Better than Botox -Καλύτερα απο μπότοξ| Το “αντιγηραντικό” χρώμα μαλλιών που αφαιρεί χρόνια.

Better than Botox -Καλύτερα απο μπότοξ| Το “αντιγηραντικό” χρώμα μαλλιών που αφαιρεί χρόνια.

Η πρόσφατη κοινή φωτογραφία της Julianne Moore και της Emma Stone θα σας πείσει να το τολμήσετε.

Βίκυ Χριστοπούλου

Οι ginger αποχρώσεις στα μαλλιά είναι ήδη από πέρυσι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Η πρόσφατη όμως κοινή φωτογραφία της Julianne Moore και της Emma Stone στο show του οίκου Louis Vuitton στο Παρίσι με το ίδιο πυρόξανθο χρώμα μαλλιών ήταν εκείνη που απέδειξε τις “αντιγηραντικές” ιδιότητές τους.

 

Better than Botox | Το “αντιγηραντικό” χρώμα μαλλιών που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Το απρόσμενο χρώμα μαλλιών που κολακεύει κάθε γυναίκα μετά τα 50
Παρά την ηλικιακή διαφορά τριάντα χρόνων και οι δύο ηθοποιοί έδειχναν λαμπερές χάρη στην έξυπνη επιλογή του χρώματος των μαλλιών τους: Το “βάθος” των κόκκινων αποχρώσεων δημιουργεί μεγαλύτερο statement από τις κλασικές ξανθές και καστανές αποχρώσεις, ενώ είναι εξαιρετικά διαχρονικές. Παράλληλα, ανάλογα με τον τόνο τους “γλυκαίνουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το φωτίζουν.

Υπάρχει μία κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Ανάμεσα σε θεατρικές κόκκινες, φυσικές ginger, πυρόξανθες, stawberry blonde και ginger brown υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων για να διαλέξετε εκείνη που σας κολακεύει περισσότερο.

Αν είστε φυσική ξανθιά, ο πιο safe τρόπος να υιοθετήσετε την τάση είναι επιλέγοντας μια strawberry blonde απόχρωση, σαν κι εκείνη της Nicole Kidman. Αν πάλι είστε φυσική καστανή, προτιμήστε μπρούτζινες ή ginger brown αποχρώσεις, όπως έκανε πρόσφατα η Kendall Jenner. Αν αναζητάτε έναν πολύ διακριτικό τρόπο να απολαύσετε τις “αντιγηραντικές” ιδιότητες της τάσης, στραφείτε σε red toned lowlights ή highlights.

Οι πιο τολμηρές ξανθές αξίζει να επιλέξουν μπρούτζινες χρυσές αποχρώσεις , που θα “γλυκάνουν” τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, ενώ οι ανοιχτόχρωμες καστανές καλό είναι να προτιμήσουν berry αποχρώσεις. Η πιο κολακευτική επιλογή για εκείνες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα είναι οι ζεστές κερασί αποχρώσεις, που φωτίζουν το πρόσωπο.

Για να κρύψετε ακόμα περισσότερα χρόνια από την εμφάνισή σας, επιλέξτε ένα “αντιγηραντικό” κούρεμα, όπως ένα κομψό καρέ με αφέλειες ή ένα φιλαριστό “The Rachel”.

www.harpersbazaar.gr

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr