Μπότοξ με τροφή. Μυστικό της ομορφιάς των γυναικών της Κίνας. Κρύβεται στα βάθη της ιστορίας και το έχουμε στο ντουλάπι μας!!

Μπότοξ με τροφή. Μυστικό της ομορφιάς των γυναικών της Κίνας. Κρύβεται στα βάθη της ιστορίας και το έχουμε στο ντουλάπι μας!!

Μυστικό (στους Δυτικούς) της ομορφιάς των γυναικών της Κίνας. Οι επιστήμονες το έχουν ερευνήσει. Κρύβεται στα βάθη της ιστορίας και το έχουμε στο ντουλάπι μας!!

Το μυστικό ομορφιάς των γυναικών της Κίνας μοιάζει με συνομωσία καθώς οι Κινέζες το μεταφέρουν απο γενιά σε γενιά, αλλά δεν το διαδίδουν έξω απο τα σύνορα τους! Είναι ένα πολιτισμικό μυστικό που έχει αξιωθεί επιστημονικής και ιατρικής έρευνας.

 

Εάν θέλετε λοιπόν λείο απαλή φωτεινή,πλαστική και ελαστική επιδερμίδα , καταναλώστε Μαύρα Φασόλια!

Τα μαύρα φασόλια μπορούν να βοηθήσουν στην αποβολή της υπερβολικής υγρασίας και θερμότητας και να ισορροπήσουν τοσώμα.  Ομορφαίνουν και καταναλώνονται από τις Κινέζες εδώ και αιώνες για αυτόν τον λόγο! Για να φτιάξετε μαύρη φασολάδα, βάλτε λίγο νερό να βράσει και σιγοβράστε μια χούφτα μαύρα φασόλια. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε μερικά γκότζι μπέρι για λίγη γλυκύτητα και για να θρέψετε το συκώτι σας αλλά και να το καθαρίσετε ταυτόχρονα αφού τα μαύρα φασόλια έχουν αυτή την ιδιότητα στο συκώτι του κάνουν αποτοξίνωση. Μπορείτε επίσης να ψήσετε μαύρα φασόλια και να τα φάτε ως σνακ.

Πώς να διαχειριστείτε τα μαύρα φασόλια
 Ξεπλύνετε καλά τα φασόλια με κρύο νερό και μουλιάστε τα. Το μούλιασμα είναι ένα σημαντικό βήμα για την πρόληψη των αερίων του εντέρου.

Η καλύτερη μέθοδος είναι ο «ζεστός εμποτισμός”.

Για να την επιτύχετε τέλεια, προσθέστε 10 φλιτζάνια κρύο νερό για κάθε 2 φλιτζάνια φασόλια. Μεταφέρετε το νερό και τα φασόλια σε κατσαρόλα και μεταφέρετε ακολούθως την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Φέρτε το νερό σε βράση και αφήστε το να βράσει για ένα έως τρία λεπτά.

Στη συνέχεια κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και την αφήνουμε να σταθεί για 4 ώρες. Αφού στραγγίσετε και ξεπλύνετε τα φασόλια, είναι έτοιμα για βράσιμο.

Ζωή Κυροπούλου

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr