Μειώστε Την Κυτταρίτιδα Σε Λιγότερο Από 30 Ημέρες Με Αυτή Τη Φυσική Λοσιόν Από Εύκολα Φρούτα Και Βότανα!

Μειώστε Την Κυτταρίτιδα Σε Λιγότερο Από 30 Ημέρες Με Αυτή Τη Φυσική Λοσιόν Από Εύκολα Φρούτα Και Βότανα!

Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΟΠΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΣΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟ. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ, ΟΙ ΓΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΙΠΟΣ.

Το κύριο αίτιο της κυτταρίτιδας είναι ηπρογεστερόνη και τα οιστρογόνα. Τα οιστρογόνα διεγείρουν το σχηματισμό των λιποκυττάρων στο γλουτούς, ενώ η προγεστερόνη οδηγεί σε αποδυνάμωση των φλεβών και την κατακράτηση υγρών. Επίσης η κυτταρίτιδα είναι πιθανό να οφείλεται στο κάπνισμα,το στρες, την εγκυμοσύνη, το έντονο μασάζ, την παχυσαρκία, την έλλειψη άσκησης αλλά και σε γενετικούς παράγοντες.
Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν και φυσικοί τρόποι για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Με την ακόλουθη φυσική συνταγή τα αποτελέσματα θα είναι ορατά σε λιγότερο από έναν μήνα! Γιατί να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε ακριβές κρέμες που περιέχουν επιβλαβή χημικά, όταν μπορείτε να φτιάξετε αυτή την αποτελεσματική λοσιόν στο σπίτι;

Η σύνθεση αυτής της λοσιόν είναι πολύ πιο απλή σε σύγκριση με την σύνθεση των κρεμών και των gel που κυκλοφορούν στην αγορά, οι οποίες είναι γεμάτες χημικά και συχνά δεν φέρνουν αποτέλεσματα.

Λοσιόν για να μειώσετε την κυτταρίτιδα σε λιγότερο από 30 ημέρες:

Θα χρειαστείτε:

Μισό μήλο
2 καρότα
1 αγγούρι
1/4 φρέσκο λάχανο
1 λεμόνι

Φτιάξτε έναν χυμό με αυτά τα συστατικά, ανακατέψτε καλά και ανακινείτε το μείγμα καθημερινά.

Μια φορά τη μέρα -κατά προτίμηση πριν το μπάνιο- κάντε μασάζ με αυτή τη λοσιόν σε στεγνό δέρμα στα σημεία που αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, μέχρι να απορροφηθεί. Βάλτε ένα παλιό παντελόνι, ξαπλώστε, χαλαρώστε και περιμένετε. Μετά από μισή ώρα κάντε ένα ντουζ.

Για να διατηρήσετε τη λοσιόν μπορείτε να την τοποθετήσετε στο ψυγείο. Κάθε 2-3 μέρες πρέπει να φτιάχνετε μια νέα δόση.

Ο συνδυασμός αυτών των φανταστικών συστατικών που είναι γνωστά για τα φανταστικά οφέλη που παρέχουν στο δέρμα, θα ενδυναμώσουν την επιδερμίδα σας, θα βελτιώσουν την κυκλοφορία, θα μειώσουν τη χαλάρωση του δέρματος και θα απομακρύνουν την κυτταρίτιδα. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποδώσει αυτή η φυτική λοσιόν θα είναι να προσέχετε τη διατροφή σας και να ασκείστε όσο περισσότερο μπορείτε.

www.hippieteepee.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr