Καλύτερο και απο πλαστική προσώπου. 10 Χρόνια Νεότερη, με Ιαπωνικό Μασαζ Τανάκα. Κάνει λιφτινγκ σε 2 μόλις εβδομάδες.

Καλύτερο και απο πλαστική προσώπου. 10 Χρόνια Νεότερη, με Ιαπωνικό Μασαζ Τανάκα. Κάνει λιφτινγκ σε 2 μόλις εβδομάδες.

Το συγκεκριμένο θαυματουργό μασαζ, μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται κατά πολύ νεότερο μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες. Αυτό το ιαπωνικό μασάζ προσώπου μπορεί να σας αναζωογονήσει. Ωστόσο, θα πρέπει να το κάνετε  κάθε μέρα χωρίς διακοπές.

Το Tanaka είναι μια διαδικασία που καταπολεμά τις ρυτίδες γρήγορα και συσφίγγει το δέρμα. Το μασάζ διεγείρει τους λεμφαδένες, επιταχύνοντας έτσι την αποβολή τοξινών και περίσσειας υγρών από το πρόσωπο.

Θα μειώσει τις ρυτίδες, θα ανασηκώσει το πρόσωπο, θα αποτρέψει και θα βελτιώσει τη χαλάρωση του δέρματος, θα μειώσει το μέγεθος των πόρων, τα μαύρα στίγματακαι τα λευκά στίγματα και θα απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια και τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Μπορείτε να το κάνετε χωρίς λάδια και κρέμες, και αν σας αρέσει η ελιά, το λάδι καρύδας και το αμυγδαλέλαιο είναι επίσης ένα καλό υποκατάστατο.

Η μέθοδος μασάζ Tanaka επινοήθηκε από την 田中宥久子(Yukuko Tanaka), μια Γιαπωνέζα makeup artist. Ισχυρίζεται ότι αυτή η μέθοδος μασάζ δίνει ένα τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερο πρόσωπο. Επίσης εαν ξεκινήσετε αυτή τη μέθοδο μασάζ νωρίς, μπορεί να μην αναπτύξετε καν ρυτίδες και λεπτές γραμμές αφού μεγαλώσετε.

Ο τρόπος να εφαρμόσετε το διάσημο μασαζ της Ιαπωνίας, βρίσκεται στο YouTube και μπορείτε να αποθηκευσετε τις συνεδρίες.

Μέρος 1

 

σελ  2 

 

μέρος 3

 

Ολοκληρωμένο μασαζ Tanaka Face Contouring

 

Μερικές συμβουλές

Αυτή η μέθοδος μασάζ απαιτεί την άσκηση πίεσης στους μυς του προσώπου, όχι τρίψιμο του προσώπου σας. Αυτή η πίεση δεν ασκείται μόνο από το δάχτυλο, αλλά και από την παλάμη. Μην ασκείτε υπερβολική πίεση  στο πρόσωπο. Δεν πρέπει να πονάτε και να χαλαρώνετε.

Θα πρέπει να ολοκληρώσετε όλα τα βήματα αργά και να ολοκληρώσετε κάθε βήμα με μια λεμφική επιστροφή .
Οι καλύτερες στιγμές είναι το πρωί ή το βράδυ μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Ανεπαρκής ποσότητα κρέμας προσώπου μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα προσώπου.

Κλείστε το στόμα σας κατά τη διάρκεια του μασάζ, δαγκώστε απαλά τα δόντια.
Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο μασάζ όταν είστε άρρωστοι ή έχετε λεμφοπάθεια.

 Το μασάζ είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ομορφιά μας.

thegreencreator.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr