3 πανεύκολα κόλπα για λαμπερά μαλλιά που σίγουρα δεν γνωρίζατε

3 πανεύκολα κόλπα για λαμπερά μαλλιά που σίγουρα δεν γνωρίζατε

Τι μπορείτε να κάνετε με το conditioner για να έχετε πιο λαμπερά μαλλιά, πώς θα αποκτήσετε μαλλιά παραλίας χωρίς κόπο και τι πρέπει να κάνετε πριν το γυμναστήριο; Οι απαντήσεις έχουν σούπερ ενδιαφέρον και θα σας εκπλήξουν.
Conditioner από το… ψυγείο

Αυτό είναι ίσως το πιο cool κόλπο (κυριολεκτικά) και έξτρα λάμψη και υγεία στα μαλλιά σας: βάλτε το μαλακτικό σας στο ψυγείο. Θα έχετε ακούσει πως ένα κρύο ξέβγαλμα στα μαλλιά σφραγίζει την υγρασία στα μαλλιά και αφήνει το τριχωτό ενυδατωμένο. Αυτό το κόλπο σας πάει ένα βήμα παραπέρα στην αντιμετώπιση του φριζαρίσματος και σας χαρίζει πιο λαμπερά μαλλιά. Βάλτε, λοιπόν, τη μαλακτική στο ψυγείο και βγάλτε τη προτού τη χρησιμοποιήσετε.

Βάλτε μάσκα μαλλιών πριν το γυμναστήριο
Ξέρατε ότι τα άλατα του ιδρώτα μπορεί να αφυδατώσουν τα μαλλιά σας; Αν, όμως, εφαρμόσετε μια μάσκα στα μαλλιά σας πριν την άσκηση, τα συστατικά της θα τους χαρίσουν υγρασία και θα τη σφραγίσουν, προτού τα άλατα έρθουν να την «κλέψουν». Συν τοις άλλοις, η θερμότητα από την άσκηση θα επιτρέψει στη μάσκα να εισχωρήσει πιο βαθιά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε και συνεχίστε τη ρουτίνα σας.

Μαλλιά παραλίας στον ύπνο
Αναπολείτε τα σπαστά μαλλιά που είχατε όλο το καλοκαίρι στην παραλία; Ψεκάστε τα με ένα ελαφρύ salt σπρέι ή κάποιο mist ενυδάτωσης και φτιάξτε τέσσερα κοτσάκια αλά Princes Leia από το Star Wars (ένα πάνω από κάθε αυτί και άλλα δύο με τα υπόλοιπα), στριφογυρίζοντας αρχικά την τούφα κι έπειτα περιστρέφοντάς την γύρω από τον εαυτό της. Δεν θα σας ενοχλήσει στον ύπνο και την άλλη ημέρα τα μαλλιά σας θα είναι κυματιστά και ανέμελα.

www.clickatlife.gr

 

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr