Έξτρα λίπος στο πρόσωπο; 8 συμβουλές για να απαλλαγείς από αυτό άμεσα

Έξτρα λίπος στο πρόσωπο; 8 συμβουλές για να απαλλαγείς από αυτό άμεσα

Μήπως έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στο να μπορέσουμε να χάσουμε λίπος από την κοιλιά ή τους γλουτούς μας και ξεχνάμε το πρόσωπό μας;

Σε ενοχλεί το έξτρα λίπος στο πρόσωπο; 8 συμβουλές για να απαλλαγείς από αυτό άμεσα
Υπάρχει αδυνάτισμα προσώπου; Είναι δυνατόν να δείξουμε πιο λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο μας; Σήμερα θα σου δείξω πώς θα μπορέσεις να το καταφέρεις.

Μήπως έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στο να μπορέσουμε να χάσουμε λίπος από την κοιλιά ή τους γλουτούς μας και ξεχνάμε αυτό που δείχνουμε περισσότερο στον κόσμο; Το πρόσωπο μας.

1. Περιόρισε τη ζάχαρη και το αλάτι που τρως
Για να δεις άμεσα διαφορά στο πρόσωπό σου θα πρέπει να περιορίσεις τη ζάχαρη και το αλάτι που καταναλώνεις σε καθημερινή βάση.

Περιόρισε ή και απόφυγε το junk food, τα πατατάκια, τους αλατισμένους ξηρούς καρπούς, τις έτοιμες σάλτσες και τα γλυκά.

Εμπλούτισε τη διατροφή σου με λαχανικά και φρούτα, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε εκείνα που είναι πλούσια σε νερό.

2. Πίνε όσο περισσότερα υγρά μπορείς
Όταν δεν καταναλώνεις αρκετό νερό, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να γίνεται μεγαλύτερη κατακράτηση υγρών και φυσικά να επιδεινώνεται το πρήξιμο στο πρόσωπο αλλά και το σώμα σου.

Κατανάλωνε δύο λίτρα νερό την ημέρα και θα δεις άμεσα τα ευεργετικά του αποτελέσματα (η όρεξή σου θα περιοριστεί, το πρήξιμο θα υποχωρήσει, ο μεταβολισμός σου θα «δουλεύει ρολόι» και το δέρμα σου θα αποκτήσει ξανά τη χαμένη του λάμψη και ελαστικότητα).

3. Δώσε στον οργανισμό σου λίγο ασβέστιο παραπάνω
Ποικίλες έρευνες έχουν κατά καιρούς αποδείξει πως όσα άτομα καταναλώνουν επαρκείς ποσότητες ασβεστίου την ημέρα τείνουν να χάνουν πολύ πιο εύκολα κιλά σε σύγκριση με εκείνους που δε λαμβάνουν αρκετό ασβέστιο από τη διατροφή τους.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις τις παρακάτω τροφές στο πρόγραμμά σου: άπαχο γάλα, γιαούρτι, τυρί Ricotta, παρμεζάνα, τοφού, σαρδέλες, σπανάκι και αμύγδαλα.

4. Κάνε αλλαγές στο πρόγραμμα της γυμναστικής σου
Μην «κολλάς» με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα – πες ναι στην ποικιλία. Προτίμησε την κυκλική προπόνηση, η οποία συνδυάζει το αερόβιο με τα βάρη και βοηθά στη γρηγορότερη απώλεια λίπους.

Μην ξεχνάς πως για να δεις αποτελέσματα θα πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον μία ώρα τη φορά!

Σημείωση: Προσωπικά διαφωνώ με αυτή την άποψη, αφού θεωρώ ότι η γυμναστική δεν είναι τόσο σημαντική για να μπορέσει κάποιος να χάσει βάρος ή για να δείξει ένα πιο λεπτό πρόσωπο.

5. Δώσε προτεραιότητα στον ύπνο σου και ξεκουράσου
Αν θες ο μεταβολισμός σου να δουλεύει σωστά, τότε πες «ναι» στον ποιοτικό ύπνο.

Η στέρηση ύπνου σχετίζεται με πολυάριθμες αλλαγές στη μεταβολική δραστηριότητα, με σημαντικότερη (στην προκειμένη περίπτωση) την αδυναμία του οργανισμού να ρυθμίζει τη γλυκόζη στο αίμα και ταυτόχρονα την όρεξή σου.

Οκτώ ώρες την ημέρα αρκούν για να «δουλεύουν όλα ρολόι»!

6. Ακολούθησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποτοξίνωσης
Δεν χρειάζεται να ψάξεις την απόλυτη λύση. Όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι πρέπει να κάνουμε για να καθαρίσουμε τον οργανισμό μας.

Αν κάνεις σωστή αποτοξίνωση, τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειας σου θα φανούν σίγουρα στο πρόσωπο σου. Το δέρμα σου θα αλλάξει από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

7. Χάσε βάρος για να δείξει το πρόσωπό σου

Είναι λογικό να φαίνεται καλύτερα το πρόσωπο σου, αν χάσεις μερικά κιλά. Καλό θα ήταν λοιπόν να κάνεις και μια σχετικά εύκολη δίαιτα, σε συνδυασμό με τις παραπάνω συμβουλές, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Δεν χρειάζονται υπερβολές και σίγουρα δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Ακόμα και αν χάσεις ένα με δυο κιλά, η διαφορά θα φανεί στο πρόσωπο σου ξεκάθαρα.

8. Χρησιμοποίησε ένα αποτελεσματικό συμπλήρωμα διατροφής

Αν έχεις ακολουθήσει όλες τις συμβουλές που σου δώσαμε μέχρι τώρα, μπορείς να κάνεις ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο σου, αν χρησιμοποιήσεις ένα προιόν που να μπορεί να σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου. Πρόκειται για ένα προιόν που στοχεύει στο αδυνάτισμα, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα, αλλά που σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς και δείξεις ένα πιο λεπτό πρόσωπο.

Κλείνοντας:

Αν θέλεις να δείχνει πιο αδύνατο το πρόσωπο σου, καλό είναι να κάνεις μια συνολική προσπάθεια να χάσεις βάρος, αλλά και να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου.

Να θυμάσαι πάντα ότι αν στοχεύεις μόνο ένα σημείο στο σώμα σου, χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να δεις αποτελέσματα.
Αν φροντίζεις για την γενικότερη υγεία σου, θα μπορείς πολύ πιο εύκολα να αναδείξεις τα σημεία που σε ενδιαφέρουν.
Δες ένα βίντεο με ασκήσεις αδυνατίσματος του προσώπου:

Πηγή: diaita.net.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr