Απώλεια Βάρους Χωρίς Στερήσεις- Περπατήστε Για 10 Λεπτά Κάθε Τρεις Ώρες!

Απώλεια Βάρους Χωρίς Στερήσεις- Περπατήστε Για 10 Λεπτά Κάθε Τρεις Ώρες!

Περπατήστε κάθε τρεις ώρες για να αποφύγετε το βάρος γύρω από το στομάχι και τους γοφούς σας.

Το να κάθεστε ή να είστε ουσιαστικά αδρανείς περισσότερο από τέσσερις ώρες μπορεί να επιβραδύνει το μεταβολισμό σας και να κάνει το σώμα σας να αποθηκεύει λίπος. Εάν έχετε μια δουλειά που  απαιτεί απο εσάς να κάθεστε πολλές ώρες, έχετε την τάση να παίρνετε βάρος γύρω από το στομάχι και το ισχίο σας. Για να τα αποφύγετε όλα αυτά χωρίς κόπο, προσπαθήστε να μετακινηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο για να ενισχύσετε το μεταβολισμό σας. Περπατήστε για τουλάχιστον δέκα λεπτά κάθε τρεις ώρες.

Αυτή η δεκάλεπτη βόλτα όχι μόνο θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες αλλά θα βελτιώσει και τη γενική σας υγεία. Το περπάτημα σας βοηθά επίσης να τονώσετε τους μύες σας καθώς εργάζεστε στο κάτω μέρος του σώματός σας, συμπεριλαμβανομένων των μηρών, των γλουτών, των οπίσθιων μηριαίων και των γάμπων σας. 

Η απώλεια βάρους δεν συμβαίνει μόνο εάν περάσετε πολλές ώρες στο γυμναστήριο για προπόνηση με βάρη ή καρδιο ρουτίνα. Κάτι τόσο απλό όσο το περπάτημα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συρρικνώσετε τη μέση σας. Ακολουθούν μερικές ακόμη συμβουλές απώλειας βάρους για πολυάσχολους επαγγελματίες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε έναν σύντομο περίπατο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος στη δουλειά ή να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας μακριά από το γραφείο σας για να βεβαιωθείτε ότι περπατάτε μερικά επιπλέον μέτρα.

Ανεβείτε τις σκάλες όποτε μπορείτε για να κάψετε αυτές τις θερμίδες.

Το περπάτημα πάνω και κάτω από τις σκάλες είναι μια εξαιρετική προπόνηση καρδιο και θα σας προσφέρει επίσης μια καλή προπόνηση για τα πόδια.

Εάν είστε απασχολημένοι, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης για να αποκτήσετε γρήγορα φόρμα.

www.thehealthsite.com

ΑΗΑ: Σέρουμ απο Οξέα Φρούτων. Αναγέννηση κυττάρων -λεύκανση-κατά των ουλών.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr