Δείτε πώς μπορείτε να τονώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας αλλά και να σταματήσετε 100% την τριχόπτωση με φύλλα γκουάβα!

Δείτε πώς μπορείτε να τονώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών σας αλλά και να σταματήσετε 100% την τριχόπτωση με φύλλα γκουάβα!

Τα φύλλα γκουάβα είναι εξαιρετικά επωφελή, καθώς παρέχουν ένα ευρύ φάσμα από οφέλη για την υγεία.
Είναι υψηλά σε υγιείς φυτικές ίνες, βιταμίνη C, βιταμίνη Α, και κάλιο.
Οι ειδικοί λένε ότι μπορούν να αποτρέψουν αλλά και να σταματήσουν την απώλεια μαλλιών, αν χρησιμοποιηθούν ως καθημερινή φροντίδα στα μαλλιά σας.

Γιατί τα φύλλα γκουάβα είναι καλά για τα μαλλιά σας;
Ο κύριος λόγος για αυτό είναι επειδή είναι πλούσια σε βιταμίνη Β, η οποία είναι η πιο σημαντική βιταμίνη που προστατεύει την υγεία και τη γονιμότητα των μαλλιών.

Τι πρέπει να κάνετε;
Βράζετε και χούφτα φύλλα γκουάβα σε 1 λίτρο νερό για 20 λεπτά. Μετά από αυτό, αφήστε το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Έπειτα εφαρμόζουμε το υγρό του γκουάβα στο τριχωτό της κεφαλής και τις ρίζες των μαλλιών και το αφήνουμε για μερικές ώρες για να δράσει σαν τονωτικό.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με αυτό είναι το μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αφού παραμείνει για μερικές ώρες στη συνέχεια ξεπλύνετε τα μαλιά σας.

Μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία, και να αφήσετε τα μαλλιά σας μείνει έτσι για μια μέρα και να τα ξεπλύνετε το επόμενο πρωί.

Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε την τριχόπτωση. Το βότανο θα ενισχύσει τις ρίζες και τους θύλακες των τριχών.

Ξεκινήστε τώρα!

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr