο Ενισχυτικός Χυμός Ανοσίας Και Φυσικού Μπότοξ Των Διαιτολόγων! Σαν να έχετε στο ντουλάπι σας, καλλυντικό των 1.000 ευρώ!

Ο Ενισχυτικός Χυμός Ανοσίας Και Φυσικού Μπότοξ Των Διαιτολόγων! Σαν να έχετε στο ντουλάπι σας, καλλυντικό των 1.000 ευρώ!

 

Ο Ενισχυτικός Χυμός Ανοσίας Και Φυσικού Μπότοξ Των Διαιτολόγων! Για Τα μεταβολικά Νοσήματα, Την Χοληστερίνη, Την Επιδερμίδα!

Ο ασγκριτος χυμός λαχανικών για την υγεία του δέρματος. Μια βόμβα υγείας για την επιδερμίδα

Ένα ποτήρι χυμός λαχανικών θα σας ωφελήσει χαρίζοντας σας υπέροχο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να βοηθήσει στον έλεγχο της δυσκοιλιότητας και του πονοκεφάλου
Ένα ποτήρι χυμός λαχανικών έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία

Παράλληλα είναι πολύ ευεργετικός για την επιδερμίδα αφού  σκουπίζει το έντερο και η καθαρότητα του αντανακλάται στο πρόσωπο και στην ελαστικότητα του δέρματος στο σώμα. Όλα τα όργανα του σώματος κερδίζουν απο έναν χυμό σκούπα.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την προσθήκη ενός ποτηριού χυμού λαχανικών στην καθημερινή διατροφή.

Τα λαχανικά είναι μια σημαντική πηγή βιταμινών, μετάλλων, σιδήρου και αντιοξειδωτικών. Παρέχουν στο σώμα  την αληθινή τροφή που χρειάζεται για να διασφαλίσετε ότι έχετε μια υγιή και χωρίς ασθένειες ζωή.

Επιπλέον, η κατανάλωση άφθονων λαχανικών ή η κατανάλωση τους σε μορφή χυμού είναι επίσης ένας σχετικά φιλικός προς την τσέπη τρόπος για να αποκτήσετε φυσικά λαμπερό δέρμα και δυνατά λαμπερά μαλλιά χωρίς κόστος. Ποιος δεν το θέλει αυτό;

Με το να πίνεις φρέσκο χυμό λαχανικών έχει την ίδια αξία με το να πίνεις το αθάνατο νερό.

Πρόσφατα η διάσημη  διατροφολόγος Pooja Makhija που λατρεύει επίσης τους χυμούς λαχανικών μοιράστηκε ένα βίντεο της στο Instagram  σχολιάζοντας:

«Προτείνω ένα ποτήρι χυμό λαχανικών για σχεδόν οτιδήποτε και για όλα».

Πώς να φτιάξετε χυμό λαχανικών για υγιές δέρμα:

Για να φτιάξετε τον χυμό λαχανικών  θα χρειαστείτε – αγγούρι, ντομάτες, λίγα φύλλα σπανάκι, ένα βολβό τζίντζερ, λίγα φύλλα μέντας ή φύλλα κάρυ και ένα ποτήρι νερό. Αλλά αυτοί δεν είναι οι μόνοι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε. Παρακάτω σας παραθέτουμε και άλλους καθώς επίσης και αποτοξινωτικά ενισχυτικά γεύσης που μπορείτε να προσθέσετε, για περισσότερη υγεία και ομορφιά.

Πως φτιάχνουμε τον χυμό μας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ ή στο μίξερ και τα σουρώνουμε.  Και αν δεν σας αρέσει να πίνετε ωμό χυμό λαχανικών, πριν τα ανακατέψετε, μπορείτε να μαγειρέψετε τα λαχανικά στον ατμό.

Ένα ποτήρι χυμός λαχανικών θα σας ωφελήσει δίνοντάς σας υπέροχο δέρμα, καλή μνήμη, ανακουφίζοντας από πονοκεφάλους, δυσκοιλιότητα, πόνους, κράμπες καθώς και μειώνοντας τη χοληστερόλη αλλά και διάφορες μεταβολικές ασθένειες. Αυτό το σούπερ ενισχυτικό ανοσίας σας προστατεύει από μέσα κι έχει την υψηλότερη ικανότητα μάχης με τους εσωτερικούς μας εχθρούς!

Πάρτε τρία χρώματα για να πάρετε μια ποικιλία αντιοξειδωτικών.  Για όσους έχουν ευαίσθητη κοιλιά καλό είναι να παίρνουν λαχανικά που μπορούν να ξεφλουδιστούν για μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΧΥΜΩΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ.

1) Ντομάτα, αγγούρι και σέλινο
2) Καρότο, σπανάκι και κόκκινη ή και πικρή κολοκύθα.
3) Καρότο, ντομάτα και πιπεριά
4) Παντζάρια, πιπεριές και λάχανο

Για να βελτιώσετε τη γεύση του χυμού λαχανικών σας, μπορείτε να τα συνδυάσετε με μια λίστα φυσικών και αρωματικών ενισχυτών γεύσης:

1) Μέντα

2) Φύλλα κόλιανδρου
3) Τζίντζερ
4) Φρέσκος κουρκουμάς
5) Πράσινο τσίλι
6) Άνηθος
7) Βασιλικός
8) Μαϊντανός
9) Χυμός λεμονιού

Διαλέξτε τον χυμό που σας ταιριάζει καλύτερα και αποτοξινωθείτε σαν να έχετε στο ντουλάπι του μπάνιου σας, καλλυντικό των 1.000 ευρώ και όχι μόνο!

Serum βιταμίνης C

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr