Με αυτά τα κόλπα το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο αδύνατο

Με αυτά τα κόλπα το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο αδύνατο

Ο έξυπνος οδηγός με τα πιο απλά βήματα για ένα super fresh αποτέλεσμα

by Eleni Papastergiou

Πολλές φορές πιάνουμε τον εαυτό μας να επιθυμεί να ενισχύσει την ομορφιά του προσώπου μας με γρήγορες και piece of cake κινήσεις μη επεμβατικού χαρακτήρα. Ενώ έχουμε κατακτήσει τις κύριες γνώσεις και τεχνικές contouring και highlighting για να σμιλεύσουμε το πρόσωπό μας, μπορούμε να εφαρμόσουμε ακόμη πιο smart tricks, ώστε να πετύχουμε το ιδανικά καμουφλαρισμένο facial αδυνάτισμα. Ας ξεκινήσουμε με μια εξειδικευμένη skincare και makeup ρουτίνα, προχωρώντας μέχρι ενδιαφέρουσες επιλογές αξεσουάρ, συνήθειες, που έχουν τη δυναμική να χαρίσουν την κατάλληλη εικόνα του προσώπου, που επιδιώκουμε.

Με 5 natural τεχνικές, μπορούμε να δημιουργήσουμε το πολυπόθητο camouflage για ένα νεανικό και super fresh πρόσωπο

Εφαρμόζουμε facial massage στο σπίτι

Ας αφιερώσουμε το night routine μας σε ένα χαλαρωτικό facial massage στο σπίτι μας, παρέα με ένα χαλαρωτικό ρόφημα, πλούσιο σε βότανα και θρεπτικά συστατικά. Σε πρώτη φάση, τοποθετούμε το κατάλληλο για την επιδερμίδα μας, serum και στη συνέχεια το απλώνουμε σε κάθε περιοχή του προσώπου μας με τη βοήθεια ενός face roller. Είναι απαραίτητο να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ανοδικές κινήσεις του massage, και ειδικά στα σημεία, που θέλουμε να ενισχύσουμε περισσότερο. Αποτελεί την ιδανική τονωτική περιποίηση, που λειτουργεί ως βάση για τα επόμενα βήματά μας.

Ανασηκώνουμε τα μαλλιά μας σε ψηλή αλογοουρά

Είναι γεγονός ότι όσο πιο ψηλά είναι πιασμένα τα μαλλιά μας, τόσο πιο στενό φαίνεται το πρόσωπό μας. Η ψηλή αλογοουρά αποτελεί ένα κομψό updo, που χαρίζει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Το πρόσωπό μας θα έρθει σε πρώτο πλάνο μέσα από την πιο chic τεχνική camouflage.

Επιλέγουμε elegant μακριά σκουλαρίκια

Αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να χαρίσουμε μια ακόμη πιο καθορισμένη και ξεκάθαρη όψη στο πρόσωπό μας. Τα μακριά, κρεμαστά σκουλαρίκια τραβούν το βλέμμα προς το μήκος του λαιμού μας και όχι στο στρογγυλό πρόσωπο. Μια elegant επιλογή, που θα αναβαθμίσει αυτόματα το style μας, ανεβάζοντας, ταυτόχρονα, τη διάθεσή μας.

Εξασκούμαστε στο cat-eye liner

Η ανάδειξη των ματιών μας πάντα τραβάει την προσοχή από το υπόλοιπο πρόσωπο. Μια ακριβής πινελιά είναι ό,τι πρέπει για να προσθέσουμε φινέτσα στο μακιγιάζ μας και να κάνουμε το πρόσωπό μας να δείχνει πιο στενό. Για το τέλειο cat eye, ξεκινάμε με ένα λεπτό liner στην εσωτερική γωνία και ολοκληρώνουμε με ένα ελαφρύ τίναγμα προς την άκρη του ματιού μας. Για όσες τώρα ξεκινάτε να εξασκείστε στη συγκεκριμένη τεχνική του μακιγιάζ, μπορείτε να σχηματίσετε τη βάση του liner με ένα μολύβι, ώστε να μπορείτε με μεγάλη ευκολία να σβήσετε τυχόν λάθη και να συνεχίσετε ξανά, μέχρι να το τελειοποιήσετε.

Εφαρμόζουμε σωστά το ρουζ

Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε έμφαση στον τρόπο τοποθέτησης, αλλά και στη σωστή απόχρωση του ρουζ, ειδικά όταν πρόκειται για επιμήκυνση του προσώπου μας. Είναι καλό να επιλέξουμε ένα προϊόν σε ελαφρώς καφέ απόχρωση για να αναδείξουμε το περίγραμμα του προσώπου μας χωρίς να το εφαρμόσουμε full-contour.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr