Τα καλύτερα μέταλλα και οι βιταμίνες για αρθρώσεις και μύες χωρίς πόνο και προβλήματα.

Τα καλύτερα μέταλλα και οι βιταμίνες για αρθρώσεις και μύες χωρίς πόνο και προβλήματα.

Βιταμίνες και μέταλλα για προβλήματα αρθρώσεων και μυών
Η βιταμίνη C εμπλέκεται στο σχηματισμό του κολλαγόνου, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη και την επισκευή των ιστών του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των οστών και έτσι μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση υγιών οστών και ιστών των αρθρώσεων.

Η βιταμίνη Ε είναι επίσης σημαντική για την υγεία των αρθρώσεων και πρέπει να περιλαμβάνεται στην πολυβιταμίνη που παίρνετε.

Το βήτα-καροτένιο , ένα καροτενοειδές, είναι η ένωση σε φυτά όπως τα καρότα που τους δίνει το κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα. Χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για τη δημιουργία της βιταμίνης Α και είναι ένα αντιοξειδωτικό όπως οι βιταμίνες C και E. Τα αντιοξειδωτικά αποτελούν κύρια προστασία από τον εκφυλισμό των αρθρώσεων.

Τα μέταλλα είναι σημαντικά για την υγεία των οστών και των αρθρώσεων και των μυών, ιδιαίτερα το ασβέστιο και το μαγνήσιο .

Το ασβέστιο είναι απαραίτητο για γερά υγιή οστά. Συχνά πεπτικά προβλήματα, όπως η κοιλιοκάκη, εμποδίζουν τον οργανισμό να απορροφήσει ασβέστιο. Το ανθρακικό ασβέστιο είναι ένα κοινό συμπλήρωμα, αλλά  βασικά χρησιμοποιείται ελάχιστα από τον οργανισμό και στην πραγματικότητα έχει συνδεθεί με μεγαλύτερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Είναι καλύτερο να λαμβάνεται σε βιολογική μορφή που θα λαμβάνετε από τη διατροφή σας και με κιτρικό μαγνήσιο, μια οργανική μορφή μαγνησίου, για τη βελτίωση της απορρόφησης. Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν άφθονο ασβέστιο στη διατροφή τους και αρκετά χαμηλά επίπεδα μαγνησίου, ένα συμπλήρωμα με αναλογία 2-1 υπέρ του μαγνησίου είναι το καλύτερο για τον οργανισμό.

Το βόριο είναι ένα μέταλλο που βοηθά τον οργανισμό να χρησιμοποιήσει τη βιταμίνη D, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, τον φώσφορο και τον χαλκό. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι παίζει ρόλο στο να βοηθήσει τις αρθρώσεις να παραμείνουν υγιείς, αλλά πρέπει να λαμβάνεται μόνο σε μικρές ποσότητες, καθώς μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι τοξικές. Βρίσκεται στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Ως συμπλήρωμα είναι καλύτερο ως μικρή ποσότητα σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά συστατικά.

napiers.net

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr