Μέλι και Κανέλα”: Δεν είναι γλυκό … είναι δίαιτα!!!

Μέλι και Κανέλα”: Δεν είναι γλυκό … είναι δίαιτα!!!

Μια δίαιτα σκέτη … γλύκα !!!

Ακούγεται τόσο γλυκό και τόσο δελεαστικό που δεν περνάει από το μυαλό σου ότι πρόκειται για δίαιτα ! Και όμως είναι η δίαιτα “Μέλι & Κανέλα” και πρόκειται για ένα μοναδικό ρόφημα με απίστευτη γλυκιά γεύση, με εκπληκτικά οφέλη προς τον οργανισμό και – φυσικά – με μοναδική ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ !!!

Οι περισσότερες δίαιτες με τις οποίες έχετε – και έχουμε όλοι μας – καταπιαστεί κατά καιρούς έχουν ένα βασικό μειονέκτημα … το γεγονός ότι είναι “άνοστες”, ανιαρές και στερούν την απόλαυση του γλυκού ! Πλέον αυτό όμως δεν είναι πρόβλημα με το μοναδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος “Μέλι & Κανέλα”, αφού και ο πιο γλυκατζής μπορεί να χάσει βάρος χωρίς να στερηθεί τη … γλύκα του μελιού !

Ένα ρόφημα με μαγικές ιδιότητες !

Το βασικό στοιχείο της δίαιτας “Μέλι & Κανέλα” είναι ότι συνδυάζει τα δύο αυτά εκπληκτικά συστατικά σε ένα ρόφημα με μοναδικά πλεονεκτήματα για την υγεία ! Σύμφωνα με πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, η κατανάλωση μελιού από άτομα υπέρβαρα ή παχύσαρκα βοήθησε αποτελεσματικά στην απώλεια κιλών και πόντων από καύση σωματικού λίπους, καθώς επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αποφυγή αύξησης εκ νέου του σωματικού τους βάρους. Σημαντικό κομμάτι της επιστημονικής έρευνας ήταν επίσης και η διαπίστωση των ειδικών για τα εκπληκτικά οφέλη της κατανάλωσης μελιού και στην καρδιά των παχύσαρκων ή υπέρβαρων ατόμων που έλαβαν μέρος στην έρευνα, όπως επίσης και η αξιόλογη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως το ρόφημα “Μέλι & Κανέλα” μπορεί προαιρετικά ( και για πιο γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα) να περιέχει και λεμόνι – που ως γνωστόν έχει εξαιρετική αντιοξειδωτική ικανότητα και αποτοξινωτική δράση !

Τέλος, όπως είναι κατανοητό και από την ονομασία της δίαιτας “Μέλι & Κανέλα”, το ρόφημα περιέχει και κανέλα, η οποία :

· βοηθάει στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης

· ελέγχει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα

· βοηθάει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου

· μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων

· ελέγχει τα επίπεδα της όρεξης

· μειώνει το σωματικό λίπος

· προωθεί την καλή λειτουργία ολόκληρου του πεπτικού συστήματος

· και καταπολεμά τις φλεγμονές

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Περισσότερες πληροφορίες για διατροφικά tips καιθώς και πληροφορίες για δίαιτες και συμβουλές για χάσιμο βάρους, μπορείτε να δείτε εδώ : www.health-fitness.gr

Το κοκτέιλ του αδυνατίσματος !

Η συνταγή είναι εξαιρετικά εύκολη, απλή και με υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι και σε κάθε κουζίνα !

ΥΛΙΚΑ :

· 1 φλιτζάνι νερό (βρασμένο)

· χυμός από φρεσκοστυμμένο λεμόνι

· 1 κ.γ. μέλι

· 1/2 κανελόξυλο

· 1/4 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ :

· Αφού βράσετε το νερό σε ένα κατσαρολάκι προσθέτετε την κανέλα, ανακατεύετε καλά και αφήνετε στην άκρη να κρυώσει.

· Στη συνέχεια και αφού κρυώσει, προσθέτετε τον χυμό του λεμονιού και το μέλι και ξανανακατεύετε καλά μέχρι να διαλυθεί το μέλι μέσα στο μίγμα.

· Το ρόφημα – τόσο ΑΠΛΑ & ΕΥΚΟΛΑ – είναι έτοιμο !!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Πίνετε το ρόφημα “Μέλι & Κανέλα” 2 φορές την ημέρα, 1 φλιτζάνι το πρωί με άδειο στομάχι πριν από το πρωινό γεύμα (περίπου 30 λεπτά πριν το πρωινό) και 1 φλιτζάνι ομοίως με άδειο στομάχι πριν από τον ύπνο το βράδυ (το αργότερο γεύμα να είναι τουλάχιστον 2 με 3 ώρες πιο νωρίς) !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μπορείτε να πίνετε το ρόφημα “Μέλι & Κανέλα” ακόμα και συνδυαστικά με οποιοδήποτε διαιτητικό πρόγραμμα ακολουθείτε … πάντοτε με άδειο στομάχι 2 φορές την κάθε ημέρα (πρωί και βράδυ) !

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr