Φτιάξε την δική σου Απλή κι Εύκολη Μάσκα Νύχτας για Αγέραστο δέρμα χωρίς κόπο και Έξοδα.

Φτιάξε την δική σου Απλή κι Εύκολη Μάσκα Νύχτας για Αγέραστο δέρμα χωρίς κόπο και Έξοδα.

Μπορείς να αφήσεις όλη την νύχτα στο καθαρό πρόσωπο σου το νερό ρυζιού και λίγο λίγο μετά από καθημερινή βραδινή χρήση 2 εβδομάδων, το δέρμα θα μοιάζει σαν γυαλί. Εάν υπάρχουν προβλήματα όπως ακμή, βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση προσώπου, όλα θα λυθούν καθώς το ρύζι έχει βαθιά ιστορία στην αντιγήρανση και λύνει όλα αυτά τα προβλήματα. Το νερό ρυζιού ως μάσκα νύχτας, είναι υπέροχο και για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες που επηρεάζονται από τον ήλιο. Περιέχει το στοιχείο buba ένα δηλαδή φυσικό αντηλιακό, το οποίο κάνει ανθεκτικό το δέρμα στις αλλοιώσεις που προκαλούνται απο τον ήλιο και την φωτογήρανση.

Ένας μαγικός συνδυασμός.

Το να αφήνεις το ρυζόνερο για τα σπυράκια στο πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πολύ ασφαλές και πολύ θρεπτικό. Είναι ανάσα ζωής για το δέρμα. Μπορείτε να το ξεπλύνετε το επόμενο πρωί.

Μυστικό με τέλεια αποτελέσματα:Αναμείξτε ρυζόνερο με φυσικό τζελ αλόης βέρα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Θα ηρεμήσει αποτελεσματικά την ακμή και τα σπυράκια, αφήνοντας το δέρμα λείο και ελαστικό!

Το ρυζόνερο είναι το αμυλούχο νερό που απομένει μετά το μούσκεμα του ρυζιού σε νερό. Το νερό είναι πιο ωφέλιμο για το δέρμα και τα μαλλιά, χάρη στα βασικά του συστατικά που είναι η ινοσιτόλη και το φερουλικό οξύ.

Η ινοσιτόλη, ή βιταμίνη Β8, είναι ένα φυσικό σάκχαρο.

Βοηθά να γίνει το δέρμα πιο ελαστικό, μειώνει την έκκριση σμήγματος και μειώνει τα πολλαπλά σημάδια γήρανσης.

Το φερουλικό οξύ είναι επίσης ένα φανταστικό αντιοξειδωτικό όπως η βιταμίνη C και  Ε. Είναι κατάλληλο για την καταπολέμηση της βλάβης των επιβλαβών ελεύθερων ριζών.

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr