Τρόφιμα απαλλαγής του σλπαχνικού λίπους, με αρνητικές θερμίδες για να χάσετε σίγουρα βάρος με ασφάλεια και μόνιμα.

Τρόφιμα απαλλαγής του σλπαχνικού λίπους, με αρνητικές θερμίδες για να χάσετε σίγουρα βάρος με ασφάλεια και μόνιμα.

Τρώτε Αυτά Τα Τρόφιμα Για Να Μην Αυξήσετε Ποτέ Βάρος: Όλα Για Τα Τρόφιμα Με Αρνητικές Θερμίδες
4 τροφές με αρνητικές θερμίδες που μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα  σας και να απολαύσετε το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας.

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι υπάρχουν τροφές με αρνητικές θερμίδες που έχουν χαμηλό αριθμό θερμίδων, επομένως μετά την κατανάλωσή τους, το σώμα σας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις αποθηκευμένες θερμίδες για την πέψη των τροφών. Έτσι, τρώγοντας θα χάσετε βάρος. Ο διαιτολόγος Vidhi Chawla, ιδρυτής της Fisico Diet Clinic, μοιράζεται μια λίστα με μερικές τροφές χαμηλών θερμίδων που μπορείτε να προσθέσετε στη λίστασας και να απολαύσετε το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας.

Βρώμη: Το πλιγούρι βρώμης είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους απώλειας βάρους και είναι ένα από τα πιο υγιεινά δημητριακά. Η βρώμη είναι δημητριακά ολικής αλέσεως χωρίς γλουτένη, γεμάτα με διαιτητικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Ο τυπικός τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να τρώτε τροφές που μπορούν να σας κρατήσουν χορτάτους για μεγάλο χρονικό διάστημα και να μην αισθάνεστε την επιθυμία για σνακ. Η βρώμη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε άπαχη πρωτεΐνη που σας βοηθά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και είναι ένα ευπροσάρμοστο σιτάρι, και μπορείτε να επιλέξετε να τη φάτε για πρωινό και το βράδυ.

Μούρα: Τα μούρα που περιλαμβάνουν φράουλες, βατόμουρα, σμέουρα και βατόμουρα είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά για να σας κρατούν υγιείς. Τα μούρα έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Τα smoothies από αυτά τα μούρα δεν είναι απλώς μια απόλαυση για τους γευστικούς κάλυκες σας, αλλά ένας απίστευτος τρόπος για να μειώσετε το βάρος της κοιλιάς σας. Οι διαιτητικές ίνες του φρούτου, η βιταμίνη C και το κάλιο βοηθούν να ισιώσει το στομάχι σας. Επιπλέον, οι φράουλες και τα σμέουρα έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες .

Ποπ κορν: Γνωρίζετε ότι το ποπ κορν είναι το πιο υγιεινό σνακ από όλα; Τα ποπ κορν είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και εκπληκτικά χαμηλά σε θερμίδες και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο χορτάτοι από τα υπόλοιπα σνακ όπως τα πατατάκια που συνήθως επιλέγετε. Τα ποπ κορν έχουν επίσης χαμηλή ενεργειακή πυκνότητα που βοηθά στην απώλεια βάρους. Επιπλέον, το ποπ κορν είναι ένα δημητριακό ολικής αλέσεως που βοηθάει πολύ στη μείωση του βάρους. 

Τυρί κότατζ: Το τυρί κότατζ είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο τρόφιμο που είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, τα οποία βοηθούν στην απαλλαγή από το σπλαχνικό λίπος. Το τυρί κότατζ μπορεί επίσης να συνδυαστεί με τροπικά φρούτα όπως ο ανανάς ή η παπάγια, κάνοντας ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Το τυρί κότατζ αυξάνει επίσης το μεταβολισμό και είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες και λιπαρά .

www.thehealthsite.com

Έλαιο Σπόρων  Ροδιού: (Το Ελιξίριο Της Νιότης – Ειδική Τιμή).

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr