Όμορφο και Λαμπερό Πρόσωπο – Πώς να το αποκτήσεις – 7 Τρόποι

Όμορφο και Λαμπερό Πρόσωπο – Πώς να το αποκτήσεις – 7 Τρόποι

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε ένα όμορφο, λαμπερό και αψεγάδιαστο πρόσωπο χωρίς ατέλειες. Για να το αποκτήσεις όμως πρέπει να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές που θα σου δώσουμε για να έχεις ένα όμορφο πρόσωπο. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν του περιοδικού μας θα σου πούμε πως να έχεις ένα όμορφο και λαμπερό πρόσωπο.

7 Τρόποι για ένα όμορφο και λαμπερό πρόσωπο

1. Ενυδάτωση προσώπου
Βάλε οπωσδήποτε στην καθημερινή σου ρουτίνα την ενυδάτωση προσώπου γιατί είναι απαραίτητη για το δέρμα σου. Κάθε πρωί να καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου με καθαριστικό προσώπου (clean lotion ή καθαριστικό γαλάκτωμα προσώπου). Πριν την ενυδατική να βάζεις αντηλιακή κρέμα προσώπου με το κατάλληλο δείκτη προστασίας ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το δέρμα σου.

Στη συνέχεια να εφαρμόζεις την ενυδατική. Ανάλογα με τι τύπο δέρματος έχεις θα πάρεις και την κατάλληλη κρέμα (ξηρό, ευαίσθητο). Επίσης φρόντισε οι κρέμες που θα επιλέξεις να είναι καλής ποιότητας. Μην βάζεις στο πρόσωπό σου χαμηλής ποιότητας προϊόντα. Υπάρχουν στο εμπόριο και κρέμες οικονομικές οι οποίες είναι πολύ καλής ποιότητας.

2. Επίσκεψη σε αισθητικό για καθαρισμό προσώπου
Ο καθαρισμός προσώπου είναι πολύ σημαντικό. Με τον καθαρισμό αμέσως θα αλλάξει το δέρμα σου και θα αποχωριστεί τα μαύρα στίγματα και την λιπαρότητα. Η αισθητικός έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για έναν σωστό καθαρισμό προσώπου. Γι’ αυτό να την επισκέπτεσαι συχνά για να έχεις ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο χωρίς τα ενοχλητικά μαυράκια.

Επίσης ένα όμορφο πρόσωπο πρέπει να έχει και όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια. Η αισθητικός θα σου δώσει το σχήμα στα φρύδια σου και μετά εσύ μπορείς και μόνη σου να τα καθαρίζεις όταν αρχίζουν να βγαίνουν πάλι οι τρίχες. Φρόντισε τα φρύδια σου να μην είναι λεπτά αλλά πυκνά. Τα πυκνά φρύδια θα δώσουν άλλη όψη στο πρόσωπο σου.

3. Επίλεξε σωστό μακιγιάζ
Το μακιγιάζ που θα κάνεις φρόντισε να είναι με καλά προϊόντα. Δεν είπαμε να είναι οπωσδήποτε ακριβά. Έχει και οικονομικά προϊόντα στο εμπόριο που είναι εξίσου καλά. Αρχικά το make up που θα επιλέξεις να ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος σου. Διάλεξε το σωστό νούμερο. Βάζεις εννοείται πρώτα την ενυδατική προσώπου και στην συνέχεια απλώνεις το make up. Στη συνέχεια βάζεις πούδρα για σταθεροποίηση.

Όσο έχει να κάνει τη σκιά ματιών, αν θέλεις τη βάζεις. Αν δεν θέλεις θα βάλεις μόνο μάσκαρα για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα. Στη συνέχεια βάζεις ρουζ στην απόχρωση που θέλεις και τέλος επιλέγεις το αγαπημένο σου κραγιόν. Ότι μακιγιάζ και να κάνεις φρόντισε να τονίσεις μόνο ένα σημείο του πρόσωπο σου για να βγει ένα ωραίο και αρμονικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές. Ή μόνο χείλη ή μόνο μάτια.

4. Μην αφήνεις τρίχες στο πρόσωπο σου
Μην αφήνεις τρίχες στο μουστάκι και στο πρόσωπο. Φρόντισε οπωσδήποτε να κάνεις αποτρίχωση προσώπου. Και αν δεν μπορείς μόνη σου να πηγαίνεις για λέιζερ προσώπου σε έναν δερματολόγο που σίγουρα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές τρίχες.

Ο δερματολόγος έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και θα σου εξηγήσει και κάποια πράγματα σχετικά με την τριχοφυΐα. Αν πάλι δεν μπορείς οικονομικά τότε όπως είπαμε και παραπάνω μπορείς να κάνεις και μόνη σου αποτρίχωση με προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο (κερί, κτλ.)

5. Πριν τον ύπνο πάντα να καθαρίζεις το πρόσωπο σου
Μην κοιμάσαι βαμμένη. Είναι ότι χειρότερο. Πάντα να καθαρίζεις καλά πρόσωπο σου πριν από τον ύπνο. Είναι υπόθεση 5 λεπτών και λιγότερο. Πάρε μαντηλάκια για καθαρισμό προσώπου ή ένα γαλάκτωμα για καθαρισμό και καθάρισε καλά το πρόσωπο σου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, αν έχεις αφήσει make up στο πρόσωπο σου, οι πόροι του δέρματος δεν θα μπορούν να πάρουν οξυγόνο με αποτέλεσμα να βγάλεις μετά σπυράκια. Γι’ αυτό φρόντιζε να καθαρίζεις καλά το δέρμα σου πριν πας για ύπνο. Θα αισθανθείς και εσύ πιο καλά χωρίς να σε βαραίνει το μακιγιάζ.

6. Να προσέχεις και να φροντίζεις τα δόντια σου
Να πλένεις τακτικά τα δόντια σου και να κάνεις πλύσεις με στοματικό διάλυμα. Να επισκέπτεσαι μία φορά στους 6 μήνες τον οδοντίατρο για καθαρισμό δοντιών. Ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικό να γίνεται για την καλύτερη υγιεινή του στόματος.

Μην αφήνεις τα δόντια σου. Αν δεις ότι κάτι έχεις στα δόντια, π.χ. χρειάζεται σφράγισμα, καθαρισμό, σε πονάει δόντι, κτλ. να πηγαίνεις στον οδοντίατρο για να δώσει λύση το πρόβλημα που υπάρχει. Άλλωστε ένα όμορφο πρόσωπο χρειάζεται και ένα λαμπερό χαμόγελο με όμορφα λευκά και καλοσχηματισμένα δόντια.

7. Σωστή διατροφή
Βάλε στην διατροφή σου τα φρούτα και τα λαχανικά. Κάνουν πολύ καλό στην επιδερμίδα του δέρματος. Δεν είπαμε να τρως μόνο φρούτα και λαχανικά. Θα τρως από όλα αλλά με μέτρο. Ούτε να κάνεις αυστηρή δίαιτα. Γενικά να αποφεύγεις τα έτοιμα φαγητά και τα λιπαρά.

Εντάξει θα τύχει να φας και έξω αλλά να μην είναι σε καθημερινή βάση. Επίσης να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για να είσαι ενυδατωμένη. Το νερό βοηθάει
στη καύση του λίπους και την απώλεια των κιλών. Τα αναψυκτικά γενικά να τα αποφεύγεις γιατί κάνουν και κυτταρίτιδα. Προτίμησε αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη και φυσικούς χυμούς.

Γρήγορες συμβουλές για λαμπερό πρόσωπο
Να βάζεις ενυδατική και αντηλιακή προσώπου σε καθημερινή βάση

Να επιλέγεις το σωστό μακιγιάζ πάντα ανάλογα με την περίσταση
Να τονίζεις ένα σημείο του προσώπου για να μην γίνει υπερβολή στο μακιγιάζ
Πριν τον ύπνο να κάνεις ντεμακιγιάζ
Να πλένεις τακτικά τα δόντια σου και να επισκέπτεσαι οδοντίατρο οπότε χρειάζεται

Να κάνεις μάσκες προσώπου και peeling προσώπου για απολέπιση 2 φορές το μήνα
Να καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου το πρωί πριν βάλεις την ενυδατική
Για περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο σου να χρησιμοποιείς προϊόντα λάμψης highlighter
Επίλεξε το σωστό χρώμα make up ανάλογα με το τύπο δέρματος που έχεις

www.dynamikhgynaika.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr