6 Χρώματα μαλλιών που θα σε κάνουν να μοιάζεις νεότερη!

Όταν θέλουμε να κρύψουμε μερικά χρόνια από την ηλικία μας συνήθως επικεντρωνόμαστε στο ντύσιμο, στο μακιγιάζ ή σε μια καλή αντιρυτιδική κρέμα.
Είχες σκεφτεί όμως ότι υπάρχουν χρώματα μαλλιών που μπορούν να σε δείξουν νεότερη και να πάρουν χρόνια από πάνω σου;

Είναι αλήθεια ότι η λάθος απόχρωση στα μαλλιά μπορεί να σε αδικήσει και να σου προσθέσει χρόνια, πράγμα που σίγουρα δε θέλεις! Δες λοιπόν τα 6 χρώματα μαλλιών που θα σε κάνουν να μοιάζεις νεότερη!

6 Αποχρώσεις μαλλιών που θα σου κόψουν χρόνια!

1. Σοκολατί

Τα σοκολατί μαλλιά είναι classy και σοφιστικέ και ταιριάζουν σε αρκετούς τόνους επιδερμίδας. Αν λοιπόν τα μαλλιά σου έχουν μια ψυχρή καστανή απόχρωση τότε είναι προτιμότερο να τα αλλάξεις σε ένα ζεστό σοκολατί χρώμα που είναι πιο κολακευτικό, ιδιαίτερα αν έχεις περάσει τα 50.

2. Χάλκινα μαλλιά

Το χάλκινο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και χρώματα ματιών. Επιπλέον, αποπνέει ζωντάνια και ζωηράδα, γι’ αυτό και παραπέμπει σε νεότερες ηλικίες. Δοκίμασε λοιπόν χάλκινα μαλλιά σε μια απόχρωση που δεν είναι ούτε σκούρα αλλά ούτε πολύ ανοιχτή και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

3. Μελί απόχρωση μαλλιών

Αν τα μαλλιά σου είναι ξανθά τότε πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις τη σωστή απόχρωση που δε σε χλωμιάζει και δε σε κάνει να δείχνεις άτονη και μεγαλύτερη από την ηλικία σου. Συνήθως αυτή η απόχρωση είναι το μελί που είναι ένα ζεστό χρώμα και αποπνέει υγεία και φρεσκάδα.

4. Απαλά μαύρα μαλλιά

Αν είσαι μελαχρινή και θέλεις να ξεκλέψεις μερικά χρόνια τότε πρέπει να προσέξεις ώστε τα μαλλιά σου να μην έχουν μια πολύ έντονη μαύρη απόχρωση. Οι πολύ άγριες αποχρώσεις του μαύρου το πιθανότερο είναι ότι θα σε αδικούν κάνοντας σε να δείχνεις χλωμή. Φυσικά δε χρειάζεται να θυσιάσεις τα μαύρα μαλλιά σου για να μοιάζεις νεότερη, αρκεί να επιλέξεις μια πιο απαλή απόχρωση.

5. Καραμελέ ανταύγειες σε καστανά μαλλιά

Τα καστανά μαλλιά σου χρειάζονται μια μικρή ανανέωση για να δείχνεις πιο νεανική. Και η ανανέωση αυτή δεν είναι άλλη από μερικές καραμελέ ανταύγειες, οι οποίες θα φωτίσουν το πρόσωπο σου, θα μαλακώσουν τα χαρακτηριστικά του και θα σε κολακεύσουν. Ακόμα, οι καραμελέ ανταύγειες θα δώσουν όγκο στα μαλλιά, κάνοντας τα να μοιάζουν πιο πλούσια.

6. Strawberry blonde

Αν είσαι ξανθιά και θέλεις μια αλλαγή που ταυτόχρονα θα σε κάνει να μοιάζεις μικρότερη τότε πρέπει να δοκιμάσεις το strawberry blonde. Πρόκειται για μια απόχρωση του ξανθού που κοκκινίζει ελαφρώς δίνοντας ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα του χρώματος αυτού είναι ότι κάνει τα μαλλιά λαμπερά, πράγμα που παραπέμπει σε νεότερες ηλικίες.

www.ediva.gr

https://www.mystikaomorfias.gr/product/3662/