Απόκτησε επίπεδη κοιλιά σε λιγότερο από 12 ώρες!

Απόκτησε επίπεδη κοιλιά σε λιγότερο από 12 ώρες!

Σου έχει τύχει πολλές φορές να μην έχεις πάρει έξτρα βάρος αλλά να αισθάνεσαι την κοιλιά σου πρησμένη;

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που φταίει έχει να κάνει με τη διατροφή σου και πως μπορείς να σώσεις την κατάσταση σε λιγότερο από 12 ώρες προσέχοντας μερικά απλά πραγματάκια.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποφύγεις τη ζάχαρη και το αλάτι καθώς αυτά προκαλούν κατακράτηση υγρών πράγμα που κάνει την κοιλιά σου να δείχνει πρησμένη και φουσκωμένη. Ειδικά αν πρόκειται να κάνεις κάποια εμφάνιση, κόψε το πολύ αλάτι και τη ζάχαρη και θα δεις την κοιλιά σου να ξεφουσκώνει αμέσως.

Πέρα, όμως, από αυτά υπάρχουν και μερικά όσπρια που προκαλούν πρήξιμο. Ανάμεσα σε αυτά είναι οι φακές, τα μαυρομάτικα φασόλια και τα ρεβύθια. Προσπάθησε να τα αποφύγεις πριν από κάποια εμφάνιση και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αν είσαι από αυτούς που τους πειράζουν κάποια πράσινα λαχανικά, όπως το σπανάκι και το μπρόκολο τότε καλό θα είναι να αποφύγεις και αυτά. Προτίμησε να φας αγγούρι ή καρότο (χωρίς αλάτι) και πρόσθεσε, αν θέλεις, ξίδι ή λεμόνι για γεύση.
Τέλος, αν έχεις σκοπό να βγεις μην φας όλα όσα συνοδεύουν το ποτό σου, όπως είναι τα πατατάκια, οι ξηροί καρποί και τα ποπ κορν καθώς όλα αυτά έχουν πολύ αλάτι.

Αν θέλεις να ξυπνήσεις χωρίς φούσκωμα, φάε νωρίς το βράδυ ένα εύπεπτο βραδινό (ψάρι, γαλοπούλα, κοτόπουλο) και συνόδευσέ το με μια πράσινη σαλάτα με ελάχιστο αλάτι. Αντί για αλάτι μπορείς να βάλεις λεμόνι και ξίδι που καίνε και τα λίπη.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr