ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΕΦΕ LIFTING. Για βλέμμα που μαγνητίζει Foxy eyes look σε 4 βήματα!

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΕΦΕ LIFTING. Για βλέμμα που μαγνητίζει Foxy eyes look σε 4 βήματα!

Ένα εντυπωσιακό look απαιτεί και το ανάλογο μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες make up artist για να επιτύχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Δώστε βαρύτητα στο βλέμμα σας! Τα μάτια όπως λέγεται, είναι ο καθρέφτης της ψυχής και από τα πρώτα πράγματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάποιου. Δημιουργήστε ένα ακαταμάχητο βλέμμα μόνο με το κατάλληλο μακιγιάζ.

Foxy eyes look
Ο λόγος για το foxy eyes look! Το βλέμμα που θυμίζει τα πονηρά και σχιστά μάτια της αλεπούς. Μεγάλα μάτια, με υπέροχο αμυγδαλωτό σχήμα, που δημιουργούν το απόλυτο σέξι βλέμμα που μαγνητίζει όλα τα υπόλοιπα γύρω σας! Eμπνευσμένο από την Bella Ηadid, είναι πλέον τάση και χρησιμοποιείται από τις γυναίκες φανατικά!

Για να το δημιουργήσετε θα χρειαστείτε primer, eyeliner, μάσκαρα και σκιές ματιών.

Τα 4 βήματα για το foxy eyes look
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι με ένα primer να καλύψετε όλη την περιοχή πάνω από τα βλέφαρά σας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ατέλειες στο τελικό αποτέλεσμα.
Στην συνέχεια επέλεξε μία σκιά στις αποχρώσεις της επιδερμίδας που θα την χρησιμοποιήσεις ως βάση. Έπειτα επέλεξε μία σκουρόχρωμη σκιά ή κάποια άλλη της αρεσκείας σας και άπλωσέ την μέχρι και τους κροτάφους.
Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού σχεδιάστε μία πολύ λεπτή γραμμή που θα ακολουθεί την φυσική γραμμή του ματιού σας. Τραβήξτε την γραμμή όσο πιο πολύ θέλετε, επεκτείνοντάς την προς τους κροτάφους σας. Το μυστικό εδώ είναι να διατηρήσετε αυτήν την γραμμή το ίδιο λεπτή κατά μήκος του ματιού σας, ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να σβήσετε ελαφρώς την γραμμή για πιο φυσικό αποτέλεσμα αλλά και για να καλύψετε τυχόν ατέλειες. Για να ελέγξετε καλύτερα την γραμμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και gel eyeliner με πινέλο.
Για το τέλος χρησιμοποιείστε μάσκαρα, όπως κάνετε συνήθως. Έξτρα μπόνους: μην ξεχάσετε τα φρύδια σας. Χρησιμοποιείστε μάσκαρα φρυδιών ή μολύβι φρυδιών για να δώσετε ένταση και χρώμα.

Η καθεμιά από εσάς θα χρησιμοποιήσει διαφορετικά χρώματα σκιάς ή ακόμα και ένα

Αυτό to look ουσιαστικά κάνει το σχήμα των ματιών σας να φαίνεται μακρύτερο, αφού το eyeliner επεκτείνει την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Ανάλογα με το τι σας αρέσει επιλέξτε διαφορετικά χρώματα από την παλέττα σκιών και δημιουργήστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που σας ταιριάζει!

boro.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr