Αισθητική επέμβαση, είναι απαραίτητη; οι κίνδυνοι για τους οποίους δεν μιλάνε

Αισθητική επέμβαση, είναι απαραίτητη; οι κίνδυνοι για τους οποίους δεν μιλάνε

Γνωρίστε τους κινδύνους ορισμένων παρεμβάσεων.

Η κοινωνική πίεση, ειδικά προς τις γυναίκες, για να πετύχουν ένα συμμετρικό πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και ένα τέλειο σώμα, οδηγεί πολλούς ανθρώπους, πέρα ​​από τις διασημότητες , να αναρωτιούνται κάποια στιγμή στη ζωή τους αν αξίζει να καταφύγουν στη χειρουργική επέμβαση. Όταν οι μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες όπως κρέμες , οροί ή κάποιες τεχνικές αναζωογόνησης καμπίνας δεν επαρκούν, οι χειρουργικές επεμβάσεις θεωρούνται ως έσχατη λύση.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί σε κάθε περίπτωση εάν η αισθητική επέμβαση είναι απαραίτητη, να αναλυθούν οι πιθανοί κίνδυνοι και να πραγματοποιηθεί προηγουμένως ψυχολογική θεραπεία.πριν σκεφτείτε μια επίσκεψη στο χειρουργείο.

Επί του παρόντος, τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιούν φίλτρα για να αλλάξουν φωτογραφίες έχουν δημιουργήσει νέες ανάγκες για να αλλάξουμε την εμφάνισή μας.

Αυτό είναι γνωστό ως Snapchat Dysmorphia , το οποίο πληγώνει πολλούς ανθρώπους που θα ήθελαν να βλέπουν τον εαυτό τους όπως τους δείχνει η εφαρμογή.

Η αισθητική χειρουργική είναι ένας κλάδος της πλαστικής χειρουργικής που σταδιακά κερδίζει έδαφος σε βάρος αυτών των νέων διαταραχών, της ηλικίας και γενικότερα της αισθητικής πίεσης στην οποία υποβάλλονται οι περισσότεροι από εμάς τους θνητούς, που δεν σταματάμε να λαμβάνουμε διαφημιστικές εικόνες για τέλεια σώματα. και χροιές με ελαστική και εξωπραγματική επιδερμίδα. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν καταφέρει να επιλύσουν ορισμένα συμπλέγματα που έκαναν τη ζωή τους πιο δύσκολη, η αισθητική χειρουργική μπορεί να εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Τι πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν κάνετε αισθητική επέμβαση
Παρόλο που υπάρχουν πολλές κλινικές αισθητικής χειρουργικής που λαμβάνουν υπόψη τον ψυχολογικό παράγοντα και θα μπορούσαν να σας προσφέρουν υπηρεσία με μια ομάδα ειδικών πριν υποβληθείτε σε μια παρέμβαση, εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να αναλύσετε πόσο απαραίτητη είναι αυτή η επέμβαση για την ευεξία και την αυτοεκτίμησή σας . Η θεραπεία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας και να σας διδάξει να εκτιμάτε τον εαυτό σας πέρα ​​από τη φυσική σας εμφάνιση.

Η αισθητική χειρουργική έχει σχεδιαστεί για να αναμορφώσει μέρη του σώματός σας των οποίων η εμφάνιση δεν είναι της αρεσκείας σας. Επομένως, πρέπει να είστε πολύ σαφείς σχετικά με τις προσδοκίες σας . Μπορεί να σας έχει παρασύρει η εμφάνιση πολλών celebrities που έχετε δει σε περιοδικά . Εάν στοχεύετε σε μια «κινηματογραφική» εμφάνιση, είναι πιθανό να απογοητευτείτε με τα αποτελέσματα.

Η οικονομική πτυχή είναι κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσετε με την κλινική σας από την αρχή για να αποφύγετε εκπλήξεις. Οι περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις δεν καλύπτονται από καμία ιατρική ασφάλιση και θα πρέπει να προβλέψετε όχι μόνο το κόστος της παρέμβασης, αλλά και τις επεμβάσεις και τις πιθανές διορθώσεις που μπορεί να απαιτηθούν μετά την επέμβαση.

Ορισμένες επεμβάσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία σας . Παρόλο που ο χειρουργός σας θα σας ενημερώσει για κάθε μία από τις επιπλοκές που θα μπορούσαν να συμβούν στην παρέμβασή σας, θα πρέπει να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσετε εάν αξίζει πραγματικά να εκθέσετε την καλή υγεία σας για να βελτιώσετε τη φυσική σας εμφάνιση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επιπλοκές δεν σχετίζονται μόνο με την υγεία, αλλά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να επιδεινώσει το πρόβλημα.

Θα πρέπει να αξιολογήσετε εάν μπορείτε επαγγελματικά και προσωπικά να αντέξετε οικονομικά τον χρόνο αποκατάστασης που απαιτείται από την παρέμβασή σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν επιτρέπεται να λειτουργήσετε και να συνεχίσετε την επόμενη μέρα με την κανονική σας ζωή. Συνήθως χρειάζονται μερικές ημέρες , ακόμη και μήνες σε ορισμένες περιπτώσεις, για να αναρρώσετε πλήρως.

Εάν είστε καπνιστής , είναι πολύ πιθανό ο χειρουργός σας να σας ζητήσει να σταματήσετε το κάπνισμα για λίγο πριν την επέμβαση, επομένως πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να μείνετε απαλλαγμένοι από τον καπνό , εάν δεν θέλετε να έχετε επιπλοκές .

Μη διστάσετε να κάνετε στον χειρουργό σας όλες τις ερωτήσεις που χρειάζεστε. Θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε για την εμπειρία του και πόσες φορές έχει κάνει παρεμβάσεις σαν τη δική σας. Επίσης, εάν υπάρχουν διαδικασίες που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν για εσάς και που δεν περιλαμβάνουν χειρουργική επέμβαση . Βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα . Ρωτήστε για το είδος της αναισθησίας που θα ισχύει για εσάς και για κάθε μία από τις πιθανές επιπλοκές που θα μπορούσαν να προκύψουν κατά τη διάρκεια της επέμβασης και της ανάρρωσης.

Οι πιο επικίνδυνες αισθητικές επεμβάσεις
Σημειώστε τις αισθητικές παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα.

Αύξηση στήθους
Είναι ίσως η πιο απαιτητική αισθητική επέμβαση από γυναίκες κάθε ηλικίας. Αν και το ποσοστό επιτυχίας είναι υψηλό , υπάρχουν ακόμα πολλοί κίνδυνοι πίσω από αυτές τις παρεμβάσεις: μώλωπες , λοιμώξεις , συσσώρευση υγρών στην περιοχή της πρόθεσης, πόνος και δυσφορία, μεταξύ άλλων.

Αύξηση γλουτών
Είναι ένα είδος χειρουργικής επέμβασης σε άνοδο και επίσης μια από τις πιο επικίνδυνες . Η ανάρρωση είναι πολύ άβολη . Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης ή ότι οι γλουτοί παραμορφώνονται , κάτι που θα συνεπαγόταν νέα επέμβαση διόρθωσης. Εάν η παρέμβαση δεν γίνει σωστά, το λίπος μπορεί να φτάσει σε κάποια αιμοφόρα αγγεία και να ταξιδέψει στους πνεύμονες, προκαλώντας ακόμη και θάνατο .

Κοιλιοπλαστική
Η επιθυμία για επίπεδη και καθορισμένη κοιλιά οδηγεί πολλούς ανθρώπους να υποβληθούν σε αυτές τις επεμβάσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν αιμορραγία , μώλωπες , μολύνσεις , παραμορφώσεις , ακόμη και βλάβες σε ορισμένα νεύρα , καθώς και σοβαρή ενόχληση στην περιοχή.

Λιποαναρρόφηση
Ορισμένα όργανα μπορεί να καταστραφούν από ατύχημα ή αβλεψία του χειρουργού, μπορεί να εμφανιστούν θρόμβοι αίματος , ασυμμετρίες στην περιοχή, αλλαγές στη μελάγχρωση του δέρματος ή απώλεια ευαισθησίας .

Κολπική αναζωογόνηση
Είναι γνωστή ως κολποπλαστική και έχει ως στόχο τη διόρθωση της διάτασης των ιστών στον κόλπο. Για τις γυναίκες που δεν έχουν κάνει μωρά, η επέμβαση αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει δάκρυα σε μελλοντικούς τοκετούς.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr