Καστορέλαιο: Ένας θησαυρός για τα μαλλιά και το δέρμα

Καστορέλαιο: Ένας θησαυρός για τα μαλλιά και το δέρμα

To καστορέλαιο μπορεί να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στο καθημερινό σας skincare τους χειμερινούς μήνες
Το καστορέλαιο αποτελεί ένα μικρό θησαυρό για την ομορφιά καθώς οι ευεργετικές του ιδιότητες λύνουν πολλά «beauty προβλήματα» που αντιμετωπίζει μια γυναίκα στη καθημερινότητά της. Το Internet άλλωστε είναι γεμάτο μαρτυρίες για τη δύναμη του καστορέλαιου για τα μαλλιά. Πρόκειται για ένα «μαγικό» συστατικό για την πρόληψη της φλεγμονής των ωοθυλακίων, την τόνωση και την αναδόμηση τριχών, είτε στο κεφάλι, είτε στις βλεφαρίδες ή τα φρύδια.

Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα. Αυτό το εκχύλισμα από σπόρους του φυτού Ricinus communis, αποτελεί το όπλο της φύσης τόσο για λαμπερά μαλλιά όσο και για υγιή επιδερμίδα. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το θεωρούσαν ελιξίριο αθανασίας και η Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε στην περιποίηση της επιδερμίδας της καθημερινά.

Μακραίνει τα μαλλιά πιο γρήγορα και τα προστατεύει από την ψαλίδα
Αν θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας και μάλιστα δεν θέλετε να περιμένετε και πολύ για να δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε τότε το καστορέλαιο είναι ιδανικό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε μερικές σταγόνες στο χέρι σας και να κάνετε μασάζ σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Με αυτή τη διαδικασία θα ενισχύσετε την κυκλοφορία του αίματος και θα βοηθήσετε να αναπτυχθούν πιο εύκολα και γρήγορα οι τρίχες.

Τα συστατικά του καστορέλαιου υπόσχονται να καθυστερήσουν την εμφάνισή της ψαλίδας. Έτσι, θα αποφύγετε και τις extra επισκέψεις στο κομμωτήριο.
Τέλος, οι ειδικοί αναφέρουν ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο ως θεραπεία ανάπλασης. Πώς; Να εφαρμόσετε λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών σας και να το αφήσετε όλο το βράδυ. Μετά το πρωινό λούσιμο, θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά στην υφή των μαλλιών σας!

Ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες
Ενδυναμώστε τις βλεφαρίδες σας με το καστορέλαιο. Αν μάλιστα, κάνατε αφαίρεση extensions, μπορείτε να αντικαταστήσετε το eye-makeup remover με καστορέλαιο. Ο λόγος είναι ότι από τη μία θα απομακρύνει όλα τα υπολείμματα της μάσκαρα και από την άλλη θα φροντίσει τη φυσική τρίχα.

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα
Το καστορέλαιο είναι εξαιρετικά ενυδατικό και για αυτό το λόγο μπορεί να λειτουργήσει σαν body lotion. Κάνει το δέρμα πιο λείο και μαλακό. Επιπλέον, βοηθάει στην καταπολέμηση της έντονης ξηροδερμίας. Μπορείτε μάλιστα να το συνδυάσετε με την αγαπημένη σας ενυδατική σώματος, για ακόμη καλύτερη ενυδάτωση.

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr