Αυτή είναι η DIY μάσκα που θα κάνει τους πόρους αόρατους

Αυτή είναι η DIY μάσκα που θα κάνει τους πόρους αόρατους

Ήρθε η μέρα για να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε εμάς και στο skincare
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Άλλωστε, η φροντίδα της επιδερμίδας είναι μια σημαντική διαδικασία που οφείλει να γίνεται καθημερινά και πιο εστιασμένα περίπου 2 φορές την εβδομάδα.

Για αυτό τον λόγο, θα σας προτείνω την τέλεια DIY μάσκα για τους ανοιχτούς πόρους.

Jenny.Gr
Οι μεγάλοι πόροι στην επιδερμίδα του προσώπου είναι κάτι που πολλές φορές γίνεται ενοχλητικό καθώς εμποδίζουν το να «στρώνουν» καλά τα προϊόντα ομορφιάς. Αν ανήκετε στη κατηγορία των γυναικών που έχουν λιπαρό –μεικτό τύπο επιδερμίδας (όπως εγώ) θα κατανοείτε αυτή την αίσθηση. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να μειώσετε τους πόρους σας; Μια μάσκα που θα τους μειώσει αισθητά.

Υλικά:
1-2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο
1 κουταλάκι γλυκού χυμό λεμονιού

Οδηγίες εκτέλεσης:

Εφόσον έχετε ανακατέψει πολύ καλά τα δύο υλικά σε ένα μπολ, εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις. Το μασάζ θα πρέπει να διαρκέσει λίγα λεπτά ενώ μετά δεν θα πρέπει να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα ήταν καλό να κάνετε αυτή τη θεραπεία το βράδυ για να αφήσετε τη μάσκα στο δέρμα σας όλη τη νύχτα. Όποια ώρα μέσα στη μέρα την κάνετε φυσικά, δεν ξεχνάτε να ξεπλυθείτε πρώτα με χλιαρό νερό και μετά με δροσερό.

5 σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr