Θέλετε Πιο Μακριές Βλεφαρίδες; 6 Φυσικές Θεραπείες Για Να Μακρύνετε Τις Βλεφαρίδες Σας

Θέλετε Πιο Μακριές Βλεφαρίδες; 6 Φυσικές Θεραπείες Για Να Μακρύνετε Τις Βλεφαρίδες Σας

Για όλες τις γυναίκες που λαχταρούν τις μακριές, όμορφες βλεφαρίδες! Ακόμα και οι καλύτερες μάσκαρα μερικές φορές κάνουν τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται μικρές, εκτός κι αν έχεις γεννηθεί με σούπερ μακριές βλεφαρίδες. Οι μακριές βλεφαρίδες ενισχύουν τα χαρακτηριστικά σας και σας κάνουν να φαίνεστε ακόμα πιο όμορφη . Εάν σκέφτεστε κάποιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μεγαλώσετε τις βλεφαρίδες σας φυσικά, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Σπιτικές θεραπείες για μακριές βλεφαρίδες


 Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να μεγαλώσετε τις βλεφαρίδες σας και να ενισχύσετε το πάχος τους. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτές τις σπιτικές θεραπείες . Γιατί? Επειδή τα μάτια είναι ευαίσθητα και αν διεισδύσει κάτι βλαβερό μέσα τους, θα μπορούσε να προκαλέσει βλάβη.

Καστορέλαιο
Το καστορέλαιο αποτελεί μέρος του κόσμου της ομορφιάς χρόνια τώρα. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία εγκαυμάτων από τον ήλιο, τη μείωση των σημαδιών γήρανσης και οτιδήποτε άλλο. Θα χαρείτε να μάθετε ότι αυτό το εύκολο και οικονομικό ελιξίριο ομορφιάς μπορεί να κάνει θαύματα και για τις βλεφαρίδες σας. Περιέχει ρικινελαϊκό οξύ, το οποίο βοηθά στην τριχόπτωση. Αλλά έχει επίσης συσχετιστεί με ξηρότητα, οπότε συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν εφαρμόσετε το λάδι.

Τρόπος χρήσης: Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο ψυχρής έκθλιψης. Εφαρμόστε το χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα αφού καθαρίσετε τις βλεφαρίδες σας με νερό και τις στεγνώσετε. Κρατήστε το λάδι όλη τη νύχτα και ξεπλύνετε το πρωί. Αποφύγετε να μπει το λάδι στο μάτι.

Βιταμίνη Ε
Η βιταμίνη Ε δρα ως μαλακτικό που βοηθά τις βλεφαρίδες σας να γίνουν πιο δυνατές και πυκνές. Ενυδατώνει τις βλεφαρίδες σας και προστατεύει τους θύλακες της τρίχας από το σπάσιμο, μειώνοντας την οξειδωτική βλάβη που προκαλεί τριχόπτωση.

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε απλά να καταναλώσετε ένα δισκίο βιταμίνης Ε ή να το εφαρμόσετε στις βλεφαρίδες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μιλήσει με έναν επαγγελματία πριν την εφαρμογή.

Βούτυρο Καριτέ
Πλούσιο σε βιταμίνη C , το βούτυρο καριτέ περιέχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που αποτρέπουν τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τη φυσική ανάπτυξη των μαλλιών και ενισχύουν το κολλαγόνο. Βοηθά επίσης στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων και στη διατήρηση του πάχους.

Τρόπος χρήσης: Πάρτε λίγο βούτυρο καριτέ και τρίψτε το απαλά ανάμεσα στα δάχτυλά σας για να λιώσει. Απλώστε το στην πάνω και κάτω βλεφαρίδα και αφήστε το όλη τη νύχτα. Να είστε προσεκτικοί όταν το εφαρμόζετε.

Λάδι καρύδας
Μελέτες έχουν δείξει ότι το λάδι καρύδας περιέχει λαυρικό οξύ, ένα είδος λιπαρού οξέος που απορροφάται από τον άξονα της τρίχας και μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

Τρόπος χρήσης: Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας ψυχρής έκθλιψης. Καθαρίστε τις βλεφαρίδες σας με ήπιο σαπούνι και νερό για να στεγνώσουν καλά πριν εφαρμόσετε το λάδι. Τώρα, βουτήξτε ένα βαμβάκι στο λάδι και εφαρμόστε το κατά μήκος των άνω και κάτω γραμμών των βλεφαρίδων σας. Αφήστε το όλο το βράδυ και ξεπλύνετε το πρωί.

Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι περιέχει φλαβονοειδή που βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών. Ως εκ τούτου, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων σας.

Τρόπος χρήσης: Μπορείτε είτε να εφαρμόσετε το πράσινο τσάι στην άνω και κάτω βλεφαρίδα σας αφού κρυώσει, είτε μπορείτε να πίνετε το τσάι δύο φορές την ημέρα για αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Σημείωση: Ζητήστε συμβουλές από έναν εξειδικευμένο ιατρό προτού δοκιμάσετε οποιεσδήποτε συμβουλές που αναφέρονται στο άρθρο.

www.thehealthsite.com

Καστορέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr