Μάσκα σύσφιξης προσώπου με δεντρολίβανο. Τόνωση περιγράμματος.

Μάσκα σύσφιξης προσώπου με δεντρολίβανο. Τόνωση περιγράμματος.

 

Το δεντρολίβανο βοηθά στην ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας για μια φυσική, υγιή λάμψη. Επιπλέον, είναι αντιφλεγμονώδες.

Καταπολεμά το πρήξιμο.  Το δεντρολίβανο είναι ένας εξαιρετικός πολεμιστής των βλαβών από τον ήλιο, των κηλίδων  και της βλάβης από τις ελεύθερες ρίζες. Η πλούσια περιεκτικότητα του σε θρεπτικά συστατικά όπως σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες E/A/C, φυσικά λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά είναι ένας άλλος λόγος που πολλά προϊόντα δέρματος και μαλλιών το χρησιμοποιούνκατά κόρον. Είναι ένα καλλυντικό και φάρμακο που προτιμάται φανατικά απο την αρχαιότητα. Η βρώμη με την ιδαίτερη σύσταση του είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ δραστικός φυσικός ορός.

Οι αρχαίοι Ελληνες με τα αρωματικά κλαδάκια του δεντρολίβανου, στεφάνωναν τα αγάλματα της Αφροδίτης, στην οποία ήταν αφιερωμένο, αφού θεωρούνταν φυτό-σύμμαχος της ομορφιάς και του έρωτα.

Μάσκα βρώμης και δεντρολίβανου και scrub προσώπου

 

Τρίψτε τη βρώμη και το αποξηραμένο δεντρολίβανο με γουδί ή χτυπήστε τα και τα δύο υλικά σας στο μπλέντερ. Απο κει καιπέρα 

Για λιπαρές επιδερμίδες : ανακατεύουμε με δροσερό βρασμένο νερό

Για ξηρό δέρμα : γάλα και & 1 κουταλιά μέλι ώστε να γίνει μια πάστα (σούπερ ενυδατικό)

Εφαρμόστε στο πρόσωπο. περιμένετε 15 λεπτά και ξεπλύνετε. Φορέστε την κρέμα σας. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι τέλεια όχι μόνο για το βράδυ αλλά και το πρωί με το ξεκίνημα της ημέρας. Κρατάει εξαιρετική σύσφιξη στο πρόσωπο όποιο τύπο δέρματος και αν έχετε.

Scrub προσώπου : κινηθείτε με κυκλικές κινήσεις με το μείγμα σας αφού το ανακατέψετε με ελάχιστο νερό και κάντε καλή απολέπιση τρίβοντας το πρόσωπο απαλά.

Φτιάξτε μόνο όσο νομίζετε ότι θα χρησιμοποιήσετε γιατί θα χαλάσει. Το ξηρό μείγμα μπορεί να αποθηκευτεί σε βάζο για την επόμενη φορά!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr