Το μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων με την κανέλα: Σωτήριο για τους πόνους περιόδου

Το μυστικό των Αρχαίων Ελλήνων με την κανέλα: Σωτήριο για τους πόνους περιόδου

Εσείς το γνωρίζατε;

Η πανάρχαια Κασία ή αλλίως η γνωστή σε εμάς κανέλα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας έχει θαυματουργές ιδιότητες κυρίως θεραπευτικές και στην αρχαιότητα την χρησιμοποιούσαν για να καταπραϋνουν τους πόνους περιόδου. Η κανέλα αποτελεί το μεγαλύτερο φυσικό αντίδοτο για τους πόνους όλων των ειδών αλλά κατά βάση στις κράμπες.

Η κανέλα που έχεις στο σπίτι και την προορίζεις μόνο για τα γλυκά, άντε και για κανά στιφάδο. Η κανέλα έχει άπειρες θεραπευτικές και ιδιότητες και υπό μορφή αφεψήματος μπορεί να σε στήσει στα πόδια σου και να σου χαρίσει απίστευτο αίσθημα ευεξίας.

Ανακουφιστικό ρόφημα κανέλας για πόνους περιόδου κατευθείαν από τους Αρχαίους Έλληνες

Πώς θα το φτιάξετε
Την επόμενη φορά που θα βρεθείς κοντά σε κάποιο κατάστημα με μπαχαρικά κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και αγόρασε 4-5 ξύλα κανέλας. Βράσε ένα σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά και αν θες πρόσθεσε ένα καρφί γαρύφαλλου και λίγο μέλι. Πιες το ζεστό και θα καταλάβεις την αλλαγή, όχι μόνο με τους πόνους στην κοιλιά, αλλά σε όλο σου το σώμα που θα νιώσεις αυτομάτως ζεστό και γεμάτο ευεξία.

Εννοείται, ότι αν ο πόνος μαζί με άλλα συμπτώματα επιμένει, θα πρέπει να απευθυνθείς στον γυναικολόγο σου. Όμως, αν αυτό που σε βασανίζει κάθε μήνα είναι οι συνήθεις πόνοι καιοι κράμπες, υιοθετώντας τις 3 παραπάνω συνήθειες, θα δεις διαφορά και στο σώμα και στη διάθεση σου άμεσα!

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr