Θέλεις να ξεφουσκώσεις και να χάσεις θερμίδες μέχρι τα Χριστούγεννα; Σου έχουμε 5 tips για να το καταφέρεις!

Θέλεις να ξεφουσκώσεις και να χάσεις θερμίδες μέχρι τα Χριστούγεννα; Σου έχουμε 5 tips για να το καταφέρεις!

Δες βήμα-βήμα τη μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσεις για να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, πριν τα γιορτινά τραπέζια!
bestofyou.gr
Θέλεις να ξεφουσκώσεις και να χάσεις θερμίδες μέχρι τα Χριστούγεννα; Σου έχουμε 5 tips για να το καταφέρεις!

Όσο πλησιάζουν οι μέρες της εορταστικής περιόδου, είναι σίγουρο ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις τα περιττά κιλά που θέλεις να χάσεις, ώστε να μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις τα μεγάλα γιορτινά τραπέζια που έρχονται.

Σίγουρα το καλύτερο είναι να μην πανικοβάλλεσαι και να ξέρεις ότι για όλα υπάρχει μία λύση!

Συνέχισε να διαβάζεις το συγκεκριμένο άρθρο και αν ακολουθήσεις πιστά τις συμβουλές μας, είναι σίγουρο ότι θα δώσεις λύσεις στο πρόβλημά σου.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Τα λάθη που κάνεις στη γυμναστική και δεν έχεις αποτέλεσμα

5 tips για να χάσεις θερμίδες και να ξεφουσκώσεις

Συμβουλή πρώτη:

Κατανάλωσε καθημερινά 2-3 ποτήρια πράσινο τσάι με διπλάσια περιεκτικότητα σε κατεχίνες, όπου βοηθούν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και μειώνουν την αποθήκευση λίπους στην κοιλιά.

Απαραίτητο να μειώσεις την κατανάλωση του αλκοόλ και να αυξήσεις την κατανάλωση των υγρών όπου ιδανικά θα ήτανε 10 με 12 ποτήρια την ημέρα νερό, χυμό, γάλα χαμηλό σε λιπαρά, ελληνικό ή στιγμιαίο καφέ, τσάι είτε ροφήματα κρόκου Κοζάνης.

Ο σκοπός είναι να ελαττώσεις τις κατακρατήσεις που δημιουργεί η αυξημένη κατανάλωση, των αλκοολούχων ποτών και τροφίμων πλούσιων σε λιπαρά και αλάτι.

Συμβουλή δεύτερη:

Ο σωστός τρόπος να χάσεις εύκολα κιλά πριν από τις γιορτές! 5 Χρήσιμες συμβουλές
Αύξησε την σωματική σου δραστηριότητα. Ακόμα και 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα καθημερινά, θα κάνουν σημαντική διαφορά.

Συμβουλή τρίτη:

Μην καταναλώνεις τρόφιμα όπως: κέικ, πατάτες, μαγιονέζα, κρέμα γάλακτος, ντρέσινγκ, βούτυρο και γενικότερα γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι πλήρες σε λιπαρά.

Είναι τρόφιμα υψηλά σε θερμίδες και προσθέτουν αυξημένη περιεκτικότητα λίπους.

Ο σωστός τρόπος να χάσεις εύκολα κιλά πριν από τις γιορτές! 5 Χρήσιμες συμβουλές
Συμβουλή τέταρτη:

Το πρωινό σου δεν πρέπει να παραλείπετε σε καμία περίπτωση! Όχι μόνο ενεργοποιεί το μεταβολισμό, αλλά εφοδιάζει και το σώμα με ενέργεια, ώστε να είναι ικανό να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητες της ημέρας σου.

Να επιλέγεις τρόφιμα ολικής άλεσης όπως: δημητριακά, ζυμαρικά ολικής αλέσεως, καστανό ρύζι και πολύσπορο ψωμί, τα οποία τροφοδοτούν σταδιακά τον οργανισμό με ενέργεια και εξασφαλίζουν το αίσθημα του κορεσμού για αυξημένο χρονικό διάστημα.

Συμβουλή πέμπτη:

Ο σωστός τρόπος να χάσεις εύκολα κιλά πριν από τις γιορτές! 5 Χρήσιμες συμβουλές
Η τελευταία και πολύ χρήσιμη συμβουλή που δεν πρέπει να αμελήσεις, είναι ο ύπνος. Ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους σου στην προσπάθειά να χάσεις τα περιττά σου κιλά.

Ο καλύτερος ύπνος επιτυγχάνεται κλείνοντας τα παράθυρα και τα παντζούρια και βάζοντας σκούρες κουρτίνες στο δωμάτιο, ώστε να μην μπαίνει καθόλου φως από έξω.

Μην ξεχάσεις να κλείσεις την τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή που εκπέμπει φως. Το θετικό που σου προσφέρει το να βρίσκεσαι στο απόλυτο σκοτάδι, είναι ότι το σώμα παράγει μελατονίνη, η οποία βοηθά στον ύπνο αλλά και στην παραγωγή του “καλού” καφέ λίπους που βοηθά στο κάψιμο περισσότερων θερμίδων.

Τέλος μην ξεχνάς ότι οι αυστηρές δίαιτες που υπόσχονται την γρήγορη απώλεια των περιττών κιλών, πάντα κρύβουν κινδύνους για την υγεία και το σώμα σου που δεν έχεις σκεφτεί. Το καλύτερο είναι να μην τις ακολουθείς, ειδικά αν δεν έχεις πάρει μία συμβουλή από κάποιον ειδικό διατροφολόγο!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr