Ποια είναι τα καλύτερα φρούτα για να χάσετε πέντε ίντσες λίπους στην κοιλιά;

Ποια είναι τα καλύτερα φρούτα για να χάσετε πέντε ίντσες λίπους στην κοιλιά;

Σύμφωνα με το MyPlate , τα φρούτα είναι χαμηλά σε νάτριο, λιπαρά και θερμίδες. Παρέχουν στο σώμα σας φυτικές ίνες, συμβάλλοντας στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης σοβαρών ασθενειών, όπως οι καρδιακές παθήσεις. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε νερό και φυτικές ίνες σας χορταίνει, όπως σημειώνει η Healthline , πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα φάτε λιγότερο και θα εξοικονομήσετε μερικές θερμίδες . Περιττό να πούμε ότι τα φρούτα είναι ένα σημαντικό βασικό συστατικό για τη συνολική υγεία και ευεξία σας και μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να χάσετε βάρος . Μιλήσαμε με τη Lauren Manaker, MS, RDN, LD, CLEC,  βραβευμένη εγγεγραμμένη διαιτολόγος, συγγραφέας βιβλίων και δημιουργός συνταγών, η οποία αποκαλύπτει τα καλύτερα φρούτα για να χάσετε πέντε ίντσες λίπους στην κοιλιά.

 

Το καρπούζι είναι κυρίως νερό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Σε ποιον δεν αρέσει να τσιμπολογάει φρέσκο, νόστιμο καρπούζι, ειδικά όταν είναι στην εποχή του; Αυτό το φρούτο είναι γεμάτο με βασικά θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη C. Ο Manaker μας λέει, «Επειδή η ενυδάτωση μπορεί να παίξει ρόλο στη διαχείριση του βάρους, η κατανάλωση φρούτων με νερό όπως το καρπούζι μπορεί να βοηθήσει».

Ένα μήλο την ημέρα μπορεί να κάψει το λίπος της κοιλιάς! Τα μήλα ήταν πάντα στην «καλή λίστα», πηγαίνοντας πίσω στους παππούδες μας και όχι μόνο. Ο λόγος για τον οποίο είναι κλασικά αγαπημένα είναι ότι αποτελούν πηγή φυτικών ινών, που είναι ένα χορταστικό θρεπτικό συστατικό που μπορεί να σας βοηθήσει να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες με την πάροδο του χρόνου. Ο Manaker προτείνει: «Συνδυάστε το μήλο σας με λίγο βούτυρο ξηρών καρπών για ένα ισορροπημένο σνακ με όλες τις σημαντικές μακροεντολές».

Τα βατόμουρα έχουν λιγότερη ζάχαρη από πολλούς φίλους τους. Αυτό το φρούτο είναι μια πολύχρωμη προσθήκη σε μια φρέσκια σαλάτα ή συνοδεύεται από λίγο ελληνικό γιαούρτι. Ο Manaker μας λέει, “Είναι γεμάτα με φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Η συμπερίληψή τους στα πιάτα προσθέτει κάποια φυσική γλυκύτητα χωρίς προσθήκη ζάχαρης – ένας παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του βάρους.”

Τα αβοκάντο είναι γεμάτα με φυτικές ίνες και υγιή λίπη. Ένα αβοκάντο περιέχει ένα γραμμάριο ζάχαρης ανά μερίδα και μας αρέσει ο ήχος αυτού! Ο Manaker μας λέει, “Περιέχει χορταστικά υγιή λίπη και φυτικές ίνες. Η χρήση αβοκάντο ως προσθήκη σε γεύματα ή σνακ μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθάνονται ικανοποιημένοι και ενδεχομένως να χάσουν το λίπος στην κοιλιά τους.”

Ένα πορτοκάλι είναι ένα μοναδικό πάρτι βιταμινών και θρεπτικών συστατικών. Σύμφωνα με τον Manaker, “Τα πορτοκάλια είναι μια εξαιρετική φυσική πηγή βιταμίνης C, θειαμίνης, φυλλικού οξέος και μιας σειράς άλλων θρεπτικών συστατικών. Επιπλέον, περιέχουν φυτικές ενώσεις που προσφέρουν μοναδικά οφέλη για την υγεία. Είναι φυσικά γλυκά χωρίς προσθήκη ζάχαρης και είναι μια ενυδατική τροφή που μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στην υποστήριξη της απώλειας βάρους».

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr