Τα σωτήρια φυσικά & ισχυρά οφέλη του ρυζιού στο πρόσωπο, για να γυρίσεις τον χρόνο πίσω.

Τα σωτήρια φυσικά & ισχυρά οφέλη του ρυζιού στο πρόσωπο, για να γυρίσεις τον χρόνο πίσω.

Scrub προσώπου με ρύζι

 

Το ρυζάλευρο είναι αρκετά χονδροειδές για να απολεπίσει όλα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος χωρίς να προκαλέσει σκισίματα στο δέρμα σας. Αυτό το scrub είναι τέλειο για όσους έχουν λιπαρό δέρμα. Ενώ το ρυζάλευρο κάνει απολέπιση, το μέλι προσθέτει υγρασία στο δέρμα.

Πώς να ετοιμάσετε το scrub: Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού ρυζάλευρο με μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι. Εάν αισθάνεστε ότι το μείγμα είναι πολύ πηχτό, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες γάλα στο scrub. Χρησιμοποιήστε το μείγμα για να τρίψετε το πρόσωπό σας για ένα λεπτό, αφήστε το για άλλα δύο λεπτά και ξεπλύνετε.

Ισχυρή λεύκανση προσώπου με ρύζι.

Υλικά- δημιουργία-εφαρμογή

-1 φλυτζάνι ρύζι άψητο

-μισό φλυτζάνι γάλα 

-Αλέστε το ρύζι σε σκόνη

-Προσθέστε γάλα στην σκόνη

και τέλος κάντε μια παχύρευστη πάστα

Ακολούθως, κάντε απαλό μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό με απαλές κυκλικές κινήσεις. (Καλύτερα βράδυ ακολουθήστε αυτη την ρουτίνα ώστε το πρωί να είναι το δέρμα καταπληκτικό).

Αφήστε το προϊόν να δράσει 15 λεπτά στο δέρμα.

Πρόκειται για ένα φάρμακο στην κυριολεξία του δέρματος και της λεύκανσης.

Τα φυσικά οφέλη του ρυζιού είναι  ατελείωτα. Είναι παράγοντας λεύκανσης του δέρματος και βοηθάει στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης εμφάνισης μαύρων κηλίδων. Επιπλέον, το κολλαγόνο που περιέχεται στο ρύζι μειώνει αποτελεσματικά τα σημάδια του προσώπου που προκαλούνται από την ακμή.

Εάν τα προβλήματα του δέρματός σας περιλαμβάνουν ατέλειες, ανομοιόμορφο τόνο ή υπερμελάγχρωση, η ενσωμάτωση του ρυζιού στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας θα είναι σωτήρια!

Πώς να παρασκευάσετε ρυζόνερο στο σπίτι

Το ρυζόνερο σας σώσει απο κηλίδες καθώς τις προλαμβάνει, δημιουργεί αντίσταση απέναντι στις φθορές απο τον ήλιο και δ΄νει ένα φυσικό ρετούς λίφτινγκ καθημερινά.
Είναι πολύ απλό  να ετοιμάσετε το δικό σας σπιτικό ρυζόνερο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε το δικό σας προϊόν ρυζόνερου.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι η διάρκεια ζωής του ρυζόνερου είναι επτά ημέρες. Μετά από αυτό το σημείο, η φυσική διαδικασία ζύμωσης θα ξεκινήσει και το νερό του ρυζιού δεν θα είναι αποτελεσματικό για χρήση στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

Για να φτιάξετε ρυζόνερο, το μόνο που χρειάζεστε είναι ρύζι και νερό. 

Ξεκινήστε καθαρίζοντας το ρύζι
Προσθέστε το σε ένα μπολ με δροσερό νερό
Μουλιάστε το ρύζι για 30 λεπτά, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας για να ανακατέψετε το παρασκεύασμα
Αφαιρέστε το ρύζι και θα μείνετε με το δικό σας μουλιασμένο ρυζόνερο!
Ως απλό τονωτικό προσώπου
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό τονωτικό ρυζιού για να καταπραΰνετε τυχόν ερεθισμούς του δέρματος που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι ψεκασμού για να ψεκάσετε ρυζόνερο απευθείας στο πρόσωπό σας ως αναζωογονητικό νέφος ή απλώστε το ρυζόνερο με ένα βαμβάκι. Αφού το αφήσετε να στεγνώσει, ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό.

Ως καταπραϋντικός ορός προσώπου
Το νερό από ρύζι αναμεμειγμένο με αλόη βέρα μπορεί να δημιουργήσει έναν απλό και καταπραϋντικό ορό προσώπου που μπορείτε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια κάθε μέρα. Ξεκινήστε προσθέτοντας μια κουταλιά της σούπας ρυζόνερο σε ένα κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης βέρα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα, και είστε έτοιμοι!

Για μια επιπλέον υγιεινή δόση θρεπτικών συστατικών, προσθέστε μια κάψουλα βιταμίνης Ε στο μείγμα. Συνδυάστε καλά και εφαρμόστε στο δέρμα σας για ολοήμερη χρήση.

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr