Κι όμως, οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση με μικρότερους σε ηλικία άντρες είναι πιο χαρούμενες

Κι όμως, οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση με μικρότερους σε ηλικία άντρες είναι πιο χαρούμενες

Μία νέα έρευνα υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που βρίσκονται σε σχέση με μικρότερους σε ηλικία άντρες από αυτές είναι πιο χαρούμενες μέσα στη σχέση.
Ηδιαφορά ηλικία στις σχέσεις είναι κάτι που μας απασχολεί όλους. Συνήθως, οι γυναίκες κοιτάνε να βρούνε άντρες που να είναι στην ηλικία τους ή μεγαλύτερους σε ηλικία, πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορούν να έχουν μία πιο ώριμη και καλή σχέση. Όμως, μία νέα έρευνα έδειξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Ο Dr. Lehmiller έκανε μία έρευνα ανάμεσα σε 200 γυναίκες. Σε αυτές τις γυναίκες συμπεριλαμβάνονταν γυναίκες που είχαν σχέση με άντρες μεγαλύτερους σε ηλικία. γυναίκες που βρίσκονταν σε σχέση με άντρες μικρότερους σε ηλικία και γυναίκες που έβγαιναν με συνομηλίκους άντρες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για τις σχέσεις και τη διαφορά ηλικίας!

Από την έρευνα αυτή, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που βρίσκονταν σε μία σχέση με έναν άντρα κατά 10 χρόνια μικρότερό τους ήταν και οι πιο ευτυχισμένες. Ναι, καλά διάβασες! Μάλιστα, η έρευνα έδειξε ότι οι άντρες αυτοί ήταν πιο πιστοί και πιο αφοσιωμένοι στο να πετύχει η σχέση τους σε αντίθεση με γυναίκες που έβγαιναν με μεγαλύτερους ή συνομήλικους άντρες.

Παρόλο που δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να αποδείξουν αυτό το συμπέρασμα, οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι γυναίκες νιώθουν πιο ικανοποιημένες στις σχέσεις με μικρότερους άντρες γιατί έχουν το… πάνω χέρι. Έτσι, υπάρχει περισσότερος χώρος για ισότητα μεταξύ των δύο φύλλων μέσα στη σχέση αυτή.

Τέλος, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το να ευχαριστείς μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα κάνει πιο χαρούμενους και τους άντρες. Παρόμοιες μελέτες έχουν υποστηρίξει ότι η σχέση ανάμεσα στα ζευγάρια αυτά μπορεί να είναι πιο ώριμη και οι σύντροφοι να είναι πιο συμβατοί στον χαρακτήρα μεταξύ τους. Αυτό συχνά οδηγεί στο να γίνονται και καλύτεροι γονείς!

www.neolaia.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr