Πως θα φτιάξεις μάσκα προσώπου με προβιοτικά και πρωτεΐνη, για λεύκανση και απαλό δέρμα (ολοκάθαρο).

Πως θα φτιάξεις μάσκα προσώπου με προβιοτικά και πρωτεΐνη, για λεύκανση και απαλό δέρμα (ολοκάθαρο).

Με αυτή την μάσκα θα έχετε ένα πρόσωπο φρέσκο στην κυριολεξία ζυμωμένο με το γάλα!

Η πρωτεΐνη, είτε στα προϊόντα δέρματος που χρησιμοποιούμε είτε στη διατροφή μας, βοηθά στην αποκατάσταση των ιστών του δέρματος, καθιστώντας το πιο λαμπερό και νεανικό. Ενισχύοντας τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός με ελληνικό γιαούρτι, πλούσιο σε πρωτεΐνες, προσφέρουμε στο δέρμα μας τα ίδια οφέλη που προσφέρει η πρωτεΐνη στο σώμα μας. Ενισχύουμε δηλαδή τη θρέψη, την ενδυνάμωση και την επισκευή των κουρασμένων κυττάρων.

Το παραδοσιακό ιδαίτερα γιαούρτι,  περιέχει επίσης γαλακτικό οξύ, μια οργανική ένωση που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών συσφίγγοντας και συρρικνώνοντας τους πόρους. Έχει επίσης απολεπιστικές ιδιότητες που μετατρέπουν το δέρμα σας από ξηρό και θαμπό σε πιο ανοιχτόχρωμο και απαλό. Πλούσιο σε βιταμίνη Β, το γιαούρτι είναι γεμάτο με 20 έως 30% της ημερήσιας συνιστώμενης αξίας ριβοφλαβίνης που διατηρεί το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο και βοηθά παράλληλα στην ανάπτυξη και την αναγέννηση των κυττάρων.

Η παρακάτω μάσκα επινοημένη απο δερματολόγους  θα καθαρίσει την επιδερμίδα σας και θα σας προσφέρει θρέψη και λάμψη, δημιουργώντας αντιστάσεις στην γήρανση του προσώπου και μια γερή υποδομή νεότητας, η οποία θα συντηρηθεί όσα χρόνια και αν περάσουν.

Θα χρειαστείτε δύο μόνο υλικά.

Τι υλικά θα χρειαστείτε:

-Ένα μικρό μπωλ στραγγιστό γιαούρτι
-Μια κάψουλα προβιοτικών

Εκτέλεση:Ανοίγετε την κάψουλα και ρίχνετε το περιεχόμενο της στο μπωλ και ανακατεύετε.

Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά ή ακόμη και παραπάνω ακεί να στεγνώσει πάνω στο δέρμα σας και να σας τραβάει. Ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και στεγνώνετε ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.
Θα γεμίσει απαλότητα και λεία αίσθηση το δέρμα, παράλληλα θα λάμψει ενώ οι κοκκινίλες θα μειωθούν σημαντικά!

*ΠΡΟΣΟΧΗ*: Αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, δοκιμάστε πρώτα τη μάσκα σε μια μικρή περιοχή στο χέρι σας, για να αποφύγετε κάποια αλλεργική αντίδραση.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr