8λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για γραμμωμένους κοιλιακούς!

8λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για γραμμωμένους κοιλιακούς!

Ποιος ή ποια δεν λαχταράει ένα καλλίγραμμο σώμα, χωρίς περιττά κιλά, κυτταρίτιδα και ψωμάκια. Ποια δεν εύχεται να τρώει όλα τα αγαπημένα της φαγητά χωρίς να παχαίνει! Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ειδικά όσο μεγαλώνουμε που το σώμα μας δυσκολεύεται να μεταβολίσει μετην ίδια ταχύτητα αυτά που καταναλώνουμε!

Η απάντηση στην καταπολέμηση του βάρους είναι η σωστή διατροφή φυσικά αλλά και η γυμναστική!

Με τον όρο «γυμναστική» εννοούμε κάθε άσκηση που αποσκοπεί στη βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων και στην ενίσχυση της υγείας του σώματός μας. Η ουσία της είναι η ικανοποίηση της αρχαίας ελληνικής ρήσης «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Όμως, η γυμναστική είναι ένας τρόπος ζωής και όχι κάτι που κάνεις με το ζόρι μόνο και μόνο για να χάσεις κάποια κιλά ή να αποκτήσεις καλύτερο σώμα από μία άλλη γυναίκα με την οποία συγκρίνεις τον εαυτό σου. Μα αντιμετωπίζοντας τη γυμναστική με αυτή τη στάση, το σίγουρο είναι πως δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις πραγματικά.

Το να γυμνάζεσαι μόλις μπει το καλοκαίρι και τον χειμώνα να λες «ο Ιούνιος αργεί», δεν έχει κανένα νόημα…
Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως το να γυμνάζεσαι μόλις μπει το καλοκαίρι και τον χειμώνα να λες «το καλοκαίρι αργεί», δεν έχει κανένα νόημα, και δεν έχει το αποτέλεσμα που εύχεσαι…! Κάθε αρχή είναι δύσκολη αλλά σημασία έχει να κάνεις το βήμα, για αυτό ξεκίνα αργά και σταθερά με περπάτημα.

Και μετά πέρασε στα πιο… απαιτητικά, όπως οι γραμμωμένοι κοιλιακοί. Πάντως, δεν είναι τόσο χρονοβόρο, όσο ίσως να φαντάζει.

Μάλιστα, το βίντεο στο YouTube δείχνει πως με μόλις 8 λεπτά μέσα στην ημέρα μπορείς να αποκτήσεις πολύ πολύ σύντομα τους κοιλιακούς που λαχταράς!

Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε μήπως είναι η ώρα να αποκτήσετε νέες συνήθειες:

boro.gr

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr