Αφαίρεση ρυτίδων και πανάδες. 2 DIY κρέμες νύχτας για να περιποιηθείτε το δέρμα σας φυσικά.

Αφαίρεση ρυτίδων και πανάδες. 2 DIY κρέμες νύχτας για να περιποιηθείτε το δέρμα σας φυσικά.

Όταν κοιμάστε, το δέρμα σας έχει χρόνο να επουλωθεί. Γιατί, λοιπόν, να μην το περιποιηθείτε με μια φυσική και σπιτική κρέμα νύχτας; Ας  δώσουμε μερικές ιδέες!

Η περιποίηση του δέρματος, των μαλλιών και των ποδιών πριν κοιμηθείτε είναι καλές συνήθειες ευεξίας. Όταν πρόκειται για το δέρμα σας, όλοι γνωρίζουμε ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή. Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια ξεχωριστή ρουτίνα πρωί βράδυ για να εξασφαλίσει μια νεανική λάμψη για όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν ανήκετε σε εκείνες τις γυναίκες που δεν παραιτούνται με τίποτα απο την ομορφιά και τους αρέσει να ασχολούνται με την περιποίηση του δέρματος  δοκιμάστε μια σπιτική κρέμα νύχτας!

Χρησιμοποιήστε φυσικά συστατικά για να φτιάξετε αυτές τις DIY κρέμες νύχτας για λαμπερό δέρμα.

Ελάτε να μάθουμε πώς να φτιάξουμε μια κρέμα νύχτας στο σπίτι

1. Κρέμα νύχτας με τζελ αλόης
Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το πολύ βασικό συστατικό της, την αλόη βέρα , αυτή η κρέμα νύχτας θα θρέψει το δέρμα σας όλη τη νύχτα. Ελαφριά στη φύση, αυτή η κρέμα είναι επίσης γεμάτη με τα οφέλη του αμυγδαλέλαιου για το δέρμα. Πώς βοηθάει; Λοιπόν, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των κηλίδων από το δέρμα σας. Η παρουσία ροδόνερου σε αυτή την κρέμα μπορεί επίσης να προσθέσει λάμψη .

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κρέμα είναι να την εφαρμόσετε μόλις πλύνετε το πρόσωπό σας το βράδυ. Πάρτε μια μικρή ποσότητα  και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για τουλάχιστον 2 λεπτά.

Ho to make aloe vera cream night

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τζελ αλόης βέρα (2 έως 3 κουταλιές της σούπας), ροδόνερο (1 έως 2 κουταλιές της σούπας), αμυγδαλέλαιο (1 κουταλάκι του γλυκού), λάδι λεβάντας (7-8 σταγόνες)

Διαδικασία:
* Πάρτε ένα μπολ και προσθέστε τζελ αλόης βέρα και ροδόνερο σε αυτό.
* Προσθέστε σε αυτό ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο και μερικές σταγόνες λάδι λεβάντας. Ανακατέψτε καλά.
* Η κρέμα νύχτας είναι έτοιμη!
* Αποθηκεύστε το σε δοχείο και βάλτε το στο ψυγείο!

2. Ροδόνερο και κρέμα νύχτας με βούτυρο κακάο
Το ροδόνερο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θέματα προσώπου! Δεν είναι απλώς αναζωογονητικό λόγω των φυσικών τονωτικών ιδιοτήτων του, αλλά και αρωματικό. Όταν προσθέσετε λίγο βούτυρο κακάο, αυτό το μείγμα κρέμας νύχτας θα δώσει στο δέρμα σας τη σωστή ενυδάτωση και απαλλοιφή ρυτίδων με ένα δέρμα γεμάτο ελαστικότητα και υγρασία.

Το ροδόνερο επίσης είναι καλό τονωτικό του δέρματος! 
Αυτή η κρέμα νύχτας συνοδεύεται επίσης από το αμυγδαλέλαιο, το οποίο μπορεί να μειώσει τις κηλίδες. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, προτιμήστε αυτό!

Πώς να φτιάξετε κρέμα νύχτας με ροδόνερο και κακάο

Για αυτή την DIY κρέμα νύχτας για λαμπερό δέρμα, χρειάζεστε βούτυρο κακάο (2 κουταλιές της σούπας), ροδόνερο (2 έως 3 κουταλιές της σούπας), μέλι (1 κουταλάκι του γλυκού) και αμυγδαλέλαιο (1 κουταλάκι του γλυκού)

Διαδικασία:
* Μόλις ενωθούν τα υλικά, πάρτε ένα σκεύος.
* Προσθέτουμε το βούτυρο κακάο και το αμυγδαλέλαιο και το ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά.
* Κρυώστε το μείγμα.
* Μόλις κρυώσει, προσθέτουμε το μέλι και το ροδόνερο.
* Voila! Η κρέμα σας είναι έτοιμη να μπει σε ένα δοχείο, και να κρυώσει

Ακριβώς όπως θα κάνατε και θα έπρεπε να βάζετε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα, εφαρμόστε την αμέσως αφού πλύνετε το πρόσωπό σας πριν κοιμηθείτε και στεγνώστε με ταμποναριστά βήματα!

www.healthshots.com

Βούτυρο καριτέ. Ανάπλαση, προστασία απο τα μυστικά ομορφιάς.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr