Άσκηση σανίδα: 4 Λεπτά, 28 μέρες!.. Νέο σώμα!

Άσκηση σανίδα: 4 Λεπτά, 28 μέρες!.. Νέο σώμα!

Είναι πρόκληση! Έχει ήδη γίνει από πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, και βελτιώνει το σώμα σας.
Οι πιο σημαντικές ασκήσεις για την ενίσχυση του μεσαίου τμήματος του σώματος σας είναι οι σανίδες. Ίσως ως αρχάριος νομίζετε ότι είναι πολύ απλό παρακάμπτοντας συχνά αυτή την άσκηση. Οι σανίδες όμως θα λιώσουν το λίπος στο στομάχι, γυμνάζουν τους μυς του θώρακα και της πλάτης, γενικότερα το άνω μέρος του σώματός σας , αλλά και τους γλουτούς, τα πόδια και τα χέρια. Αυτή η άσκηση είναι σχεδόν ίδια με τις κάμψης, με τη διαφορά ότι ενισχύει τους μυς περισσότερο εσωτερικά και έτσι είναι ισχυρότερη.

Το μυστικό για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η αργή αύξηση της διάρκειας της άσκησης μέσα από τέσσερις εβδομάδες.

Θα ξεκινήσετε με 20 δευτερόλεπτα και ο απώτερος στόχος είναι να κάνετε την άσκηση για τέσσερα λεπτά. Στο τελικό στάδιο το σώμα σας, θα είναι προετοιμασμένο για τις νέες δυσκολίες και η γράμμωση των μυών θα τονιστεί.

Γιατί να την κάνεις: Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να δουλέψεις ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες: κοιλιακούς, μυς της ράχης, τετρακεφάλους, γλουτιαίους, το πάνω μέρος της πλάτης, τους ώμους και τα χέρια.

Μπορείς να την κάνεις; Είναι ιδανική για αρχάριους, καθώς εκτελείται ισομετρικά, δηλαδή κρατάς τη θέση αντί να σπρώχνεις, να τραβάς, να ανεβάζεις ή να κατεβάζεις, οπότε αποφεύγεις τους τραυματισμούς. Οι αρχάριοι δυσκολεύονται να κρατήσουν ψηλά το σώμα τους ακόμη και για 1 λεπτό, αλλά στην αρχή θα την εκτελείς για λίγα δευτερόλεπτα.

Η σωστή θέση είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το πάνω μέρος του σώματος σας θα πρέπει να είναι σε ευθεία γραμμή, καθώς υψώσετε τους αγκώνες και τα δάχτυλα των ποδιών σας. Διατηρήστε την ευθεία γραμμή με βαθιές αναπνοές με τους μυς του στομάχου, το λαιμό και το κεφάλι. Με σφίγγοντας τους μυς στην περιοχή των γλουτών, χωρίζεται το βάρος σας στα πόδια και τους αγκώνες, έτσι ώστε να ενισχύσετε επίσης την ισορροπία. Μετά την επίτευξη της σωστής θέσης, δεν μένει παρά να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας στην πρόκληση των 28 ημερών.

ΗΜΕΡΑ 1 – 20 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 2 – 20 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 3 – 30 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 4 – 30 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 5 – 40 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 6 – Ξεκούραση
ΗΜΕΡΑ 7 – 45 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 8 – 45 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 9 – 60 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 10 – 60 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 11 – 60 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 12 – 90 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 13 – Ξεκούραση
ΗΜΕΡΑ 14 – 90 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 15 – 90 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 16 – 120 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 17 – 120 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 18 – έως 150 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 19 – Ξεκούραση
ΗΜΕΡΑ 20 – 150 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 21 – 150 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 22 – έως 180 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 23 – έως 180 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 24 – 210 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 25 – Ξεκούραση
ΗΜΕΡΑ 26 – 210 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 27 – 240 Δευτερόλεπτα
ΗΜΕΡΑ 28 – διατηρήστε την στάση όσο μπορείτε
Στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα θα δείτε ότι η άσκηση της σανίδας είναι πολύ δύσκολη. Με την συνεχή προσπάθεια όμως θα τα καταφέρεται και θα αυξήσετε και την διάρκεια σε βάθος χρόνου.

www.hippieteepee.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr