Ιαπωνική μέθοδος στο σπίτι με πετσέτες, (μόλις 5 λεπτών), αφαιρεί το λίπος της κοιλιάς.

Ιαπωνική μέθοδος στο σπίτι με πετσέτες, (μόλις 5 λεπτών), αφαιρεί το λίπος της κοιλιάς.

Έχετε δοκιμάσει αυτήν την ιαπωνική άσκηση με πετσέτες διάρκειας 5 λεπτών που ισχυρίζεται ότι καίει το λίπος της κοιλιάς;
Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από το επίμονο λίπος της κοιλιάς; Μια ιαπωνική άσκηση 5 λεπτών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λίπους της με τον πιο ξεκούραστο και γρήγορο τρόπο!.
Δοκιμάστε αυτή την ιαπωνική άσκηση με πετσέτες διάρκειας 5 λεπτών και δείτε τι επίδραση θα έχει στο δικό σας σώμα. 

Το λίπος στην κοιλιά όχι μόνο αυξάνει τον κίνδυνο να αναπτύξετε διαβήτη τύπου 2, καρδιακές παθήσεις και πολλές άλλες , αλλά δυσκολευει επίσης και στο ντύσιμο καθώς μας περιορίζει,

Υπάρχουν κάποιες πρακτικές που  λειτουργούν καλά για τα άτομα που προσπαθούν να χάσουν βάρος. Ένα τέτοιο κόλπο είναι η 5λεπτη ιαπωνική άσκηση με πετσέτες. 

Η ιαπωνική άσκηση με πετσέτες έγινε δημοφιλής από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι. Είναι μια άσκηση 5 λεπτών που ισχυρίζεται ότι ισιώνει τους κοιλιακούς σας σε μόλις 10 ημέρες. Αν και ο ισχυρισμός φαίνεται λίγο απίθανος, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τι ακριβώς είναι αυτό σε αυτή την άσκηση που προκαλεί τόσο μεγάλη και γρήγορη διαορά στην κοιλιά.

Ο Δρ Toshiki Fukutsudzi, ειδικός στη ρεφλεξολογία και το μασάζ από την Ιαπωνία, δημιούργησε την ιαπωνική τεχνική πετσετών πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν ίσιο στομάχι και κοιλιά. Υποστήριξε ότι αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από την ενόχληση της πλάτης, στην ενδυνάμωση της πλάτης και στην απαλλαγή από το λίπος της κοιλιάς. Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει στη μείωση ενός επιπλέον στρώματος λίπους στην κοιλιά που προκαλείται από την κακή ευθυγράμμιση των πυελικών μυών . Η συνεπής πρακτική αυτής της άσκησης διορθώνει τη μετατόπιση στην τοποθέτηση της λεκάνης και βοηθά ένα άτομο να χάσει ένα επιπλέον στρώμα λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Ο Δρ Fukutsudzi τονίζει: αυτή η άσκηση διορθώνει την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και της λεκάνης σας, που είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο συσσωρεύεται λίπος στην περιοχή. Ο γιατρός μοιράστηκε αυτή τη μέθοδο απώλειας βάρους σε ένα ιαπωνικό βιβλίο και όσοι την ακολουθούν ισχυρίζονται ότι βλέπουν αποτελέσματα.

Η μέθοδος διαρκεί πέντε λεπτά την ημέρα και δεν χρειάζεστε εξοπλισμό. Αν εφαρμόσετε σωστά αυτή τη μέθοδο, η σπονδυλική σας στήλη θα βρεθεί σε ευθεία θέση και το σώμα σας θα αποκτήσει φόρμα πολύ σύντομα. Επίσης, τα εσωτερικά σας όργανα θα επανατοποθετηθούν σωστά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr