4 πρωινές βιταμίνες για να χάσετε βάρος εαν είστε πάνω απο 40.

4 πρωινές βιταμίνες για να χάσετε βάρος εαν είστε πάνω απο 40.

 

Εάν ακολουθείτε μια υγιεινή και καλά ισορροπημένη διατροφή , το σώμα σας είναι πιθανό να λαμβάνει ήδη τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να ευδοκιμήσει. Ωστόσο, υπάρχουν φυσικά κενά στη διατροφή σας που μπορεί να εμφανιστούν εάν επιλέξετε μια φυτική διατροφή ή εάν παλέψετε με τη δυσανεξία στη λακτόζη.

Καθώς μεγαλώνετε, είναι σημαντικό να παραμένετε στην κορυφή της πρόσληψης βιταμινών σας για να βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζετε το σώμα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ειδικά εάν η απώλεια βάρους είναι ο στόχος σας . Καθώς δημιουργείτε το οπλοστάσιό σας με βιταμίνες για να λαμβάνετε κάθε πρωί, αυτές είναι οι τέσσερις που οι ειδικοί υγείας συνιστούν να γίνουν οι βασικές σας ανάγκες.

Σύμπλεγμα βιταμινών Β
Ο σύμβουλος διατροφής John Fawkes εξηγεί ότι ενώ η λήψη βιταμινών μπορεί να μην οδηγήσει άμεσα σε απώλεια βάρους, μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα ενέργειας, το μεταβολισμό και τη διάθεσή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να τηρήσετε το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας μακροπρόθεσμα.

Ο Fawkes σημειώνει ότι ένα σύμπλεγμα βιταμινών Β πρέπει να συμπεριληφθεί στην πρωινή σας ρουτίνα, καθώς συχνά μπορεί να το χάσετε στη διατροφή σας. “Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ενέργεια και το μεταβολισμό. Χωρίς το σύμπλεγμα βιταμινών Β, το σώμα σας δυσκολεύεται να ρυθμίσει τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική ενέργεια, οδηγώντας σε αισθήματα άγχους και λήθαργου, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν το σώμα σας να αποθηκεύσει περισσότερο λίπος.

Μαγνήσιο
Το μαγνήσιο έχει τη ζωτική λειτουργία να βοηθά το σώμα σας στην πέψη, επομένως συνιστάται ένα συμπλήρωμα το πρωί για να υποστηρίξει αυτή τη διαδικασία. Ο Fawkes εξηγεί, “Το μαγνήσιο είναι ένα βασικό μέταλλο που χρειάζεται για να βοηθήσει το σώμα σας να εισέλθει στην κατάσταση “ξεκούρασης και πέψης”. Εκεί, συστήματα όπως ο μεταβολισμός σας ενεργοποιούνται αποτελεσματικά, βοηθώντας σας να βελτιστοποιήσετε τη διατροφή σας όταν τρώτε πιο υγιεινά ώστε να χάσετε βάρος.” Είναι επίσης γνωστό ότι βοηθά στη χαλάρωση, η οποία με τη σειρά της θα βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου σας, η οποία είναι σημαντική για τη συνολική υγιή λειτουργία του σώματος.

Βιταμίνη D
Η βιταμίνη D, που απορροφάται φυσικά μέσω του ηλιακού φωτός, είναι το κλειδί για την υγιή απώλεια βάρους. Ο Fawkes σημειώνει, “Η βιταμίνη D δεν είναι μόνο απαραίτητη από μόνη της για να τροφοδοτεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα και τις φλεγμονώδεις αποκρίσεις. Βοηθά επίσης στην πέψη του μαγνησίου για καλύτερη ποιότητα ύπνου και φυσική αποκατάσταση για απώλεια βάρους.”

Πράσινο Τσάι/L-Θεανίνη
Ένα κλειδί για αισθητά αποτελέσματα απώλειας βάρους είναι η θεραπεία του φουσκώματος και της φλεγμονής. Ένα συμπλήρωμα πράσινου τσαγιού θα βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής που σχετίζεται με το στρες στο σώμα σας, αφήνοντάς σας να αισθάνεστε πιο ανάλαφροι και  να δείτε αλλαγές στην απώλεια βάρους. Το πράσινο τσάι πιστεύεται ότι μειώνει το λίπος στην κοιλιά! Ο Fawkes εξηγεί τη σημασία ενός συμπληρώματος πράσινου τσαγιού, ειδικά καθώς λειτουργεί με L-θεανίνη.

“Όταν προπονείστε με στόχο να χάσετε βάρος, αυτό που κάνετε είναι να βάζετε το σώμα σας σε παρατεταμένες καταστάσεις στρες και φλεγμονής. Η L-θεανίνη μπορεί να μειώσει τα επιβλαβή υποπροϊόντα της φλεγμονής που προκαλείται από την προπόνηση και να βοηθήσει το σώμα σας να ανακάμψει πιο γρήγορα, επιταχύνοντας την απώλεια βάρους .”

www.shefinds.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr