Το λεμφικό μασάζ προσώπου και τα οφέλη του

Το λεμφικό μασάζ προσώπου και τα οφέλη του

Το λεμφικό σύστημα είναι ένα κρίσιμο μέρος του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Βοηθά το σώμα να απαλλαγεί από το υπερβολικό υγρό στους ιστούς και μεταφέρει νερό, πρωτεΐνες, λίπη και τοξίνες στους λεμφαδένες.

Μόλις αυτά τα «απόβλητα» υποβληθούν σε επεξεργασία και καθαρισμό, το λεμφικό υγρό επιστρέφει στο φλεβικό σύστημα.

olistiki.gr

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και όταν απαλλαγείτε από τις τοξίνες, το δέρμα θα είναι φυσικά πιο υγιές. Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε λεμφική αποστράγγιση σε όλο το σώμα αλλά και στο πρόσωπο. Το μασάζ προσώπου διεγείρει όχι μόνο το λεμφικό υγρό αλλά και τη ροή του αίματος στο πρόσωπό σας, φέρνοντας οξυγόνο στους μύες και το δέρμα του προσώπου σας με αποτέλεσμα μια φυσική λάμψη. Επιπλέον, οι απαλές κινήσεις ολίσθησης μειώνουν το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και οπουδήποτε μπορεί να υπάρχει κατακράτηση νερού.

Λεμφική Αποστράγγιση Προσώπου
Ένα μασάζ λεμφικής παροχέτευσης χρησιμεύει για την αποστράγγιση της συσσώρευσης λεμφικού υγρού μέσα στο πρόσωπό σας. Η απαλή, ελαφριά θεραπεία μασάζ ενισχύει την κυκλοφορία στο πρόσωπό σας παρέχοντας οξυγόνο γύρω από το δέρμα και ωθώντας τα απόβλητα και τις τοξίνες έξω από τους λεμφαδένες. Χρησιμοποιώντας τα μαξιλαράκια των δακτύλων του, ένας αισθητικός θα κάνει μασάζ στο πρόσωπό σας προς την κατεύθυνση της λεμφικής ροής και θα χρησιμοποιήσει κυκλικές κινήσεις για να τονώσει απαλά τα λεμφαγγεία κάτω από το δέρμα σας. Η εφαρμογή ελαφριάς, κατευθυνόμενης πίεσης χρησιμεύει για να καθαρίσει το υπερβολικό υγρό και τις τοξίνες στο πρόσωπό σας.

Το οφέλη
Το μασάζ προσώπου με λεμφική παροχέτευση μπορεί να ωφελήσει άτομα που έχουν συγκεκριμένες παθήσεις υγείας που σχετίζονται με το λεμφικό τους σύστημα, όπως το λεμφοίδημα. Το λεμφοίδημα εμφανίζεται όταν το λεμφικό υγρό αρχίζει να συσσωρεύεται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος και προκαλεί οίδημα. Ωστόσο, αυτή η θεραπευτική επιλογή μπορεί επίσης να ωφελήσει άτομα που έχουν πρήξιμο στο πρόσωπό τους, κόπωση, στρες, ημικρανίες ή δερματικές διαταραχές. Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα μασάζ προσώπου με λεμφική παροχέτευση:

Αποστραγγίζει τις τοξίνες από το δέρμα σας
Μειώνει το πρήξιμο
Βελτιώνει την κυκλοφορία
Εξομαλύνει τον αποχρωματισμό κάτω από τα μάτια
Διαχειρίζεται τα ξεσπάσματα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr