Tο χρώμα στα νύχια που δείχνει πάντα “ακριβό”

Tο χρώμα στα νύχια που δείχνει πάντα “ακριβό”

Ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά νύχια.

Αν και όσον αφορά το μακιγιάζ της, η Jennifer Lopez συνήθως μένει πιστή στα go-to smokey eyes της, όσον αφορά τα νύχια της, λατρεύει να πειραματίζεται τόσο με extreme μήκη, όσο και με ιδιαίτερα nail art σχέδια. Ενίοτε ωστόσο δείχνει να εκτιμά και την κομψότητα των κλασικών, “επιτρέποντας” στον αγαπημένο της manicurist, Tom Bachik, να βάψει τα νύχια της με ένα απλό χρώμα. Αυτό συνέβη και πριν μερικές μέρες, με την Jennifer Lopez να υιοθετεί το χρώμα νυχιών που δείχνει πάντα “ακριβό”.

Για να δημιουργήσει το λεγόμενο “rich girl manicure”, όπως το ονόμασε ο ίδιος ο Tom Bachik, λίμαρε τα νύχια της JLo σε ένα τετράγωνο σχήμα, πριν τα βάψει με ένα μπεζ βερνίκι νυχιών. Το μανικιούρ ολοκληρώθηκε με ένα high gloss top coat, που χάρισε στα νύχια της ένα glass φινίρισμα. Αυτό το εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα είναι κι αυτό που διαφοροποιεί το εν λόγω μανικιούρ από τα supermodel και milk-bath nails, που μεσουράνησαν τη φετινή χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο χρώμα εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά low maintenance, κολακεύει και όλα τα μήκη νυχιών, τόσο τα κοντά, όσο και τα πιο μακριά.

Φυσικά πολύ σημαντικό για το εν λόγω -όπως και για κάθε- μανικιούρ είναι η περιποίηση των επωνυχίων, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει “καθαρό” κι “ακριβό”. Μην παραλείψετε λοιπόν την καλή ενυδάτωσή τους με ένα έλαιο, αλλά και την περιποίηση των χεριών σας με μία θρεπτική κρέμα.

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr