Η Αιγυπτιακή μάσκα προσώπου που σαρώνει ακόμη! Καταπολέμηση των κηλίδων

Η Αιγυπτιακή μάσκα προσώπου που σαρώνει ακόμη! Καταπολέμηση των κηλίδων

Για μειωμένη ακμή (αντιβακτηριδιακή), απολέπιση και κατά των κηλίδων -διαφορά στην φωτεινότητα και την ελαστικότητα του δέρματος αμέσως. Προσφέρει ένα υγιές και ακαταμάχητο φίλτρο προστασιας -κατά της φωτογήρανσης.

Στην εποχή του #SelfCare, η περιποίηση της επιδερμίδας έχει γίνει μια λατρευτική συνήθεια ως μια πράξη αυτοαγάπης και αυτοφροντίδας.Οι γυναίκες πλέον θρησκευτικά εξασκούνται για να αποτρέψουν τη γήρανση ή απλά για να απολαύσουν τον εαυτό τους. Η παρακάτω αιγυπτιακή μάσκα θα σας ανταμείψει αμέσως.

 

Mάσκα για την καταπολέμηση των κηλίδων

Η συνταγή:

Συνδυάστε 2 κ.σ. ωμό μέλι , 2 κ.σ. μοσχοκάρυδο και 2 κουτ. γάλα για να σχηματιστεί μια λεπτή πάστα.
Εφαρμόστε στο πρόσωπο, αφήστε να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Συνεχίστε με μια ενυδατική κρέμα εγκεκριμένη από το δέρμα .

Το μαγνήσιο στο νωπό γάλα κρατά μακριά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη στο γάλα βοηθά στην επισκευή και την ανάπτυξη των ιστών.

Συσφίγγει το δέρμα. Προάγει επίσης την ελαστικότητα  καθώς έχει βιταμίνη D και ασβέστιο. 

Η ζάχαρη που υπάρχει στο μέλι δρα ως φυσικό υγραντικό, που σημαίνει ότι τραβάει την υγρασία από τον αέρα στο δέρμα σας. Το ακατέργαστο μέλι ενυδατώνει και αφήνει ένα απαλό, λαμπερό και λαμπερό πρόσωπο. Μειώνει την ξηρότηταπαρέχοντας ενυδάτωση που διαρκεί.

Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο μέλι λειτουργούν υπέροχα στο δέρμα για να μειώσουν τις ουλές και τις ραγάδες. Τρέφει το κατεστραμμένο δέρμα και προκαλεί τη διαδικασία επούλωσης των ουλών. Αυξάνει την αναγέννηση των ιστών και βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος.

Τρόπος extra χρήσης – Μπορείτε να κάνετε μασάζ με ωμό μέλι απευθείας στην πληγείσα περιοχή με κυκλικές κινήσεις για ένα έως δύο λεπτά. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό λεμονιού ή αγγουριού για καλύτερα αποτελέσματα.

Μειώνει τη Μελάγχρωση
Το μοσχοκάρυδο είναι γνωστό για την ικανότητά του να εξομαλύνει τους αποχρωματισμούς και τh μελάγχρωση στο πρόσωπό mας. Η εμφάνιση μαύρων κηλίδων ,  πανάδων και ορμονικών αλλαγών μπορεί να προκύψουν από υπερβολική έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες, ορμονικές αλλαγές, εξέλιξη της ηλικίας ή παρενέργεια φαρμακευτικής αγωγής. Καθώς το μοσχοκάρυδο είναι ήπια λειαντικό, προσφέρει ένα υπέροχο απολεπιστικό που κάνει το δέρμα απαλό και λείο ενώ δίνει μια φυσική μαγική λάμψη που ακτινοβολεί. Εάν είστε επιρρεπείς σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες λόγω του οξειδωτικού στρες, φροντίστε να συμπεριλάβετε το μοσχοκάρυδο στο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας σας και μην παραλείψετε αυτή την μάσκα προσώπου. Το μοσχοκάρυδο δρά επίσης ως φυσικό τονωτικό καθαριστικό.

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr