Δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με το στοματικό διάλυμα!

Δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με το στοματικό διάλυμα!

Δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε με το στοματικό διάλυμα!

Το στοματικό διάλυμα σίγουρα το γνωρίζετε για την χρησιμότητα του ως καθαριστικό του στόματος και των δοντιών. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι μπορεί να έχει πολύ περισσότερες χρήσεις από αυτό!

Χρήση ως αντισηπτικό : Το στοματικό διάλυμα έχει αντισηπτικές ιδιότητες, έτσι μπορείτε άφοβα να ρίξετε μικρή ποσότητα πάνω σε μια πληγή για να απολυμάνετε την περιοχή τοπικά.

Τονωτική λοσιόν προσώπου : Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας με σαπούνι καθαρισμού προσώπου, βρέξτε ένα βαμβάκι με στοματικό διάλυμα και ταμπονάρετε το πρόσωπο με το βρεγμένο βαμβάκι. Οι πόροι θα συσταλούν, το πρόσωπό σας θα τονωθεί αλλά και θα απολυμανθεί παράλληλα.

Αντισηπτικό υγρό χεριών : Σας τέλειωσε το μπουκαλάκι με την αντισηπτική λοσιόν χεριών; Γεμίστε το με στοματικό διάλυμα, κάνει την ίδια δουλειά !

Προστασία φυτών : Ρίξτε 2 κουταλιές της σούπας διάλυμα σε μισό λίτρο νερό μέσα σε ένα βάζο με λουλούδια. Το διάλυμα θα λειτουργήσει ως αντιβακτηριδιακό, προστατεύοντας τα φυτά.

Καθαριότητα λεκάνης τουαλέτας : Ρίξτε δυο ποτηράκια (μεζούρες) με στοματικό διάλυμα στη λεκάνη της τουαλέτας. Θα την απολυμάνει και θα την φρεσκάρει άμεσα !

Απομάκρυνση άσχημων μυρωδιών από τα χέρια : Σε καθαρά χέρια, ρίξτε μερικές σταγόνες από το διάλυμα. Αυτό θα εξουδετερώσει τις άσχημες μυρωδιές από ψάρι, σκόρδο, κρεμμύδι κτλ

Ομάδα neadiatrofis.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr