Η καλύτερη φυσική κεραλοιφή για ρυτίδες

Η καλύτερη φυσική κεραλοιφή για ρυτίδες

Ο χρόνος πολλές φορές δεν είναι σύμμαχός μας κι αυτό φαίνεται έντονα στο δέρμα μας. Το δέρμα αρχίζει να φθείρεται και να αλλοιώνεται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι ρυτίδες. Στο σημείο αυτό λοιπόν, αρχίζει ο πανικός.

Καλό είναι να μην πανικοβάλλεστε, διότι το άγχος δεν βοηθάει καθόλου σε τέτοιες καταστάσεις. Για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα θα πρέπει πρώτα να έχετε πάρει από πριν τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης.

Από Παρασκευή Δάνου –

Διαφορετικά, αν το στάδιο είναι προχωρημένο θα πρέπει να είστε σε θέση να γνωρίζετε την πηγή του προβλήματος. Τι είναι δηλαδή οι ρυτίδες; Πώς εμφανίζονται; Αυτά λοιπόν τα ερωτήματα είναι καλό να τα γνωρίζετε γιατί έτσι θα πετύχετε καλύτερα τον στόχο σας, αφού θα έχετε καταλάβει τα λάθη σας! Στη συνέχεια, θα διαβάσετε για το τι είναι οι ρυτίδες και πως εμφανίζονται, η κεραλοιφή για ρυτίδες, συμβουλές και σπιτικές θεραπείες.

Τι είναι οι ρυτίδες;
Οι ρυτίδες λοιπόν, δημιουργούνται κατά της διάρκεια της αλλοίωσης του δέρματος και της χαλάρωσης. Στη φάση αυτή, οι ιστοί που υπάρχουν στην επιδερμίδα “σπάνε” και έτσι εμφανίζονται οι ρυτίδες. Στην αρχή, παρουσιάζονται ως λεπτές γραμμές που στη συνέχεια γίνονται πιο βαθιές. Αυτό ευθύνεται στο κολλαγόνο το οποίο κάνει το δέρμα σφριγηλό και ελαστικό. Με το πέρασμα του χρόνου όμως χάνεται και το δέρμα σιγά σιγά αρχίζει να αφυδατώνεται. Το δέρμα επίσης διαθέτει και υαλουρονικό οξύ το οποίο κι αυτό είναι υπεύθυνο για την ενυδάτωση του δέρματος. Όταν όμως αυτό χάνεται έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται λεπτό και εύθραυστο, συνεπώς ευαίσθητο γι’αυτό και σπάει! Οι λόγοι όμως, που εμφανίζονται οι ρυτίδες δεν είναι μόνο αυτοί αλλά και τα παρακάτω:

Η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακό και καπέλο. (αυτό έχει ως συνέπεια το δέρμα να αφυδατώνεται από τις ακτίνες του ήλιου που το διαπερνούν και να σπάει)
Το κάπνισμα. ( Χάνεται η υγρασία από το δέρμα και προκαλείται πρόωρη γήρανση)
Το άγχος
Το αλκοόλ
Η κληρονομικότητα
Οι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις προσώπου
Το μολυσμένο περιβάλλον. (Κατά συνέπεια, οι ρύποι εισέρχονται στο δέρμα)
Η διατροφή
Ο τρόπος που κοιμάστε
Η εμμηνόπαυση. (διότι, 29 mg κολλαγόνου χάνονται από τον οργανισμό)

Κεραλοιφή για ρυτίδες
Η κεραλοιφή είναι μια παχύρευστη, λιπαρή κρέμα. Η κρέμα έχει ως βασικά συστατικά το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο. Γι’αυτό και χρησιμοποιείται για όλες τις περιπτώσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κεραλοιφή για ρυτίδες έχει κι άλλα επιπλέον συστατικά ιδανικά για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Στη συγκεκριμένη λοιπόν, κεραλοιφή για ρυτίδες θα χρειαστείτε:

Κερί μέλισσας
Ελαιόλαδο
Μέλι
Βασιλικός πολτός
Μέλι: Έχει αναπλαστικές και τονωτικές ιδιότητες, απαλυντικές ιδιότητες και αύξηση στην αναπαραγωγή των κυττάρων.

Βασιλικός πολτός: Έχει κρεμώδες υφή και παράγεται από τις μέλισσες (τις εργάτριες) για την βασίλισσα των μελισσών. Είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, αμινοξέα, λιπίδια και βιταμίνη C απαραίτητη για την ανάπλαση του δέρματος.

Εκτέλεση: Κεραλοιφή για ρυτίδες
Αφού έχετε προμηθευτεί όλα τα υλικά, προσθέστε πρώτα το κερί μέλισσας σε μια κατσαρόλα και περιμένετε να λιώσει. Έπειτα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο. Ανακατέψτε και βάλτε μέσα το μέλι και τον βασιλικό πολτό. Όταν το μείγμα σας ομογενοποιηθεί τοποθετήστε το σε ένα βαζάκι και αφήστε το να κρυώσει για μισή ώρα. Τοποθετήστε το στα σημεία που έχετε ρυτίδες και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά περίπου. Αυτή ήταν λοιπόν, η κεραλοιφή για ρυτίδες! Σίγουρα αποτελέσματα θα δείτε σε ένα μήνα!

Συμβουλές!
Πάντα να φοράτε αντηλιακό, ακόμα και τον χειμώνα
Να αποφεύγεται τις επικίνδυνες ώρες
Καθημερινός καθαρισμός προσώπου. (Διώχνετε τα μικρόβια)
Να εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα. (Αντικαθιστά το νερό και τα λιπίδια που χάνονται)
Χρήση βιολογικών καλλυντικών
Σπιτική θεραπεία
Αν η κεραλοιφή για ρυτίδες σας φαίνεται κάπως πολύπλοκη μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε μια δικιά σας πάλι θεραπεία με ποιο απλά υλικά. Στη θεραπεία αυτή θα χρειαστείτε μόνο:

1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1/5 κουταλάκι του γλυκού μέλι
1 κουταλιά του γλυκού λεμόνι

Ανακατέψτε όλα τα υλικά και τοποθετήστε το πάνω στις ρυτίδες. Αφήστε το να δράσει για 15′ και έχετε έτοιμο ένα λαμπερό δέρμα!

www.dynamikhgynaika.gr

Osilift Serum Σύσφιξης Λείανσης Σε Πρόσωπο Και Σώμα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr