Το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά είναι η μεγάλη τάση της άνοιξης

Το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά είναι η μεγάλη τάση της άνοιξης

Το νέο dress trend βρίσκεται ήδη στην γκαρνταρόμπα των celebrities.

Μελετώντας τα πρώτα trends της άνοιξης 2023 που θα προσθέσουμε στη wishlist μας, συναντάμε και αυτό το φόρεμα που θα γίνει viral, όχι μόνο για το στυλ αλλά και για ένα βασικό χαρακτηριστικό. Το φόρεμα της νέας σεζόν αποκαλείται ήδη το flat tummy dress, καθώς δημιουργεί το εφέ της επίπεδης κοιλιάς.

Πρόκειται για μια γραμμή που πρότεινε η Victoria Beckham στην συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η οποία παρουσιάστηκε στο Παρίσι. Στο catwalk φορέθηκε από τη Bella Hadid σε μια υπέροχη apple green απόχρωση, που επίσης αποτελεί μεγάλο trend, το είδαμε όμως και σε πιο soft χρώματα. Το top model το συνδύασε με δερμάτινα γάντια και high boots.

Το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά είναι η μεγάλη τάση της άνοιξης-1
©KENDALL JENNER/INSTAGRAM


Λίγους μήνες αργότερα είδαμε την Kendall Jenner να φορά το ίδιο πράσινο φόρεμα ακολουθώντας το styling του catwalk με τις μαύρες δερμάτινες μπότες και τα leather γάντια της.

Το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά είναι η μεγάλη τάση της άνοιξης-2
©BELLA HADID/INSTAGRAM

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΕΚΟΥ

 

Γιατί όμως αυτό το φόρεμα έχει βρεθεί στο επίκεντρο; Η μίντι σιλουέτα του αγκαλιάζει το σώμα, στην περιοχή της κοιλιάς όμως δημιουργείται ένα ντραπέ σχέδιο που χαρίζει αυτό το flat εφέ καλύπτοντας στην ουσία την κοιλιά.

Για κάθε σωματότυπο
Το φόρεμα της Victoria Beckham είναι ιδανικό για κάθε σωματότυπο και προβλέπεται να αποτελέσει ένα από τα big hits της άνοιξης. Άλλωστε με το κατάλληλο styling μας ακολουθεί και στο γραφείο και στις βραδινές εμφανίσεις.

Το σωστό styling
Ένα κομψό θηλυκό φόρεμα είναι επένδυση για κάθε γκαρνταρόμπα, καθώς δίνει τη λύση στο καθημερινό styling χωρίς πολλές κινήσεις. Αρκεί να προσθέσετε τα σωστά αξεσουάρ, ανάλογα με την περίσταση. Το φόρεμα της Victoria Beckham έχει ανάλαφρο ύφασμα που ακολουθεί τις κινήσεις του σώματος. Μπορεί να συνδυαστεί με ψηλές μπότες αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα, σίγουρα πάντως τα high heels βοηθούν για να δημιουργείται μια ψηλόλιγνη σιλουέτα.

Τους επόμενους μήνες θα δούμε αρκετές εκδοχές αυτού του φορέματος για επίπεδη κοιλιά, οπότε προετοιμαστείτε να του δώσετε μια ευκαιρία στην γκαρνταρόμπα σας.

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr