6 Συμβουλές για να Λάμπει Πάντα το Πρόσωπο Σου

6 Συμβουλές για να Λάμπει Πάντα το Πρόσωπο Σου

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν ωραίο πρόσωπο, ενυδατωμένο και φυσικά να λάμπει. Εμείς θα σου πούμε 6 συμβουλές για να έχεις ένα ωραίο και λαμπερό πρόσωπο. Ακολούθησε λοιπόν τις συμβουλές που σου προτείνουμε.

6 Συμβουλές για να λάμπει πάντα το πρόσωπο σου

1. Ενυδάτωση προσώπου
Πάντα να ενυδατώνεις το πρόσωπο σου και να μην το αμελείς. Να βάζεις την ενυδατική κρέμα προσώπου ανάλογα με τι τύπο δέρματος έχεις φυσικά (ξηρό, λιπαρό, κτλ.) Αν δεν χρησιμοποιείς ενυδατική κρέμα το πρόσωπο σου θα είναι αφυδατωμένο και ξηρό. Βάλε στην καθημερινή σου ρουτίνα την ενυδάτωση.

Κάθε πρωί να καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου με γαλάκτωμα καθαρισμού και έπειτα να βάζεις την ενυδατική σου. Έτσι το πρόσωπο σου θα είναι πάντα φρέσκο, ενυδατωμένο και φυσικά θα λάμπει.

2. Επίσκεψη σε αισθητικό για καθαρισμό προσώπου
Μια φορά το χρόνο καλό είναι να πηγαίνεις σε αισθητικό για καθαρισμό προσώπου. Ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικό να γίνεται στο πρόσωπο σου. Η αισθητικός έχει και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Το πρόσωπο σου θα καθαρίσει από τα ενοχλητικά σπυράκια και την λιπαρότητα (αν είναι λιπαρό το δέρμα σου). Μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο σου θα λάμπει και θα έχεις μια νεανική όψη στην επιδερμίδα σου και αίσθηση φρεσκάδας. Οπότε να μην αμελείς την επίσκεψη σου για καθαρισμό προσώπου.

3. Να βάζεις αντηλιακή κρέμα προσώπου
Να βάλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα την αντηλιακή προσώπου. Μετά την ενυδατική να βάζεις και αντηλιακή προσώπου για προστασία από τον ήλιο. Μπορείς να επιλέξεις ότι δείκτη προστασίας εσύ πιστεύεις ότι θέλει το δέρμα σου.

Αν είναι ευαίσθητο θα πάρεις υψηλό δείκτη προστασίας, ενώ αν δεν είναι ευαίσθητο να επιλέξεις χαμηλό δείκτη. Ο ήλιος μπορεί να δημιουργήσει παvάδες στο δέρμα. Οπότε να μην ξεχνάς την αντηλιακή σου κρέμα.

4. Πάντα πριν τον ύπνο να κάνεις ντεμακιγιάζ
Πριν πας για ύπνο το βράδυ να κάνεις ντεμακιγιάζ προσώπου. Να μην κοιμάσαι βαμμένη. Είναι ότι χειρότερο για το δέρμα σου. Αν δεν κάνεις ντεμακιγιάζ θα βγουν και τα ενοχλητικά σπυράκια που δεν είναι και ότι καλύτερο για το πρόσωπο.

Να ξεβάφεις καλά το πρόσωπο σου με γαλάκτωμα καθαρισμού ή νερό ντεμακιγιάζ πριν πας για ύπνο. Και μετά να βάζεις στο καθαρό πρόσωπο και την ενυδατική σου κρέμα. Έτσι θα έχεις πάντα ένα όμορφο και λαμπερό φυσικά πρόσωπο.

5. Επίλεξε το κατάλληλο μακιγιάζ
Φρόντισε να επιλέξεις το κατάλληλο μακιγιάζ ώστε να μην βαρύνεις πολύ το πρόσωπο σου. Αναλόγως που έχεις να πας θα επιλέξεις και το μακιγιάζ που θα κάνεις (έντονο, απαλό). Και πάντα να τονίζεις ένα σημείο του προσώπου σου ώστε να μην γίνει υπερβολή με το μακιγιάζ.

Αν τονίσεις μάτια δεν θα τονίσεις και χείλη. Αν τονίσεις χείλη δεν θα τονίσεις και μάτια. Έτσι το μακιγιάζ που θα κάνεις θα έχει μια αρμονία και φυσικά δεν θα είναι υπερβολικό. Και εννοείται το πρόσωπο σου θα λάμπει.

6. Peeling προσώπου
Μια φορά την εβδομάδα μπορείς να κάνεις peeling προσώπου. Ανάλογα με τι τύπο δέρματος έχεις θα επιλέξεις και το κατάλληλο peeling. Με το peeling θα γίνει απολέπιση και θα καθαρίσει το πρόσωπο σου. Μετά θα έχεις μια αίσθηση φρεσκάδας στο πρόσωπο σου και φυσικά θα λάμπει. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά προϊόντα peeling για κάθε τύπο δέρματος.

Γρήγορες συμβουλές για να λάμπει πάντα το πρόσωπο σου

Πριν βγεις έξω να φοράς την αντηλιακή προσώπου
Να ενυδατώνεις το προσώπου σου κάθε μέρα και να μην το αμελείς

Πριν τον ύπνο να κάνεις ντεμακιγιάζ προσώπου
Να καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου πριν κάνεις μακιγιάζ

Να κάνεις peeling και scrub προσώπου μια φορά την εβδομάδα
Να μην πατάς τα σπυράκια στο πρόσωπο σου ώστε να μην αφήσεις σημάδια

Να κάνεις καθαρισμό προσώπου μια φορά το χρόνο
Τα φρύδια σου να είναι καλοσχηματισμένα και όχι πολύ λεπτά

Να βάζεις κρέμα ματιών αν είναι απαραίτητο
Στο μακιγιάζ που θα κάνεις να τονίζεις ένα σημείο του προσώπου σου

www.dynamikhgynaika.gr

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr