Κραγιόν Vs lip gloss VS lip tint: Ανακάλυψε τις διαφορές και ποιο είναι το ιδανικό για σένα

Κραγιόν Vs lip gloss VS lip tint: Ανακάλυψε τις διαφορές και ποιο είναι το ιδανικό για σένα

Η αγορά ενός προϊόντος για τα χείλια είναι από τις πιο αγαπημένες κάθε γυναίκας, αλλά με τις διαφορετικές υφές που κυκλοφορούν πως θα αναγνωρίσεις ποια είναι η κατάλληλη για σένα. Ανακάλυψε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα κραγιόν, τα lip glosses και τα lip tints.

Ολες θέλουμε όμορφα χείλη και γι’ αυτό οι beauty experts γνωρίζουν όλα τα κατάλληλα προϊόντα. Και αν κι εσύ έχεις δει κάποιο video στο YouTube ή έχεις κρατήσει σημειώσεις για όλα όσα λένε οι influencers, θα βρεθείς σε μια αρκετά συνηθισμένη κατάσταση – τι να διαλέξω, lip glosses, κραγιόν ή lip tints; Ενώ το να έχεις την πολυτέλεια της επιλογής είναι η απόλυτη μορφή περιποίησης, αυτός ο λαβύρινθος ομορφιάς μπορεί πραγματικά να σταματήσει το ταξίδι της λάμψης σου. Πώς δηλαδή θα προλάβεις να δείχνεις όμορφη αν σκέφτεσαι ποιο προϊόν χειλιών θα πάρεις στα χέρια σου. Έτσι, για να κάνουμε την επιλογή παιχνιδάκι, είμαστε εδώ με όλες τις πληροφορίες για τα κραγιόν, τα lip gloss και τα lip tint.


Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του κραγιόν, του lip gloss και των lip tint;
Ας ξεκινήσουμε με το προφανές: Το lip gloss σου δίνει ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτά προϊόντα είναι εξαιρετικά αντανακλαστικά, δίνοντάς μας αυτό το λαμπερό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αντίθετα, το κραγιόν τείνει να έχει ένα πιο κρεμώδες, πιο ματ φινίρισμα. Απορροφά το φως αντί να το αντανακλά, δημιουργώντας ένα ισχυρό pop χρώμα. Και τέλος, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, τα lip tints είναι ένα ελαφρύ pop χρώμα που μοιάζει σχεδόν φυσικό. Αυτά είναι το talk of the town RN για τη λεπτότητα τους που συμπληρώνει την τάση της καθαρής κοριτσίστικης αισθητικής, απαλή, ντελικάτη και χρωματισμένη με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.

Με αυτά τα δεδομένα η μόνη επιλογή για τα χείλη που είναι φορτωμένη σε ποικιλία υφών είναι το κραγιόν. Αυτά τα βελτιωτικά της εμφάνισης έρχονται σε διάφορα φινιρίσματα. Παγωμένα, διάφανα και σατινέ, αυτό εδώ είναι πιο αντανακλαστικό, ελαφρύ και δημιουργεί ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα. Αυτές οι φόρμουλες είναι επίσης ενυδατικές.

Τώρα που έχουμε στρέψει την προσοχή μας στις βασικές διαφορές, θα μπούμε σε μια ουσιαστική ανάλυση με όλες τις λεπτομέρειες για τα κραγιόν, τα glosses και τα lip tints είναι τυλιγμένες παρακάτω.

Τα χαρακτηρίστηκα και τα οφέλη του κραγιόν
1. Αφήνει μια λάμψη που διαρκεί πολύ
Στη μάχη των κραγιόν, των glosses και των lip tints, η βασική διαφορά είναι ότι το πρώτο κερδίζει στον τομέα της μεγάλης διάρκειας. Επιπλέον, για τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής και την πιο ακριβή εφαρμογή – μπορείς να καταφύγεις στα υγρά κραγιόν αυτά γλιστρούν στα χείλη και δεν βγαίνουν εύκολα. Από την άλλη πλευρά, τα bullet κραγιόν απαιτούν επαναληπτική εφαρμογή για να διατηρήσουν την έντονη και φωτεινή τους εμφάνιση, αλλά φυσικά, είναι κλασικά και αγαπημένα στο χώρο της ομορφιάς.

2. Το κραγιόν ορίζει το πρόσωπό

 


Μερικές φορές δεν έχουμε τη διάθεση να κάνουμε ένα πλήρες μακιγιάζ, αλλά θέλουμε να δείχνουμε κομψές. Και όταν βρίσκεσαι στη μέση ενός τέτοιου διλήμματος, μπορείς να δώσεις ορισμό στο πρόσωπο σου και τα χείλη σου με το αγαπημένο σου κραγιόν. Για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις αγορές σου από τα κραγιόν, σου προτείνουμε να τσεκάρεις όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις και πώς ταιριάζουν με τον υπότονό σου και κυρίως με το στυλ σου.

3. Δεν μουτζουρώνει
Ένα από τα καλύτερα σημεία στην επιλογή κραγιόν είναι ότι δεν λερώνονται. Έτσι, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για λεκέδες μετά από κάθε μικροπράγμα που κάνεις, ειδικά όταν τρως ή πίνεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα σημάδια στα ποτήρια δεν είναι ό,τι καλύτερο. Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείς για το αν θα έχεις μαζί σου καθρέφτη ή αν θα πρέπει να κοιτάξεις το τηλέφωνό σου για να ελέγξεις αν το κραγιόν έχει απλωθεί εκτός ορίων ή όχι.

Τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του Lip Gloss
1. Είναι ευπροσάρμοστο όπως ποτέ άλλοτε
Αντί να ξοδεύεις το χρήματα σε διάφορα διαφορετικά gloss, μπορείς πραγματικά να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ικανότητές σου στο μακιγιάζ επενδύοντας σε ένα διαφανές gloss και αν είσαι υπέρ των πιο γεμάτων χειλιών για ένα plumping gloss αποτέλεσμα. Η ανάμειξη ενός διάφανου gloss με λίγο χρώμα από ένα κραγιόν μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλεία. Οι επιλογές είναι κυριολεκτικά τόσες πολλές όσο και τα όρια της δημιουργικότητάς σου.

2. Είναι ανάλαφρο
Τα κορίτσια που το καταλαβαίνουν, ξέρουν ότι το gloss είναι γλιστερό και εύκολο στην εφαρμογή. Τόσο πολύ, που ακόμα και αν ξεφύγει από τα όρια των χειλιών σου, μπορεί απλά να σκουπιστεί με ένα χαρτομάντιλο, γιατί αφήνει μηδενικό αποτύπωμα. Επιπλέον, η ελαφριά φόρμουλα δεν κάνει τα χείλη σου να σπάσουν και δεν έχει κανένα μειονέκτημα, παρά μόνο πλεονεκτήματα: την απόλυτη λάμψη που ευθυγραμμίζεται καλά με τα το highlighter.

3. Το lip gloss είναι εξαιρετικά ενυδατικό
Κυριολεκτικά το πιο ενυδατικό από όλα τα προϊόντα χειλιών. Επιπλέον, πολλές σύγχρονες φόρμουλες είναι πάρα πολύ ενυδατικές και μαλακτικές, αφήνοντας τα χείλη σου ενυδατωμένα για ώρες μετά τη χρήση.


Τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του Lip Tint
1. Προϊόν πολλαπλών χρήσεων
Λοιπόν, αν θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο κάθε προϊόν, πρέπει να γνωρίζεις ότι όλα τα lip tint είναι επίσης κατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν ως ρουζ και ως σκιά ματιών, πράγμα που σημαίνει ότι, αυτό μπορεί κυριολεκτικά να βοηθήσει για ένα γρήγορο ρετουσάρισμα σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Επιπλέον, προσθέτουν μια διακριτική και γλυκιά απόχρωση χρώματος στο πρόσωπο. Και το καλύτερο κομμάτι τους, είναι ότι οι υφές τους είναι τόσο ελαφριές στην αίσθηση που είναι πιο εύκολο να τις τοποθετήσεις σε στρώσεις με άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

2. Η τέλεια διαβάθμιση
Αν παρακολουθείς τις κορεάτικες τάσεις ομορφιάς, σίγουρα θα ξέρεις ότι τα ombre χείλη είναι το talk of the town! Τα lip tints είναι ιδανικά για τη δημιουργία της διαβάθμισης και ενός έντονου δραματικού αποτελέσματος. Αυτό συμβαίνει επειδή lip tint μας επιτρέπουν να ρυθμίζουμε εύκολα τη συγκέντρωση της χρωστικής ουσίας σε αυτά. Και αυτό ακριβώς είναι το νόημα του ενός έντονου look να είναι πιο τολμηρό στο κέντρο και να ξεθωριάζει προς την άκρη.

3. Δεν μουτζουρώνουν εύκολα
Μόλις στεγνώσουν σωστά, οι βαφές χειλιών παραμένουν στην επιφάνεια των χειλιών και δεν φεύγουν ή διαρρέουν τόσο εύκολα όσο τα κραγιόν και τα gloss, αυτό συμβαίνει επειδή τα lip tints κατασκευάζονται με τη χρήση χρωστικών ουσιών σε μια φόρμουλα με βάση το νερό. Η χρωστική ουσία της απόχρωσης τους προσκολλάται στο επιφανειακό στρώμα των χειλιών όταν η υδατική βάση έχει εξατμιστεί και λειτουργεί ως ένα είδος προσωρινού τατουάζ.

www.theissue.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr