Τα νέα καρέ κουρέματα που είναι trend τώρα

Τα νέα καρέ κουρέματα που είναι trend τώρα

Το bob cut είναι αυτό το κούρεμα που ταιριάζει σε όλους, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών ή το σχήμα του προσώπου σας, λόγω και των πολλών διαφορετικών στυλ του. Δείχνει πάντα effortless και δεν χρειάζεται να αφιερώσετε έξτρα χρόνο για styling, οπότε γίνεται η go to επιλογή για κάθε μέρα.

Το καρέ κούρεμα αποτελεί μια σταθερή αξία τις τελευταίες σεζόν και όλα δείχνουν πως δεν θα φύγει σύντομα από τη μόδα. Πριν λίγες μέρες το τόλμησε και η Hailey Bieber, οπότε πρόκειται για το πιο trendy κούρεμα που έχει την προσοχή μας τώρα.

Ποια είναι όμως τα νέα καρέ κουρέματα που θα υιοθετήσουμε το 2023; Ανακαλύψτε όλες τις τελευταίες hair τάσεις, μέσα από τον οδηγό της Vogue.

 

Το καρέ κούρεμα πάνω από τους ώμους

Το καρέ της Hailey Bieber φτάνει ακριβώς πάνω από τους ώμους. Είναι λίγο ασύμμετρο στις άκρες, δημιουργώντας ένα πιο σοφιστικέ vibe που γλυκαίνει και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μπορεί να είναι σχεδόν τετραγωνισμένο, δεν δείχνει όμως τόσο αυστηρό όσο το boxy καρέ.

Το καρέ με κίνηση

Το μακρύ καρέ της ηθοποιού Jenna Ortega, έχει φιλαρίσματα και curtain αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Αυτό το κούρεμα χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Η ιδανική επιλογή για να αποφύγετε ένα φλατ αποτέλεσμα.

Το καρέ με αφέλειες


Το είδαμε στην ηθοποιό January Jones. Οι αφέλειες είναι αρκετά μακριές για να ανοίγουν προς το πλάι, όπως οι curtain bangs, οπότε πρόκειται για ένα ακόμα easy to style κούρεμα που αναδιαμορφώνεται ανάλογα με το look που θέλετε να δημιουργήσετε.

Το ρετρό style


Η Florence Pugh υιοθέτησε ένα καρέ κούρεμα στο κατάλληλο μήκος, για να μπορεί εύκολα να χτενίζει τα μαλλιά προς τα πίσω, δίνοντας όγκο στο πάνω μέρος. Ένα κούρεμα ιδανικό για όσες αγαπούν το wet look και θέλουν να πειραματίζονται περισσότερο με το χτένισμά τους.

Έλαιο αργκάν 50ml

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr