Mαύρο κύμινο: πως θα φτιάξεις στο σπίτι, τον μαγικό αντιγηραντικό ορό σύσφιξης και λεύκανσης

Mαύρο κύμινο: πως θα φτιάξεις στο σπίτι, τον μαγικό αντιγηραντικό ορό σύσφιξης και λεύκανσης

Με τη σωστή φροντίδα και θρέψη, το δέρμα μπορεί να φαίνεται και να είναι νεανικό και ελαστικό σε οποιαδήποτε ηλικία.

Καθώς μεγαλώνουμε, ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων μειώνεται. Δεδομένου ότι τα κύτταρα δεν αναγεννώνται γρήγορα όπως πριν, (σε συνδυασμό με την πτώση των επιπέδων κολλαγόνου) το δέρμα αρχίζει να ζαρώνει, να πέφτει και να σχηματίζονται λεπτές γραμμές. Χρησιμοποιώντας συστατικά που καταπολεμούν τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύουμε ταυτόχρονα το κολλαγόνο μας και τον ρυθμό αναγέννησης των κυττάρων μας, ενώ παράλληλα, μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα σημάδια της γήρανσης  και να διατηρήσουμε την ελαστικότητα του δέρματος περισσότερο.

Αυτό το πολύ απλό μείγμα βασίζεται στα θαυματουργά του υλικά. Μύρο και μαύρο κύμινο. Η κορυφή στην αντιγήρανση. Το δέρμα σας  θα καταπολεμήσει τον εκφυλισμό των κυττάρων του  που προκαλείται από την ηλικία και παράλληλα θα φωτίσει.

Η συνταγή και τα συστατικά

Έλαιο μαύρου κύμινου – 30 ml.

Αιθέριο έλαιο λιβανιού – 16 σταγόνες

Οδηγίες

Προσθέστε το έλαιο μεταφοράς σπόρων μαύρου κύμινου σε ένα αποστειρωμένο γυάλινο μπουκάλι σκούρου κεχριμπαριού με ένα σταγονόμετρο.

Προσθέστε σε αυτό αιθέριο έλαιο μύρου και ανακινήστε απαλά να ενωθούν.

Αφήστε το να καθίσει για μια ή δύο μέρες και μετά χρησιμοποιείστε το.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε τον ορό;

Εφαρμόστε τον ορό κάθε βράδυ σε καθαρό δέρμα.

Πάρτε μερικές σταγόνες από τον ορό και εφαρμόστε τες στο πρόσωπο και το λαιμό σας.

Αποφύγετε τα μάτια και φροντίστε να χρησιμοποιείτε κινήσεις προς τα πάνω κατά την εφαρμογή του ορού.

Εφαρμόστε  τον ορό για τρεις εβδομάδες και μετά κάντε ένα διάλειμμα για μερικές ημέρες και μετά ξεκινήστε από την αρχή, για να αποτρέψετε το να το συνηθίσει το δέρμα.

Γιατί αυτά τα συστατικά;

Αυτός ο αντιγηραντικός ορός είναι φυσικός και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Διευκολύνει την αναγέννηση των κυττάρων, καταπραΰνει το δέρμα, περιορίζει δερματικά προβλήματα και λοιμώξεις, σπυράκια ή ακμή, ουλές και ρυτίδες και επίσης κρατά μακριά τις μυκητιακές ή αλλεργικές προσβολές.

Γιατί Μαύρο Σπόρο ή Έλαιο Μαύρο Κύμινο;

Το λάδι από σπόρους μαύρου κύμινου που ονομάζεται επίσης  Έλαιο Kalonji, Έλαιο Nigella Sativa, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αντιβακτηριδιακό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την περιποίηση του δέρματος σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς.

Οι Άραβες το ονόμασαν “Οι σπόροι της ευλογίας”, αναφέρεται ως θεραπευτικό στη Βίβλο και στα Λατινικά ονομάζεται “Θεραπεία όλων”.

Είναι ένα έλαιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά: σε λιπαρά οξέα, όπως λινολεϊκό οξύ, φλαβονοειδή, καροτίνη, αλκαλοειδή, πρωτεΐνες, αμινοξέα, υδατάνθρακες, περισσότερες από εκατοντάδες διαφορετικές βιταμίνες και μέταλλα κ.λπ. Καταπολεμά τις φλεγμονές και επιταχύνει την επούλωση.

Χρησιμοποιείται στη θεραπεία του καρκίνου του δέρματος. Αυτά όμως είναι μόνο μερικά απο τα οφέλη του. Το συγκεκριμένο λάδι έχει και άλλες δυνατότητες καθώς αποτοξινώνει δραστικά το ανθρώπινο δέρμα και του προσδίδει νεανικό σφρίγος, πλαστικότητα και λεύκανση. Ο συνδυασμός του με το αιθέριο έλαιο λιβάνι το απογειώνει στην αντιγήρανση!

με πληροφορίες απο beautynaturalsecrets.com

Έλαιο μαυροκύμινου.Για λεύκη, δερματικές παθήσεις, ομορφιά. (ειδική τιμή προσφοράς!)

Αιθέριο Έλαιο Λιβάνι για την ανανέωση κουρασμένων και γερασμένων δερμάτων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr