Μυστικά μακιγιαζ που κρύβουν 10 χρόνια απο τα μάτια!

Μυστικά μακιγιαζ που κρύβουν 10 χρόνια απο τα μάτια!

Μαύροι κύκλοι, σακούλες, θαμπάδα αλλά και λεπτές γραμμές κάνουν την εμφάνιση τους στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και πρόκειται για σημάδια κούρασης, σύμφωνα με τους ειδικούς. Και οφείλονται στις ελάχιστες ώρες ύπνου και τις ατελείωτες ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή. Κι αν εσύ ακολουθείς πιστά τις συμβουλές των facialists και δερματολόγων αλλά όλα τα μικρά μυστικά που σου αποκαλύπτω συχνά, υπάρχουν και εκείνες οι φορές που θέλεις να βελτιώσεις την όψη των ματιών σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Σε αυτή την περίπτωση έρχονται οι make up artists να σου δώσουν τη λύση με μυστικά του μακιγιάζ που θα σε σώσουν.

Χρησιμοποίησε Colour Corrector

Είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθεις πώς πρέπει να χρησιμοποιείς τα χρωματιστά προϊόντα που θυμίζουν κονσίλερ αλλά είναι μικρά “θαύματα”. Ειδικά όσον αφορά στους μαύρους κύκλους, συχνά δεν αρκεί να τους καλύψεις με το αγαπημένο σουκονσίλερ. Οι κύκλοι σε μωβ απόχρωση πιθανότατα θα διακρίνονται πάντα. Κι αν προσπαθείς να τους καλύψεις δημιουργώντας στρώματα επάνω τους το αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιήσει.

Οι μοβ τόνοι εξουδετερώνονται με τη ροδακινί-πορτοκαλί απόχρωση. Απλώνεις μικρή ποσότητα στο σημείο που χρειάζεται, κάνεις καλό blending και συνεχίζεις με το κονσίλερ. Το κίτρινο εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και το πράσινο τυχόν κοκκινίλες, ευραγγείες και ερεθισμούς. Μην ξεχνάς όμως ότι πριν απ’ όλα απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα.

Έξυπνη Χρήση του Κονσίλερ

Εφαρμόζεις το concealer κατά μήκος στο πιο σκοτεινό σημείο των κύκλων κάτω από τα μάτια σας το οποίο βρίσκεται συνήθως κοντά στην εσωτερική γωνία τους. Προσοχή, μην πλησιάζεις πολύ στη βάση των βλεφαρίδων, υπάρχει κίνδυνος να κάνεις το μακιγιάζ σας να φαίνεται αφύσικο και flat.

Nude και λευκό Μολύβι ματιών

Είναι το πανέξυπνο τρικ των make up artists όταν θέλουν να χαρίζουν έξτρα λάμψη στο βλέμμα και παράλληλα “ζωντάνια” και δροσιά. Αποφεύγουν τις σκούρες σκιές και προτιμούν ένα nude ή ένα λευκό μολύβι με το οποίο κάνουν περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Με αυτόν τον τρόπο το λευκό μέρος του ματιού δείχνει ακόμη πιο φωτεινό και το βλέμμα ακτινοβολεί.

Χτένισε τα Φρύδια σου

Ένα ακόμη μικρό μυστικό των experts. Μπορεί να σου φανεί απίθανο αλλά χτενίζουν τα φρύδια με φορά προς τα επάνω και ο λόγος είναι σοβαρός κι αυτό επειδή το συγκεκριμένο look ανυψώνει τα μάτια και τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά με αποτέλεσμα να μην φαίνονται έντονα οι μικρές ατέλειες. Μετά το βούρτσισμα χρησιμοποιούν ένα brow gel ώστε να μείνουν στη θέση τους για ώρες.

Λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αλλά και ένα μυστικό των make up artist χρόνια τώρα. Μικρή ποσότητα shimmer σκιάς σε ασημί, λευκό ή χρυσό στην εσωτερική γωνία προσφέρει μοναδική λάμψη που επισκιάζει κάθε σημάδι κούρασης. Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου highlighter.

www.tlife.gr

Δηλητήριο φιδιού-Σέρουμ άμεσου αποτελέσματος. Ελιξίριο φυσικού μπότοξ.

Δηλητήριο φιδιού-Σέρουμ άμεσου αποτελέσματος. Ελιξίριο φυσικού μπότοξ.

 

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr