2 ασκήσεις που θα κάνουν φυσική ανόρθωση στο στήθος σου!

2 ασκήσεις που θα κάνουν φυσική ανόρθωση στο στήθος σου!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε μια γυναίκα που να θέλει να έχει πεσμένο στήθος και επειδή για πολλές η ανόρθωση με τη βοήθεια πλαστικού δεν αποτελεί επιλογή, δες 2 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό το θέμα.

Μπορεί η γυμναστική να μην είναι ικανή να σου προσφέρει μεγαλύτερο στήθος αλλά με τις σωστές ασκήσεις μπορείς να το κάνεις να δείχνει πιο γεμάτο και πιο ανορθωμένο. Αυτό θα το πετύχεις γυμνάζοντας του μύες που βρίσκονται κάτω από αυτό και το στηρίζουν.

Ισορροπία με μπάλα

Πάρε μια μπάλα (αν δεν έχεις μια μεγάλη μπάλα γυμναστικής σαν αυτή της φωτογραφίας μπορείς να πάρεις μια οποιαδήποτε μπάλα) και ακούμπησέ την στον τοίχο. Στάσου με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια σου πάνω στην μπάλα. Πήγαινε τα πόδια σου λίγο πιο πίσω και πέσε μπροστά πάνω στην μπάλα. Πίεζέ την με τα χέρια σου. Έπειτα κάνε όπως είσαι ένα push-up και μείνε εκεί για λίγο συνεχίζοντας να πιέζεις. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

Περπάτημα με τα χέρια

Για αυτήν την άσκηση θα χρειαστείς ένα step αλλά αν δεν έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2-3 χοντρά βιβλία και να τα βάλεις το ένα πάνω στο άλλο. Γύρνα μπρούμυτα και πάρε τη στάση των push-ups. Βάλε και τα δυο σου χέρια πάνω στο step. Φρόντισε το σώμα σου να είναι σε ευθεία. Σήκωσε το ένα σου χέρι και κατέβασέ το από το step. Έπειτα κατέβασε και το άλλο. Μόλις κατέβεις τελείως από το step κάνε το αντίθετο. Ανέβασε το ένα σου χέρι στο step και μετά ανέβασε και το άλλο. Κάνε συνολικά 10-12 επαναλήψεις.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr