DIY: Μαγικό ρόφημα με τρία υλικά για να «στεγνώσετε» τελείως!

DIY: Μαγικό ρόφημα με τρία υλικά για να «στεγνώσετε» τελείως!

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει σιγά, σιγά μιας και η θερμοκρασία έχει πέσει σε όλη την χώρα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι περισσότεροι δεν θα συνεχίσουν να προσέχουν την σιλουέτα τους.

Έτσι, μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο αποαφασίσαμε να σας προτείνουμε το ρόφημα με λεμόνι και κουρκουμά που πρέπει να φτιάξετε και θα μας θυμηθείτε.

Στέγνωσε αμέσως πίνοντας το ρόφημα με λεμόνι και κουρκουμά

Οι ιδιότητες των δυο αυτών προϊόντων της φύσης ενώνονται με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ωφέλιμο για την υγεία ρόφημα. Ο κουρκουμάς βοηθάει στη διάσπαση του λίπους και στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Σύμφωνα με έρευνες, ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά την ημέρα, ισοδυναμεί με 30-60 λεπτά άσκησης στο γυμναστήριο, αν και ακούγεται υπερβολικό.

Το λεμόνι από την άλλη είναι αντιοξειδωτικό και βοηθά στην απομάκρυνση άχρηστων επιβλαβών ουσιών από τον οργανισμό. Βάλτε σε ένα ποτήρι νερό με το χυμό ενός μεγάλου λεμονιού και μισό ή ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά και ανακατέψτε. Προσθέστε μια κουταλιά μέλι για να γλυκάνει και να μπορείτε να το πιείτε πιο εύκολα. Το ρόφημα έχει ελάχιστες θερμίδες, αλλά είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Το σπιτικό ρόφημα που θα κάψει όλο το λίπος

Χρειάζεσαι μόλις 3 υλικά για να ετοιμάσεις το τέλειο σπιτικό ρόφημα, το οποίο πέρα του ότι θα σε δροσίσει, θα σε βοηθήσει πολύ να χάσεις κιλά και να κάψεις το λίπος.

Συγκεκριμένα, πρέπει να αγοράσεις πορτοκάλι, μέλι και φουντούκι και θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα μέσα από τις πρώτες επτά μέρες, το ίδιο βέβαια κι με αυτό το ρόφημα, που είναι πιο σύνθετο και με περισσότερα υλικά.

Υλικά:

6-7 Φουντούκια: σούπερ αντιοξειδωτικά και πλούσια σε βιταμίνη E
½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι: πλούσιος σε βιταμίνη C
½ Μήλο: πλούσιο σε πηκτίνη και φυτικές ίνες
½ Μπανάνα: πλούσια σε κάλιο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι: αντισηπτικό και μικροβιοκτόνο
Λίγη κανέλα: αντιοξειδωτική με μηδέν θερμίδες
Εκτέλεση:

Ρίχνετε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.

Απολαύστε το χυμό σας παγωμένο ως πρωινό ή δεκατιανό

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr