Φανταστικό! Τσάι ( Οχι Γάλα) Αμυγδάλου- Αδυνάτισμα- Βιταμίνες = Λαμπερή νεανική επιδερμίδα- Κατά της φλεγμονής.

Φανταστικό! Τσάι ( Οχι Γάλα) Αμυγδάλου- Αδυνάτισμα- Βιταμίνες = Λαμπερή νεανική επιδερμίδα- Κατά της φλεγμονής.

Πώς να φτιάξετε τσάι αμυγδάλου για απώλεια βάρους, υγιές δέρμα και πολλά άλλα

Δεν είναι μόνο υγιεινό αλλά και αρκετά νόστιμο και μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Τα αμύγδαλα είναι ένα φανταστικό υγιεινό σνακ που πρέπει να ενσωματωθεί στην καθημερινή διατροφή.Εδώ σας παρουσιάζουμε συνταγή τσαγιού αμυγδάλου και τα οφέλη του.Σε μια ψυχρή χειμωνιάτικη μέρα, αυτό το τσάι αμυγδάλου είναι μια ευχάριστη απόλαυση.

Για να δώσουμε θρεπτική αξία στη διατροφή μας, οι μητέρες μας συνήθιζαν να μας δίνουν αμύγδαλα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είτε πρόκειται για γάλα, επιδόρπια ή περισσότερα. Αυτές οι συνταγές τους έχουν παραδοθεί από γενιά σε γενιά για να τονώσουν το ανοσοποιητικό μας.

Οι ξηροί καρποί όπως τα αμύγδαλα είναι γνωστό ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Είναι γεμάτα με μια ποικιλία ιδιοτήτων που προάγουν την υγεία. Ενώ οι προαναφερθείσες μέθοδοι είναι νόστιμες με τον δικό τους τρόπο, μπορούμε να αποκομίσουμε ακόμη περισσότερα οφέλη από αυτόν τον πλούσιο σε πρωτεΐνες ξηρό καρπό ενσωματώνοντάς τον σε ένα από τα αγαπημένα μας ροφήματα, το τσάι! 

Μπορείτε να ετοιμάσετε και τσάι αμυγδάλου. Δεν είναι μόνο υγιεινό αλλά και αρκετά νόστιμο και μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ένα φλιτζάνι τσάι αμυγδάλου είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της φλεγμονής και των χρόνιων ασθενειών.

Αν και τα αμύγδαλα και το τσάι μπορεί να φαίνονται  αταίριαστα στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Το τσάι του είναι νόστιμο και οι οφέλειες του ένα γνήσιο δώρο στον οργανισμό.

Συνταγή για τσάι με αμύγδαλο:

Πώς να φτιάξετε τσάι με αμύγδαλο

Σε μια ψυχρή χειμωνιάτικη μέρα, αυτό το τσάι αμυγδάλου είναι μια ευχάριστη απόλαυση.

Η μέθοδος για την παρασκευή τσαγιού αμυγδάλου: θα μουλιάσεις μερικά αμύγδαλα σε ένα μπολ με νερό όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα, τα ξεφλουδίζουμε και τα αλέθουμε σε σκόνη και στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με νερό για να γίνουν μια ελαφριά πάστα. Βάζουμε την πάστα να βράσει σε μια κατσαρόλα με νερό. Αφήστε την πάστα να σιγοβράσει στο νερό για λίγο πριν τη σερβίρετε. Αφήστε το  τσάι που παρασκευάσατε για λίγο στην άκρη μέχρι να γίνει χλιαρό ή μέχρι το τσάι να έρθει σε κανονική θερμοκρασία για κατανάλωση.

Εδώ είναι μερικά οφέλη του τσαγιού αμυγδάλου:

Ο συγκεκριμένος ξηρός καρπός, σύμφωνα με τους επαγγελματίες υγείας, είναι πλούσιος σε κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ασβέστιο και άλλα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό, την υγεία των οστών, την όραση, την υγεία του δέρματος και πολλά άλλα. Ας μάθουμε για αυτά τα οφέλη λεπτομερώς.

1. Τσάι αμυγδάλου για απώλεια βάρους

Τα αμύγδαλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες ενώ είναι χαμηλά σε υδατάνθρακες. Το τσάι αμυγδάλου έχει αποδειχθεί σε μελέτες ότι αυξάνει την πληρότητα και σας βοηθά να καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες.

2. Τσάι αμυγδάλου για υγιή καρδιά

Για να διατηρήσετε την καρδιά σας υγιή, είναι σημαντικό να διατηρείτε τα επίπεδα της χοληστερόλης σας υπό έλεγχο και το τσάι αμυγδάλου μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.

3. Τσάι αμυγδάλου για καλό δέρμα

Αυτό το τσάι περιέχει μια ποικιλία αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων φυτοστερολών και βιταμίνης Ε. Αυτές οι ενώσεις μπορούν να μειώσουν τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών στο δέρμα, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων, κηλίδων ηλικίας και άλλων κηλίδων.

4. Το τσάι αμυγδάλου βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος

Αυτό το τσάι μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ηπατικής λειτουργίας εάν καταναλώνεται σε τακτική βάση. Βοηθά επίσης στην επιτάχυνση του μεταβολισμού.

food.ndtv.com

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr