Metallic Eye Makeup: Η τάση στο μακιγιάζ που κάνει τα μάτια πρωταγωνιστές κάθε εμφάνισης!

Metallic Eye Makeup: Η τάση στο μακιγιάζ που κάνει τα μάτια πρωταγωνιστές κάθε εμφάνισης!

Πάρτε έμπνευση από τα look που συγκεντρώσαμε και δοκιμάστε το trend στην επόμενη βραδινή σας έξοδο.

από την Χρύσα Δαρσακλή

Από το floating eyeliner, μέχρι τις σκιές σε έντονες αποχρώσεις, οι τάσεις και αυτής της σεζόν εστιάζουν στο μακιγιάζ των ματιών. Σε περίπτωση που τα έχετε ήδη δοκιμάσει και ψάχνετε κάτι νέο να δοκιμάσετε, σας προτείνουμε να δώσετε μία ευκαιρία στο metallic eye mkeup.

Ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, το trend αυτό θα δώσει λάμψη στο βλέμμα και θα κάνει τα μάτια σας πρωταγωνιστές του look σας.

Είτε προτιμάτε μία πιο διακριτική λάμψη, είτε ένα πιο extreme αποτέλεσμα, οι επιλογές του metallic eye makeup είναι σχεδόν ατελείωτες και εξαιρετικά ευέλικτες — περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Για πιο casual εμφανίσεις, μπορείτε απλά να επιλέξετε μία σκιά με μεταλλικό τελείωμα ή απλά να προσθέσετε glitter στα βλέφαρά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να “παίξετε” με μικρά αυτοκόλλητα κρυσταλλάκια για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ή ακόμα και να τα συνδυάσετε με την αγαπημένη σας απόχρωση σκιάς.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία metallic eye μακιγιάζ που είδαμε στα catwalks των shows των εβδομάδων μόδας της σεζόν F/W 2022 για να πάρετε έμπνευση.

 

 

 

 

 

 

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr