Μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο – 15 Συνταγές, μυστικά και συμβουλές

Μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο – 15 Συνταγές, μυστικά και συμβουλές

Μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο· μα είναι εφικτό μία γυναίκα να κατορθώσει να αυξήσει και να συσφίξει το στήθος της χωρίς να παρέμβει σε αυτό με τεχνητές μεθόδου, όπως είναι η αυξητική στήθους; Κι όμως, ΝΑΙ, είναι απολύτως εφικτό. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα είναι εδώ για να σου δώσει 15 συνταγές, μυστικά και συμβουλές σχετικά με πράγματα που πρέπει να κάνεις κι άλλα που οφείλεις να μην κάνεις εάν θες να αποκτήσεις άμεσα ένα μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο.

Από Ιωάννα Φωτοπούλου –

Πάμε γρήγορα – γρήγορα να δούμε μία προς μία τις συνταγές αύξησης και σύσφιξης στήθους, καθώς και όλα εκείνα τα tips που πρέπει να γνωρίζεις δεδομένου ότι θέλεις να αυξήσεις, να συσφίξεις κι εν συνεχεία να διατηρήσεις ένα πλούσιο και αξιοζήλευτο μπούστο, ένα μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο αποκτημένο!

Μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο – 15 Συνταγές, μυστικά και συμβουλές που πρέπει να ξέρεις
1. Κρέμες και gel για φυσικό lifting
Το στήθος σου μπορεί να… παραμείνει στο ύψος του (!) αν χρησιμοποιείς μία από τις ειδικές κρέμες ή τα ειδικά μελετημένα τζελ που κυκλοφορούν στο εμπόριο (τα φαρμακεία έχουν σίγουρα τέτοια προϊόντα). Πρόκειται, φυσικά, για προϊόντα των οποίων η σύνθεση είναι αρμόδια να συσφίγγει το μαστό, να ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στην περιοχή αυτή και, εν τέλει, να επιτρέπει στο στήθος της κοπέλας ή της γυναίκας που μετέρχεται την εκάστοτε ειδική αλοιφή ή τζελ να ανορθωθεί και να φαίνεται πιο όμορφο από πριν.

Πώς, όμως, πρέπει να χρησιμοποιείς αυτά τα προϊόντα; Προτού τα απλώσεις πάνω σου, χρειάζεται να αφήσεις την κρέμα που αγόρασες στο ψυγείο σου για λίγα μόνο λεπτά. Όσο αυτή είναι στο ψυγείο, θα μπορούσες – εάν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή! – να κάνεις για κανένα λεπτάκι μασάζ στο στήθος σου με ένα παγάκι, κάτι το οποίο είναι βέβαια προαιρετικό. Έπειτα, έρχεται η ώρα να απλώσεις το προϊόν που έχεις προμηθευτεί πάνω στο στήθος σου. Η εφαρμογή του είναι υποχρεωτικό να γίνεται με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, ενώ, η περιοχή της θηλής, είναι προτιμότερο να μην καλύπτεται από το ειδικό προϊόν.

2. Λάδι αβοκάντο
Το έλαιο από αβοκάντο είναι από τα καλύτερα αγνά υλικά που μπορείς να τοποθετήσεις στην επιδερμίδα σου προκειμένου να προετοιμάσεις κατάλληλα το στήθος σου πριν να κρεμάσει ή πριν να εμφανίσει ραγάδες. Αν θες να έχεις μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο, το λάδι αβοκάντο είναι κάτι που σίγουρα θα σου προτείναμε να χρησιμοποιείς για την πρόληψη των προαναφερομένων.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι πολύ απλά να προμηθευτείς ένα μπουκαλάκι με κάμποση ποσότητα από το συγκεκριμένο έλαιο και καθημερινά να κάνεις ένα μασαζάκι στο μαστό σου με αυτό. Αφενός το δέρμα σου στην εν λόγω περιοχή θα ενυδατωθεί, θα τραφεί και θα γίνει πιο υγιές, αφετέρου τα κύτταρα θα διογκωθούν καθιστώντας το μπούστο σου πιο σφριγηλό από ποτέ. Τονίζουμε, πάντως, ξανά ότι το αβοκαντέλαιο είναι κατάλληλο για την πρόληψη τυχόντων προβλημάτων σχετικών με το στήθος.

3. Λάδι χαμομηλιού με λάδι λεβάντας
Ο συνδυασμός των δύο αυτών ελαίων, χαμομηλιού και της λεβάντας, είναι πραγματικά άπαιχτος! Κάνοντας περίπου 3 με 6 λεπτά μασάζ κυκλικών κινήσεων στο στήθος σου με αυτά τα δύο λάδια, αφού πρώτα τα έχεις αναμείξει, μπορείς να αποκτήσεις μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο. Επίσης, το συγκεκριμένο ντουέτο ελαίων είναι κατάλληλο και για την πρόληψη του στήθους από την εμφάνιση ραγάδων, από το να μην είναι σφριγηλό ή ακόμη κι από το να «πέσει», άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι από νεαρά κορίτσια εντελώς προληπτικά.

4. Φασκόμηλο
Μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο = 1 φλιτζάνι φασκόμηλο την ημέρα. Πράγματι, πίνοντας καθημερινά ένα φλιτζάνι από το εν λόγω αφέψημα καθίσταται δυνατή η απόκτηση ενός σφριγηλού, ακαταμάχητου μπούστου σε γρήγορο μάλιστα χρονικό διάστημα.

5. Φύλλα φασκόμηλου
Εννοείται πως και τα φύλλα του συγκεκριμένου βοτάνου θεωρούνται εκπληκτικά όσον αφορά στη διατήρηση ενός όμορφου, σφιχτού και ανορθωμένου στήθους. Αυτό που αρμόζει να κάνεις είναι ένα μασάζ στο στήθος σου με τα φύλλα φασκόμηλου, συνδυάζοντάς το μάλιστα με το ρόφημά του. Το φασκόμηλο είναι αποδεδειγμένα ευεργετικό ως προς την ανάπτυξη του αδένα του μαστού, άρα πίνοντας το αφέψημά του και κάνοντας καθημερινό μασαζάκι με τα φύλλα του το μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο θα είναι το αποτέλεσμα που θα έχεις μετά βεβαιότητας αποκτήσει!

6. Τριγωνέλλα
Το μαγικό αυτό βότανο, το θαύμα της φύσης όσον αφορά στην αύξηση του γυναικείου στήθους είναι η τριγωνέλλα!! Από την αρχαιότητα κιόλας, η τριγωνέλλα χρησιμοποιούνταν ευρύτατα ως ένα φαρμακευτικό φυτό. Σήμερα, θεωρείται ως το αγνότερο και το πιο αποτελεσματικό προϊόν που μπορεί η καθεμιά μας να βρει σε κάθε κατάστημα υγιεινής διατροφής και να αξιοποιεί τους σπόρους της για να αποκτήσει μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο.

Τα φυτοοιστρογόνα που το εν λόγω φυτό περιέχει είναι εκείνα που οδηγούν στην κατακράτηση ύδατος στους ιστούς και στην τελική ανάπτυξη του γυναικείου μαστού. Ένας τρόπος αξιοποίησης αυτής την μαγικής ιδιότητας της τριγωνέλλας είναι να κάνεις μασάζ στο στήθος σου με τους σπόρους της. Αφού οδηγηθείς σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με φυτικά προϊόντα και αγοράσεις τους σπόρους τριγωνέλλας, τους αφήνεις όλο το βράδυ μέσα σε ένα σκεύος με λίγο νερό και το πρωί, μόλις σηκωθείς, κάνεις μασάζ κυκλικών κινήσεων από κάτω προς τα πάνω με το νερό αυτό.

7. Ρόφημα τριγωνέλλας
Πέραν των σπόρων της, η τριγωνέλλα μπορεί να εκμεταλλευτεί (με τη θετική έννοια του όρου) και ως ρόφημα, η κατανάλωση του οποίου εγγυάται μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο αποκτημένο.

Σε 2 λίτρα νερό, βάζεις 2 κουταλάκια του γλυκού από σπόρους τριγωνέλλας. Μόλις το νερό βράσει, σκεπάζεις το κατσαρολάκι σου και το αφήνεις σκεπασμένο για 20 λεπτά, ενώ ενδιάμεσα πού και πού ανακατεύεις. Αφού παρέλθει το προαναφερθέν χρονικό διάστημα, στραγγίζεις το μείγμα σου και πίνεις το ζωμό που προκύπτει. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις μέσα στην κούπα σου λίγο φρεσκοστυμμένο λεμόνι ή μία φετούλα από ένα φρεσκοκομμένο λεμόνι ή λίγο μέλι, έτσι ώστε να γίνει πιο ευχάριστη η γεύση του αφεψήματός σου. 1 φλιτζάνι τη φορά είναι επαρκές για να αποκτήσεις μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο.

Όπως και με το χαμομήλι, βέβαια, ο όσο το δυνατόν καθημερινός συνδυασμός μασάζ με τους σπόρους τριγωνέλλας και κατανάλωση του ροφήματός της θα συνιστούν έναν εκ των καλυτέρων συμμάχων σου στην προσπάθεια αύξησης, ανόρθωσης και τόνωσης του στήθους σου.

8. Παγωμένο νερό
Από τους πιο απλές και αποτελεσματικές πρακτικές που σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εφαρμόζεις είναι το κρύο νερό, το νερό δηλαδή που βρίσκεται σε θερμοκρασία περίπου 25 βαθμών Κελσίου. Κάθε φορά που τελειώνεις με το μπανάκι σου, ρίχνεις λίγο τη θερμοκρασία του νερού και με σχετικά κρύο νερό κάνεις ένα ολιγόλεπτο μασάζ στο στήθος σου, πάντοτε με κυκλικές κινήσεις. Εναλλακτικά ή ακόμα και συμπληρωματικά με το μασάζ με παγωμένο νερό κατά το ντους μπορείς να εφαρμόζεις και τις κομπέσες που θα σου αναφέρουμε ευθύς αμέσως.

9. Παγωμένες κομπρέσες
Παίρνεις 2 κομμάτια από βαμβάκι ή δύο πον – πον και τα βρέχεις με νερό από τη βρύση. Τα τοποθετείς αμέσως στην κατάψυξή σου μέχρι να παγώσουν και με γρήγορες κινήσεις τα ακουμπάς ταμποναριστά στο στήθος σου. Αυτή θα μπορούσε να αποτελεί, μάλιστα, μία εναλλακτική ιδέα για τα παγάκια που στην πρώτη – πρώτη συμβουλή μας σου είπαμε ότι μπορείς να χρησιμοποιείς για λίγο στο στήθος σου προτού απλώσεις κάποια αγοραστή με ειδικά μελετημένη σύνθεση κρέμα ή gel για φυσικό lifting στήθους. Επιπροσθέτως, την ώρα που έχεις μόλις βρέξει τα κομμάτια από βαμβάκι, θα μπορούσες να ρίξεις και λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια που θα έχεις προηγουμένως προμηθευτεί, όπως είναι το αιθέριο έλαιο μέντας ή/ και το αιθέριο έλαιο λεβάντας, τα οποία θα ευνοήσουν ακόμη περισσότερο την τόνωση του μπούστου σου.

10. Κομπρέσες με λεμόνι και μέντα
Αν έχεις χαλαρό στήθος και θέλεις να ενισχύσεις την ελαστικότητα στην επιδερμίδα σου και να αποκτήσεις πιο μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο, μπορείς κάλλιστα να φτιάχνεις και να χρησιμοποιείς κι αυτές τις παγωμένες κομπρέσες:

Σε μία γάζα ειδική για κομπρέσες ή ακόμη και σε μία γάζα που βάζουμε στα σωματικά τραύματα και τις πληγές, βάζεις λίγο τριμμένο πάγο, λίγο χυμό από φρεσκοστυμμένο λεμόνι και μερικά φύλλα μέντας. Τοποθετείς τη γάζα πάνω στο στήθος σου αλλά και στους μύες του θώρακος για τουλάχιστον 2 – 3 λεπτά. Επαναλαμβάνεις την εν λόγω διαδικασία με τις παγωμένες κομπρέσες λεμονιού και μέντας 1 φορά κάθε μήνα, όχι συχνότερο ούτε σπανιότερα.

11. Ενυδατική κρέμα
Μπορεί να μην αποτελεί κάτι ασυνήθιστο για εσένα, κάτι πρωτόγνωρο για τα αφτιά και τις γνώσεις σου, ωστόσο η καθημερινή χρήση ενυδατικής κρέμας σώματος (ή body lotion) είναι άκρως απαραίτητη αν θέλεις πέρα από μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο να αποκτήσεις κι ένα απαλό, υγιές και λαμπερό μπούστο.

12. Γάλα καρύδας
Τα κύτταρα στην περιοχή του στήθους μας, όπως άλλωστε και σε κάθε άλλη περιοχή του σώματος και του προσώπου μας, χρήζουν συνεχούς ανανέωσης έτσι ώστε η επιδερμίδα μας να φαίνεται αλλά και να είναι απαλή, ανανεωμένη, νεανική και σφριγηλή. Έτσι, ένα σφριγηλό και πιο μεγάλο στήθος με φυσικό τρόπο μπορεί να αποκτηθεί μόνο εάν τα κύτταρα ανανεώνονται τακτικά, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με το γάλα καρύδας.

Η διαδικασία που έχεις να ακολουθήσεις εν προκειμένω είναι να ψεκάζεις πού και πού το στήθος σου με γάλα καρύδας, το οποίο αμέσως το απλώνεις καλά σε ολόκληρη την περιοχή του ντεκολτέ, και να κάνεις μικρά τσιμπήματα με τις άκρες των δακτύλων σου έως ότου δεις ότι το γάλα καρύδας έχει απορροφηθεί από το δέρμα σου. Απλό μεν, αποτελεσματικό δε!

13. Peeling με αλάτι
Το πήλινγκ είναι τόσο απαραίτητο για την επιδερμίδα σου όσο είναι και η ενυδατική σου κρέμα. 1 φορά την εβδομάδα , λοιπόν, φρόντιζε να έχεις λίγα λεπτά στη διάθεσή σου διαθέσιμα για μία σωστή απολέπιση της συγκεκριμένης περιοχής.

Σε 1 φλιτζάνι αναμειγνύεις θαλασσινό αλάτι με χυμό από φρέσκο ανανά και λίγο φρέσκο γαλατάκι και απλώνεις το μείγμα που προκύπτει πάνω στο στήθος σου, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις, χωρίς φυσικά να τρίψεις το μείγμα πάνω στη θηλή. Αφήνεις το σπιτικό πήλινγκ να δράσει για μερικά λεπτά της ώρας χωρίς να το πειράζεις και, τέλος, … παίρνεις μια βαθιά ανάσα… για να ξεπλύνεις την περιοχή αυτή με κρύο νερό.

14. Συνταγή με λάδι jojoba
Αναμειγνύεις 2 κουταλιές της σούπας από λάδι τζοτζόμπα με 4 σταγόνες από αιθέριο έλαιο καρότου, 3 σταγόνες από αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού, 2 σταγόνες από αιθέριο ανθέων λεμονιάς και 2 σταγόνες από αιθέριο έλαιο μέντας. Απλώνεις μερικές σταγόνες από το μείγμα σου αυτό πάνω στο στήθος σου κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι η καλύτερη που μία κοπέλα ή γυναίκα που διαθέτει ήδη μεγάλο στήθος μπορεί να φτιάχνει και να εφαρμόζει προκειμένου να το διατηρήσει στο ίδιο μέγεθος, να μην της κρεμάσει και να παραμένει στητό. Μία εξαιρετική ιδέα, μάλιστα, θα ήταν να παρασκευάζεις το εν λόγω μείγμα και να το εφαρμόζεις πάνω στο στήθος σου το πρωί κι αφού πρώτα έχεις κάνει ένα ντους κατά την ολοκλήρωση του οποίου έχεις χρησιμοποιήσει και κάμποσο κρύο νερό με τον τρόπο που προαναφέραμε.

15. Συνταγή με αμυγδαλέλαιο
Αν έχεις μικρό στήθος και αυτό που επιθυμείς είναι να το τονώσεις, να το κάνεις να φαίνεται μεγαλύτερο και ασφαλώς υγιέστερο, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την εξής εύκολη συνταγή.

Αναμειγνύεις 2 κουταλιές της σούπας από αμυγδαλέλαιο με 5 σταγόνες από αιθέριο έλαιο γερανιού, 4 σταγόνες από αιθέριο έλαιο φινοκίου, 4 σταγόνες από φασκόμηλο και 1 σταγόνα από μαύρο πιπέρι. Ανακατεύεις το έλαιο βάσης (αμυγδαλέλαιο) με τα αιθέρια έλαια που μόλις σου παραθέσαμε και κάνεις ένα απαλό μασάζ κυκλικών κινήσεων στο στήθος χρησιμοποιώντας το μείγμα αυτό. Η περιοχής της θηλής πρέπει να αποφεύγεται στην προκειμένη περίπτωση.

Καλλυντικά Αιθέρια Έλαια

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr